.
Отговор в тема
Страница 1 от 4 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 86

Приятелят ми не иска да правим секс с презерватив

приятелят ми неиска да правим секс с презерватив защото нищо неусещал.. а мен ме е старх какво да правя ??

Moderated by slun4ice
    т.7 от правилника
    БлЯя..БлЯ...

Супер фен Аватара на AlokiNn

Re: ??

Цитирай Първоначално написано от vikito1994
    приятелят ми неиска да правим секс с презерватив защото нищо неусещал.. а мен ме е старх какво да правя ??
    Ми кажи му да си търси друго момиче сигурността е на първо място и се усеща но не толкова много

Град
    Бургас
    Не , не му казвай да си търси друга.Просто му изясни ситуацията,че наистина "safety first"...пък той,ако е недоволен,по-добре да го скъсаш,не може само да му удисваш я ...

Айде бе нищо не усещал.....
    A.D.I.D.A.S.

Guest
    Всякакви ги има ..

Абе, деца, вие всичко ли решавате с "Айде, тръгвай си, търси си друга" и т.н. Говори с него, разбира се, първо се говори.

Цитирай Първоначално написано от afterforever
    Абе, деца, вие всичко ли решавате с "Айде, тръгвай си, търси си друга" и т.н. Говори с него, разбира се, първо се говори.
    Ми с какво да го реши .. Тоя трябва да е голем тъпак .. За да му е кеф на него ще реве после момичето , че е бременна .. Аман от такива боклуци
    - Спомни си кой съм и какъв съм ..
    -Помня те , но очевидно ти самият не помниш себе си ..

Според мен поговори с него ... би трябвало да разбере,че се притесняваш,а и все пак не трябва само на него да му е кеф
    And I don't care about you if you don't care about me !!!

http://www.jivotno.com/wildchild

pogovori s nego i ako darji na teb shte te razbere i ne silqgai s nego bez prezervativ tva e moeto mnenie men samo pri misalta kvo moje da stane ot edna takava situaciq makar i vednaj umiram ot strah
    I'm the one Love me ...

Супер фен Аватара на sladkalady
    Ако той не иска да те предпази от нежелана бременност кой друг да го направи?????Мъжете винаги мислят само за удоволствията ,а не за последствията и не дай си боже да стане нещо после кой ще поеме отговорност.Писна ми от безотговорни хора(момчета най вече,които мислят само как да си направят кефа а после момичето да му мисли

А я като обвиняваш толкова глобално, твоето гадже как се държи с тебе? Или ти нямаш гадже, шото всички сме тъпи говеда, които искат да си утолят нагона?

казваш му къто неиска да слага да си хваща парцалите и да търси други и готово де ще ходи..
    LIVERPOOL FOREVER !!!

Град
    In the middle of Nowhere
    Ми като не иска много му здраве тогава...После няма той да си чука главата..
    Imagine smoking weed in the streets without ... cops ..

Голям фен Аватара на naia
    Град
    София
    аз съм почти на 19 и имам вяра на този до мене какво прави....ако си под 18 забрави да го правиш без предпазни мерки или пък ако приятелят ти е по голям и има някакъв опит и може да те пази няма лошо....

Re: ??

Цитирай Първоначално написано от vikito1994
    Кажи му че ще кара на самозадоволяване явно

Град
    Wonderland
    Ако 1994 е твоята година на раждане,следователно си само на 15,не знам на колко години е гаджето,но искрено те съветвам да ползваш кондом,защото после ще пуснеш тема ;'Бременна ли съм',за да правиш секс без кондом трябва да си сигурна в партньора си и да се подсигуриш с противозачатъчни.

Голям фен Аватара на gLoRiToO
    Град
    Враца
    Еми има Ultra Thin презервативи да си вземе,а и нещо те лъже неможе нищо да не усеща .Може да не е същото усещане-да,но все пак го има, а и сигурноста на 1-во място!!!
    LoVe Is LiKe ThE WiNd, YoU CaN't SeE It, BuT YoU CaN Feel It !!!

Град
    Paradise
    Кажи му, че в замяна искаш да го правите по-рядко, за да е по-малък рискът. Ще предпочете да е с презерватив, ама поне да го прави, а не веднъж на 2 месеца да речем.
    ПП. Durex ultra thin?

Мега фен Аватара на x3eme
    Град
    там някъде в далечината....
    Не може да не усеща нищо,наистина чуствителноста се намалява и усещането е притъпено,но не може пък нищо да не усеща.Като не иска да правите секс със презарватив,защото не усещал нищо опитай със протовозачатъчни като преди това се посъветваш със гинеколок.Ако и това не може поради ред причини (възрастати,мнението на гинеколога),или го правете с презарватив или му обясни,че те е страх без и обсъдете проблема.

Цитирай Първоначално написано от sladkalady
    Ако той не иска да те предпази от нежелана бременност кой друг да го направи?????Мъжете винаги мислят само за удоволствията ,а не за последствията и не дай си боже да стане нещо после кой ще поеме отговорност.Писна ми от безотговорни хора(момчета най вече,които мислят само как да си направят кефа а после момичето да му мисли
    НЕ ВСИЧКИ МОМЧЕТА СА ТАКИВА !!! Има и много отговорни момчета!
    Ти си си ТИ! Не го забравяй!

а да ви се похваля днес го правихме със и тои се изхвърли и ми каза че по трудно му идва с презерватива
    БлЯя..БлЯ...

Град
    Бургас
    Цитирай Първоначално написано от sladkalady
    Да , поставяй си под общ знаменател всички , заради един частен случай :> Лошо няма :>

Супер фен Аватара на sladkalady
    А я като обвиняваш толкова глобално, твоето гадже как се държи с тебе? Или ти нямаш гадже, шото всички сме тъпи говеда, които искат да си утолят нагона?
    Съжалявам не съм искала да обидя момчетата,просто нека бъдат по-отговорни ,както и момичетата естествено Имам си гадже и се държи мн добре с мен

Град
    Бургас
    БРАВО!Евала :> Ето това показва,че мъжете са по-силната половинка!Евала,братле :>

Мега фен Аватара на Rofl4e
    ами обясни му че ти искаш да се пазите и това за теб е на първо място а ако пак се опъва просто го зарежи ..
    п.с. с презерватива се усеща кажи му да не се прави просто те будалка

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си