- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Влюбена в Бил Каулиц?!
Една любов, която пречи ми да спя,
едни очи, които срутват ми света,
едни ръце, които толкова желая,
ти си любов и война,
ти си болка и съдба,
само ти.
Първоначално написано от AFT
хахахахаха 10х![]()
![]()
Както казваше отец Нафарфорий "Боже,боже,боже... сами ше се унищожим"![]()
Няма вече за какво ти да ми прощаваш... минаха времената да ме заебаваш.. сега към теб изпитвам само съжаление.. даже омраза с извинение... За мен значиш вече по-малко и от нула... Това че те обичам все едно не си го чул..
Леле като почнат с тия ...направо ми се повръща от такива като тебе, който припадат само при мисълта за някъф който нито познават нито знаят що за човек е нито нищо.Егати пренасането! СМЕШНИ СТЕ МИ !
Да обичаш е като да пееш песен, но няма песен без край ...!
Това не е влюбване,а само някакво силно впечатление,което той е направил от теб.Ако човек се влюбваше просто от едната визия и известност-горките "биг старс"!
Въпрос на момент е,споко,ще ти мине!
"A stunning journey to hell and back."
How long could you last?
[quote="YoAnNkA"]да браво за откритието,това поне е хубавоПървоначално написано от AFT
![]()
![]()
JUDGE ME
& i'll prove you wrong.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ясно ясно Токио Козел още една заблудена фенка по тоз/тъз
![]()
![]()
![]()
![]()
[!][!][!] My heart really hurts..I think you broke it ! Thank you [!][!][!]
Аз съм тази, с която невъзможното става възможно ..
My Smile is My Style![]()
buhuhzuhuhxauhax ne stiga 4e preli4a na gei onia ami i 4ak vlubena da si v nqkav det ne poznava6 , tfa za men ne e vlubvaneПървоначално написано от youRprincesS
a ti btw na kolko si 10-11 ? i sig si nqkvo emo , hodi si cepni vednaj rakata i nqma da si vlubena pove4e v nego
аре ся към нежната половина Чък Норрис или Джъстин Тимбърлейк??
Хахаха![]()
Преди време имаше подобна,още едно детенце циврише тука,че го обича тоя Бил.
И аз си прая гаргара и викам,че няма смисъл да го харесва,защото той наистина е гей и че почти всеки ден си пия кафето с него и от там го знам това.
Тва дяте взе,че се върза и пи пише ЛС,да разпитва за тоя.![]()
Голям смях сте деца,просто той е супер женчо,какво му харесвате не знам.Да не сте обратни?
той е педалПървоначално написано от miss_ludataa
![]()
Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?
Най-пухкавата
LOVE Най-Пухкаваия (h)
Намери му скайпа и си чаткайте... Пффф, баси глупендеритеКато срещнеш истински, земен човечец и като се влюбиш в него... и после ако стане така, че се разделите... тогава се оплаквай и пиши теми, а не да ми пишеш за некви гейове...
еlsy![]()
Първоначално написано от Wrathchild
това на аватара му е МОМИЧЕ
![]()
![]()
леле хора наистина не вярвах, че ще стигнете до там да не разпознавате момичетата от момчетата...
а странното ви разбиране за привличане на внимание ще ме разсмива докато не се осъзнаете![]()
![]()
по темата: не си влюбена![]()
и от чисто огромно любопитство: на колко 12 години си ?![]()
Първоначално написано от hooliganka89
![]()
![]()
помня че имаше една тема такава
![]()
заблудила си момичето
![]()
![]()
![]()
![]()
[!][!][!] My heart really hurts..I think you broke it ! Thank you [!][!][!]
Аз съм тази, с която невъзможното става възможно ..
My Smile is My Style![]()
Хах била влюбена в някфо педалче което дори не е виждалаМи кво да прайш ? Порасни !
Създание с неопределен пол нали?Първоначално написано от NaskoKaulitz
Абе мила,слез на земята!![]()
Ти знаеш ли кфо е да си влюбен ?
Ай след няколко годинки като разбереш,ела и се обади.![]()
Actions speaks louder then words .. >.<
Ама ти луда ли си?!как ще пускаш теми с тва същество със съмнителен пол и още по-съмнителна сексуална ориентация?!
намери си някое момче или момиче(притеснявам се и за твоята сексуална ориентация),пък си слушай токио козел като ти харесват!
![]()
Не си влюбена,а си вманиачена...не може да си влюбено без да го познаваш и да знаеш какъв човек е![]()
Dii
Вижте сега, недей да пускаш такива тъпи теми, за да нямат предишните причина да го набучват на някого xD... Та по темата...Това си е временно вмаиачаване в личност..Знам какво е, изпитвала съм го (защо Едуард трябваше да е толкова сладък?!!!) Живо, здраво, дишай, заеби го тоя гей xD
❝ Аз те моля, затвори очи,
ти недей да плачеш, знам че те боли,
от мойта стая бяла с безброй врати
защо избяга?..❞