.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 22 от общо 22

Менструация и тест

Здравейте!
    Значи правих секс с приятелката ми без презерватив (не ме критикувайте защо съм го правил без ). Това беше в четвъртък . Петък ми каза че и е дошъл,но днес ми каза,че си е направила тест и той е бил положителен и също така е имала кръв само един ден
    Аз не съм свършвал в нея
    Трябва ли да се притеснявам за нещо,защото нали за да отчете правилно теста - трябва да минат 14 дена ?
    Аз съм на 16 а тя на 17

т.7
    krem4et0
    Moga i bez podpis

Мега фен Аватара на 3oPuTy
    Град
    в сърцето на едно момче ... (sun)
    Отиваш до аптеката,купуваш ДВА теста,отиваш в тях и й казваш да си ги направи и да ти ги покаже Така,ще си 100% сигурен дали е или не е бременна

Da , naistina tova moje i da e nomer , shtoto az i kazah che ne iskam da prodaljavame poweche.
    No mislish li che e tolkova dolna da mi napravi neshto takova?
    Moga i bez podpis

Мега фен Аватара на TheBeliever
    Тест се прави най-рано седмица след акта. Преди това нивото на хормоните, които тестовете измерват, е прекалено ниско. Мисля, че те будалка. Но за всеки случай купи още 2 теста и, както казаха горе, накарай я да ги направи и да ти покаже резултатите. Но изчакай още няколко дни.
    I'll forget the love letters you never fuckin' wrote

Мега фен Аватара на 3oPuTy
    Град
    в сърцето на едно момче ... (sun)
    Цитирай Първоначално написано от BloodyOne
    Da , naistina tova moje i da e nomer , shtoto az i kazah che ne iskam da prodaljavame poweche.
    Мии щом си я скъсал,значи - ДА!
    Приятелката на едно бившо гадже така го излъга,когато той й каза,че къса с нея,заради мен Оная докато разбра и му вика "Е добре ама поне поемай отговорнос за нещата,които си правил с мен,защото ми закъснява 2 дена и теста е положителен" ... Оня супер се паникьоса,а тая продължи да го лъже в скайп около час ... На края той й каза,че отиваме до тях и иска да види теста и оная "Хах спокойно бе,просто се базиках"

преди месец,може би,една от потребителките беше пуснала тема ,че търси някоя бремена от сайта,защото гаджето й я зарязало и тя искала да му го върне,като му покаже положителен тест!!!

[i"Боже,Боже,колко много мъка има по тоя свят..."[/i]
    "ше пийме ли сега на баща ти ракийката, тука сега във немотийката, усети ли къде е кирийката..."

Не е възможно теста да отчете толкова бързо .. Така я по добре и тегли една майна .. Бременността не е за ебавка , а тя е доста зле щом го прави ..
    - Спомни си кой съм и какъв съм ..
    -Помня те , но очевидно ти самият не помниш себе си ..

Град
    Бургас
    Цитирай Първоначално написано от 3oPuTy

Приятелката на едно бившо гадже така го излъга,когато той й каза,че къса с нея,заради мен Оная докато разбра и му вика "Е добре ама поне поемай отговорнос за нещата,които си правил с мен,защото ми закъснява 2 дена и теста е положителен" ... Оня супер се паникьоса,а тая продължи да го лъже в скайп около час ... На края той й каза,че отиваме до тях и иска да види теста и оная "Хах спокойно бе,просто се базиках"
    Pathetic

e shtom ne si svarshil v neq nqma ot kakvo da se pritesnqvash
    I'm the one Love me ...

Град
    Wonderland
    Ако тестът е положителен,трябва да направи втори тест.Ако и вторият тест е положителен вече има повод за притеснение.По принцип,когато жената забременее се получава зацапване,което трае малко и наподобява цикъл,но все пак никой не може да ти каже дали е бременна или не....

Цитирай Първоначално написано от SoFarSoG00d
    Ако тестът е положителен,трябва да направи втори тест.Ако и вторият тест е положителен вече има повод за притеснение.По принцип,когато жената забременее се получава зацапване,което трае малко и наподобява цикъл,но все пак никой не може да ти каже дали е бременна или не....
    Mai naistina e bremenna , zashtoto v petuk e imala mnogo malko krav 2-3 kapki , mislq che govorish za tova "zacapvane" .
    Mnogo pochnah da se pritesnqvam
    Moga i bez podpis

Град
    Wonderland
    Ами по принцип това зацапване е с леко кафеникав цвят ,това се наблюдава по време на имплантиране на оплодената вече яйцеклетка.Не искам да те тревожа,но признаците за бременност са такива,а и положителния тест,ама все пак накарай я да си направи SureCheck,утре сутринта,когато урината е най-концентрирана,защото понякога и тестовете правят грешки.

Mai naistina e bremenna , zashtoto v petuk e imala mnogo malko krav 2-3 kapki , mislq che govorish za tova "zacapvane" .
    Mnogo pochnah da se pritesnqvam

a,kak e zabremenqla,nali uj ste bili s kondom i ti ne si svyrshil v neq...ili shte ima apokalipsis!!!!
    "ше пийме ли сега на баща ти ракийката, тука сега във немотийката, усети ли къде е кирийката..."

Град
    Wonderland
    Правили са го без презерватив....чети!

Правили са го без презерватив....чети!
    propusnala sym taq 4ast,MOLQ ZA IZVINENIETO VI.4eta!

Pak sym az
    Predi malko hodih pri neq i pred men i doide. Tq mi kaza "doide mi" estestveno ne povqrvah , no kato mi pokaza widqh che ima dosta krav.
    Weche nqma smisul da se trevoja za nishto nali
    Moga i bez podpis

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    Pak sym az
    Predi malko hodih pri neq i pred men i doide. Tq mi kaza "doide mi" estestveno ne povqrvah , no kato mi pokaza widqh che ima dosta krav.
    Не ,това е било просто малкото кръвотечение, което е преди самият цикъл Хайде спокойно

Град
    Адреса ми последен е Сърцето ти
    Когато единия излезне положителен задължително се прави втори и оттам зависи какво ще покаже втория

P.S. Съветвам те да вземеш на Sure Check

Цитирай Първоначално написано от 3oPuTy
    Мии щом си я скъсал,значи - ДА!
    Това никога не бих го направила,за да задържа момче Толкова е било долно от нейна страна.
    А иначе по темата:Както казаха по-горе,купи още 2 и да ги направи.Тогава ще си най-сигурен.

е вече можеш да си спокоен

Цитирай Първоначално написано от DevilWish
    Pak sym az
    Не ,това е било просто малкото кръвотечение, което е преди самият цикъл Хайде спокойно
    Еее,браво Радвай се :P

Още един тест да си направи и ако и той е положителен на гинеколог.Там ще си направи кръвни изследвания.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си