Ооофф... Така каза и приятелката ми. Знам, че от мен зависи, когато той ме потърси отново, аз да подходя по друг начин, да отстоя интересите си и ясно да му заявя, че ако не му харесва какво правя, да не бъде с мен тогава, никой не го кара насила. Но ако иска да бъде с мен, тогава да бъде с МЕН, а не с това, което иска да вижда в мен. Има една много готина книга: " Бъди господар на живота си ". В нея пише как да се измъкваш от манипулациите на другите, които винаги искат контрол върху теб. Но в интерес на истината аз въобще не обичам "манипулацийки", нито знам как да "превъзпитам" някое момче, нито имам желание да си губя времето в такива номерца. Просто искам една нормална, зряла любов, любов, която приема другия такъв какъвто е и се съобразява,и уважава. По моя оценка аз постъпвам така, но пък има и нещо друго - прекалено съм всеотдайна, много съм му "сигурна", а май момчетата, като видят, че гаджетата им са винаги склонни да се сдобрят с тях без усилие и го превръщат в "майка си" , или спират да уважават половинката и й се качват на главата......... Чудя се защо хората хабят толкова време и енергия в глупости като преследваници, манипулации, желание за контрол и пълни безсмислици...... Нямат смисъъъъъъъълллл!!!!
[b]Soy una moneda en la fuente,
t