- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Приятелят ми не иска да правим секс с презерватив
набор 94 ................... туш.
Em deistvai kvo 4akash ako sled tva iskash dasi s bebe na race![]()
Ti sigurno si mom4e nali?Първоначално написано от Sonsi
Nqma takiva raboti,kato iska samo na nego da mu e kef i da mu ev spokoino,da hodi da se praska sam..![]()
Първоначално написано от angellove
ами не му пускай тогава![]()
НиКОи НЕ ЗаСлуЖаВа дА лееШ СълЗи за НЕго, а тОзИ коИто ЗаСлуЖаВа нЕ Би тЕ рАзПлаКал >>!<<
Страх ме е от себе си ,
когато загубя мечтите си.
Както казва господина ми по биология бременността в такива случаи е малкото зло ! Съществуват аборти и още варианти ... А за болестите никой не се сеща.... Един пък кеф може да ти струва живота - говоря за болести като Спин и Сифилис !Първоначално написано от sladkalady
питай го дали е готов да гледа дете![]()
Ми и моя приятел не може с презерватив като сложи не че не усеща ами просто губи удоволствието и му пада веднага, но за сметка на това мога да бъда сигурна, че ме пази просто му имай доверие и внимавайте.
"Колкото повече, толкова повече..!"
мини на противозачатъчни бе мойто момиче,така хем секса без презарватив ще е по хубав,хем ти няма да си бременна (ако не забравяш да ги пиеш секи ден)![]()
![]()
The night I laid my eyes on you,
Felt everything around me move
Got nervous when you looked my way
But you knew all the words to say
заеби го !!!!!! с един фал моеш да си нанесеш тежки травми и траен шок !!!!!!!!! сегашната ми приятелка го е правила ии беше станало гаф така че НЕ ГО ПРАВИ !!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Въобще не трябва да пускаш тема за такова нещо. Не ти ли стига акъла да се сетиш какво ще стане? Правете го без презерватив и да очакваме тема "На 15 съм и съм бременна".
Scorpions forever!
Много е прав човекът! Безопасният секс е най-важен. Като не му харесва - чао!Първоначално написано от StillLovingYou
Бий му шутаПървоначално написано от vikito1994
![]()
зарвежи го , явно не държи на теб . . . нищо не му пречи да се съобрази . . . дори и веднъж . . .
говори с него и дано те разбере![]()
Аз имах подобен проблем..не точно проблем ами... гаджето ми беше споменал, че иска без презерватив ... естествено дори не се и замислих за подобна крачка..макар да му имам адски доверие и да съм на 100% сигурна в него..от доста време сме заедно и му вярвам..явно е решил , че иска промяна.. а пък и винаги ме е пазил и е бил внимателен..не го упреквам иска максимално удоволствие, а знаем че презерватива го намалява..било то и само с минимални проценти..но нз...нещо в мен не ми дава ....било то принципи или страх... и той се намуси.. явно е очаквал да направя компромис. Говорихме си за това..открито без табута и тн..просто си поговорете...ако знаеш как да подходиш към ситуацията , а не да му се сопнеш веднага или нещо подобно...и ако те разбере..съм сигурна, че няма да имате проблеми.. сигурността е на 1во място![]()
Единствения начин да се отървеш от изкушението е напълно да му се отдадеш...
според мен е тъпо и безотговорно да те кара без.... ако държи на теб ще те пази! Поговорете пък ако видиш че не държи на теб бий мъ шута както казаха и преди мен!
Най-тъпата тема - хаха...този е голямо лице![]()
![]()
Няма парички
![]()
Кажи му така: Ще правим секс или с презерватив или няма да правим никакъв секс!![]()
//Винаги работи!![]()
Женско съм!![]()
^^Първоначално написано от Ванката
![]()
![]()
Алоо темата е от 2009-та .Тия двамата сигурно 100 пъти са го направили досега
Ето тук трябва да се замислиш , дали той е с теб само заради секса, сигурноста ти преди всичко , не му разрешавай! Ако скъса с теб , това е добре , защото ако не се разбере сега дали ти е истински приятел , ще ти е много трудно , ако те остави в важен момент !
Най обичам аз да тичам ама по обичам да не тичам !
-----------------------------------------
С BlowN сме най-добри приятели :
- Не ми пипай касата че бия !
--------------------------------
Аз цъкам травиан , а вие ?
Не му давай без презерватив. Ако те скъса, значи е бил с тебе само да те чука.С моя ходим от почти година, а не му давам без презерватив и не се сърди.
Опитай да говорите, ако не разбира от дума - ти го скъсай.
![]()
I'm inlove with a criminal...