- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Приятелят ми не иска да правим секс с презерватив
приятелят ми неиска да правим секс с презерватив защото нищо неусещал.. а мен ме е стархкакво да правя ??
Moderated by slun4ice
т.7 от правилника
БлЯя..БлЯ...
Ми кажи му да си търси друго момиче сигурността е на първо място и се усеща но не толкова многоПървоначално написано от vikito1994
Не , не му казвай да си търси друга.Просто му изясни ситуацията,че наистина "safety first"...пък той,ако е недоволен,по-добре да го скъсаш,не може само да му удисваш я ...
Всякакви ги има ..![]()
Абе, деца, вие всичко ли решавате с "Айде, тръгвай си, търси си друга" и т.н. Говори с него, разбира се, първо се говори.
Ми с какво да го реши .. Тоя трябва да е голем тъпак .. За да му е кеф на него ще реве после момичето , че е бременна .. Аман от такива боклуциПървоначално написано от afterforever
![]()
![]()
- Спомни си кой съм и какъв съм ..
-Помня те , но очевидно ти самият не помниш себе си ..
Според мен поговори с него ... би трябвало да разбере,че се притесняваш,а и все пак не трябва само на него да му е кеф![]()
pogovori s nego i ako darji na teb shte te razbere i ne silqgai s nego bez prezervativ tva e moeto mnenie men samo pri misalta kvo moje da stane ot edna takava situaciq makar i vednaj umiram ot strah
I'm the one Love me ...
Ако той не иска да те предпази от нежелана бременност кой друг да го направи?????Мъжете винаги мислят само за удоволствията ,а не за последствията и не дай си боже да стане нещо после кой ще поеме отговорност.Писна ми от безотговорни хора(момчета най вече,които мислят само как да си направят кефа а после момичето да му мисли![]()
![]()
А я като обвиняваш толкова глобално, твоето гадже как се държи с тебе? Или ти нямаш гадже, шото всички сме тъпи говеда, които искат да си утолят нагона?
казваш му къто неиска да слага да си хваща парцалите и да търси други и готово де ще ходи..![]()
LIVERPOOL FOREVER !!!
Ми като не иска много му здраве тогава...После няма той да си чука главата..
Imagine smoking weed in the streets without ... cops ..
Кажи му че ще кара на самозадоволяване явноПървоначално написано от vikito1994
![]()
Ако 1994 е твоята година на раждане,следователно си само на 15,не знам на колко години е гаджето,но искрено те съветвам да ползваш кондом,защото после ще пуснеш тема ;'Бременна ли съм',за да правиш секс без кондом трябва да си сигурна в партньора си и да се подсигуриш с противозачатъчни.
Кажи му, че в замяна искаш да го правите по-рядко, за да е по-малък рискът. Ще предпочете да е с презерватив, ама поне да го прави, а не веднъж на 2 месеца да речем.![]()
ПП. Durex ultra thin?
Не може да не усеща нищо,наистина чуствителноста се намалява и усещането е притъпено,но не може пък нищо да не усеща.Като не иска да правите секс със презарватив,защото не усещал нищо опитай със протовозачатъчни като преди това се посъветваш със гинеколок.Ако и това не може поради ред причини (възрастати,мнението на гинеколога),или го правете с презарватив или му обясни,че те е страх без и обсъдете проблема.
НЕ ВСИЧКИ МОМЧЕТА СА ТАКИВА !!! Има и много отговорни момчета!Първоначално написано от sladkalady
![]()
Ти си си ТИ! Не го забравяй!
а да ви се похваля днес го правихме със и тои се изхвърли и ми каза че по трудно му идва с презерватива![]()
![]()
БлЯя..БлЯ...
Да , поставяй си под общ знаменател всички , заради един частен случай :> Лошо няма :>Първоначално написано от sladkalady
Съжалявам не съм искала да обидя момчетата,просто нека бъдат по-отговорни ,както и момичетата естественоПървоначално написано от afterforever
Имам си гадже и се държи мн добре с мен
![]()
![]()
БРАВО!Евала :> Ето това показва,че мъжете са по-силната половинка!Евала,братле :>Първоначално написано от afterforever
ами обясни му че ти искаш да се пазите и това за теб е на първо мястоа ако пак се опъва просто го зарежи ..
п.с. с презерватива се усеща кажи му да не се прави просто те будалка