Милата Никак не ти е лесно сигурна съм...
Ревността е добре, когато е в нормални количества ама като почне да прелива от чашата вече става много гадно... Пича най-вероятно си те обича и си те пази по някакъв според него правилен начин... Тази негова силна ревност, според мен, се е породила от това, че ти си прекалено всеотдайна - ти си му дала всичко и най-вероятно продължаваш да му го даваш, показала си му, че си готова на всякакви жертви за него и оттам малко или много той си знае, че каквото и да направи ти отново ще си с него... Не го търси сега, защото тук си си в правото - не стига, че излизаш рядко заради него, а пък и фасони да прави в единственият път, в който си решила да отидеш някъде, а пък и при положение, че преди това си го канила с теб... и той е отказал, но си е дал съгласието да идеш без него... Постъпката му е доста егоистична и необмислена, но ти не го търси. Сигурна съм, че той точто това очаква в момента и нарочно се прави на сърдит, за да му се примолиш... Изчакай той да те потърси, а бъди сигурна, че това ще стане- Като види, че не му минава номера ще те потърси, защото ще се уплаши, че може да те загуби завинаги... И след като те потърси си поговорете доста сериозно и му кажи всичките тия неща, които си казала на нас, кажи му, че милиони пъти си му доказвала, че го обичаш и че няма от какво да те ревнува, защото не би му изневерила никога...кажи му също, че искаш отново да сте заедно, но държиш да ти обещае, че ще почне да мисли и за теб, а не само за себе си и ще опита да контролира ревността Успех мила !!!