- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- ДА или НЕ
ТАка си мисля и аз, пък и никой не те гледа, за какво ти е. не ги бръсни, защото ще станат по-големи, по-твърди и по-черниПървоначално написано от 3oPuTy
![]()
znam to i az zatova ne iskam da gi maham nikoi ne gi gledaПървоначално написано от DevilWish
no pak drazni do nqkade
98% оТ млАдОто ПокОлЕНие сЛуШа чАлГа!
АкО Си оТ оНезИ 2% КоиТо Я мРазЯт, сЛожИ ТовА в ПоДпиСа си!
Ми махни ги с някой машинка... за подстригване..
When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!
вместо да се оправяш с бръснача по добре си запиши час за една интимна кола маска и готово ..(с бикчето стават много гадни и твърди направо УЖАСНИ! )
п.с. преди да идеш на кола ги подстрежи с ножица![]()
Е няма ли да го е малко срам ? на 12 години аз на 15 не съм ходил ..
Крема се казва Veet, но има много варианти. Зоната е деликатна и шишенцето трябва да е синьо. Това е за чувствителна кожа. Ако ползваш обикновения крем после или ще ти пари или ще умираш от сърбеж.
Стрижеш от пред от зад колкото можеш с 1 епилатор се минаваш до дупка после си взимаш 1 душ след това с лосион за да няма възпаления и си с бебешка кожа![]()
И от кво да го срам бе пфффф заради такива не трябваше да махат казармата!!!!Да си гледате пишките и да се чудите как да се криете от срам!!!!Първоначално написано от AlokiNn
MY NEW LOVE S55 AMG + чипче++=600+hp!
Е на 12 години е ! А за казармата исках да ходя ама..
aha do nqkade me e sramПървоначално написано от AlokiNn
a za kazarma ima o6te vreme i sam na 13
![]()
toq det go ima tuka e veet i e zelen tova kvo zna4iПървоначално написано от dimitar_ak
![]()
mn sam tapvmesto po cql den na vanka da ritam moje6e da popro4eta malko tuk tam
![]()
Обръсни се!
Veet![]()
Туристически портал - www.Hotelite.Info !
I AZ EDNO VREME PROBVAH S KREM AMA E GADNO.Първоначално написано от DiSpo
AKO E GORA PYRVO Q PODKYSI I POSLE Q OBRYSNI NO NIKOGA SRESHTU KOSYMA KATO BRYSNESH, BRYSNESH V POSOKA NA KOSYMA...
Намали космите със ножичка,след това ги обръсни със бигче или се намажи с крем за обезкосмяване. И тека докато не ги махнешИначе аз ще ти дам Савет който е
Да махни ги няма значение на колко си
![]()
според мене не провай с бикче че ще се порежеш мъжката , по добре с ножичка ги намали![]()
Абе стой си с космитеТака по-натурално ще е
![]()
![]()
Imagine smoking weed in the streets without ... cops ..
Зеления е за крака до колкото знам,взе ми си син,струва около 15 лева,ако си махаш космите само там ще ти стигне за месец..Първоначално написано от DiSpo
Зеления е за крака до колкото знам,взе ми си син,струва около 15 лева,ако си махаш космите само там ще ти стигне за месец..Първоначално написано от DiSpo
ООООО МОЯ КУРО ОТДАВНА НЕ Е ХЕВИ МЕТЪЛ![]()
![]()
ЗА ТВА ЧЕ БРЪСНИ ЯКО С БРЪСНАЧКАТА БЕЗ ДА ТИ ДРЕМЕ.
![]()
АЗ СЪМ ЦАРЯ, БУРЕНИ !!!
не