- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Стрийп покер
Игралили сте момичета и момчета и принципно на какво мнение сте за подбна игра?Аз съм играла няколко пъти ама нещо не ставам за комарджийка![]()
Аз съм играла преди мноого време-бях 7ми клас,но играхме само момичета![]()
Сега не бих се навила![]()
Понякога поставяш стени около себе си
не за да отблъснеш хората,
а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.
Те такива извратенящини не съм прайл,а и цъкам само с мъже и чепове не ми се гледат.
Йога и мъдрост
Първоначално написано от yambolia
как се играе бай дъ уей ?![]()
+1Първоначално написано от flix
http://ilove.milka.bg/?act=poster_preview&user_id=5662 - МОЛЯ ПОСЕТЕТЕ ГО ЗА ДА ИЗНЕНАДАМ МОЯ ЛЮБИМ
Играл съм,но избягват да играят със мен шот и покер и свара доста добре ги владея така че просто няма смисъл да участвам.Или пък просто не ми дават да играя и аз.Но това беше отдавна.Като по малък,не помня точно колко,но трябва да съм бил 7,8 клас някаде.
Играл съм 2-та пъти когато правих 3-ка. Така по-лесно се опускахме за същинската част.
Ами дай да разцъкаме мисля че е редно и ти да ме видиш гол а не само аз да ти гледам разни еротични снимки по цици! :PПървоначално написано от Alexandra93
![]()
MY NEW LOVE S55 AMG + чипче++=600+hp!
Е сега нали трябва да знам ква жена вземам...Първоначално написано от Alexandra93
![]()
MY NEW LOVE S55 AMG + чипче++=600+hp!
Дам, играл съм. мн е яко
Kogato samotnite sa tolkova mnogo, eguisti4no e da si samoten sam!
А бе играхме май в 5-6-7 клас, ама то беше някво детско и не толкова интересно и скандално ;д;д
Пък сега - зависи. Ако е с правилните хора и място и е за шоуто да се посмеем може![]()
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮