.
Затворена тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 61 от общо 61

Тема: 100 % ФАКТ

АЗ ЗНАМ КАКВО ИСКАМ АМА ГО НЯМАМ
    I can't stop myself from loving you <3

пФф... че си зле ама.... пикльо на сиг 17 ще ми прави равносметка какво обичали жените!
    Научих,че отнема година да се изгради доверие и секунди да го загубиш...че не е важно КАКВО имаш в живота си,а КОГО..че отнема много време да станеш ЧОВЕКА,когото искаш да БЪДЕШ..и че за секунди можеш да извършиш нещо,за което да те боли ЦЯЛ живот... [!]

Re: 100 % ФАКТ

Цитирай Първоначално написано от smith88
    Жените обичат грубияните . Най-голямата грешка (поне за мен ) е да й ходиш по гъза на някоя пикла. Те обичат да си груб,арогантен и гаден . Затова само е**не и после шута . Майка ви, мръсна ,тъпи к**ви. Не знаете какво искате , измеетт.
    Амин!

Глей ся кво щи кажа пич... не се обиждай ... ФАКТ Е ЧЕ ЖЕНИТЕ СА - КУЧКИ.... ФАКТ Е ЧЕ МЪЖЕТЕ СА - КУРВАРИ...такаче всичко в тоа свят е фифти фифти ...

Я ЗЕМИ ВАЗИРАЙ НАИСТИНА (ЛЮБОВТА Е СИЧКО)

Град
    Е там...
    Цитирай Първоначално написано от xplay
    Я се скрий!
    и ти

Голям фен Аватара на suitable
    Град
    Бургас
    Само първата страница съм прочел и ми писна направо.. Добре де след като се дразните от такива хора, защо продължавате да им откликвате на всичките глупости ? : ) - това не е ли ваша грешка ? Ако не обръщаме внимание на нещата, които ни дразнят - няма да сме надразнени = мир.. ; ) като се хванетеее.. то момчето искало да се изповяда какво му се случило и какъв е моментния му извод, който дори и да не е верен е моментен и напира да бъде изразен.. Гледам започнаха и разсъждения относно израза "..незнам какво искам.." - само мога да кажа, че това е най-тъпия начин да скъсаш със някого - казвайки го - някак наистина доказваш факта, че наистина не знаеш какво точно искаш, защото след тези думи "движението" или посоката (както решите) на връзката ще се изясни много бавно.. - нищо не се конкретизира и историята се влачи с още един месец да речем - следователно: ако искаш да отрежеш някого - просто му кажи истината.. нищо, че ти е свалял звездички през цялото време, нищо, че те е жал да му признаеш.. този човек си заслужава истината и толкова, а не да мисли след това една година защо това, защо онова.. - Мерси за вниманието.. всичко е леко извън темата, но просто исках да си пробвам новия flex type ; )

Мега фен Аватара на valdesbg
    Град
    В мислите на хората
    Сютабъл, проблема е че подобно поведение се търпи от масата. И в един момент ще започне да се възприема като нормално. И познай какво ще стане после....

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Цитирай Първоначално написано от Darkkiss
    Цитирай Първоначално написано от xplay
    Я се скрий!
    и ти

Какъв ти е проблема с мен?
    Всичко е позволено... стига да не ни хванат! ;]]

Град
    Shumen
    A gluposti nqma takova neshto.Lichno az poznavam dosta momicheta koito ne si padat po arogantnite vkluchitelno i az....
    Хайде с мен по-смел бъди в любовта аз да те светна.
    Довери се, довери о-о-о-о.
    Като капка карамел по езика ти ще лепна ти,
    вкуса ми осети о-о-о-о.
    Опитай мене ти,
    Целувай мене ти, усещаш ме нали

http://geimarkata.aha.bg/

Мега фен Аватара на shadow4e
    Град
    София
    По-леко с обидите.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми