Искам да споделя с вас, а и да ви помоля за помощ защото съм в много скапано положение.Гаджето ми от известно време си измисля най-различни неща за мен.Въпреки че й доказвам с всичко възможно какво значи тя за мен, не престава да си мисли че ми е омръзнало от нея и не искам да сме заедно.Страх ме е от тези нейни мисли, защото накрая ще поскам да се разделим-това е нещо немислимо за мен, но тя ме кара да се чувствам виновен постоянно за нещо.Не разбирам как човек може да обича някого, след като го обвинява за всяко нещо.Остана само да се самобичувам заради несторени от мен грешки, а те са от рода защо не съм влязъл в скайп или защо не съм й направил повик,за неща, на които аз не се сърдя на нея, защото са СУПЕР ДРЕБНИ!!!!!!!!!Друг пример е в училище ако говоря с някой друг няколко минутки и тя започва да си измисля, че не ми е приятно в нейната компания и че не я обичам, както преди.А тя си говори, с когото си поиска. Не знам вече се чувствам едва ли не в окови, като се опитвам да задоволя нейните прищевки, тя да е щастлива.Вече и приятели нямам почти-останаха тримца, с които да излизам, но не спокойно, тъй като тя ме разпитва постоянно къде ще ходя и какво ще правя.Държанието й е да ме съсипе, никога не прави нещо от сърце да ме зарадва, никога от нейната уста не следват сладки думи след едно извинявай.Ако има такива като нея тук, плс кажете какво трябва да направя, за да предотвратя раздялата.Ако й кажа на нея, че се чувствам нещастлив от тези проблеми, 100% ще ме разбере погрешно и после пак аз трябва да й се извинявам.ПИсна ми да се извинявам за всяко нещо, не съм каторжник и престъпник с хиляди грехове, а съъм просто човек, който иска да запази любовта си!
Мерси на тези, които прочетоха и които ще драснат нещо!