.
Отговор в тема
Страница 3 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 86
    набор 94 ................... туш.
    МетЪл и Хардкор ТехНо му е майката !

http://vbox7.com/play:4af5af29 - поздравче

Em deistvai kvo 4akash ako sled tva iskash dasi s bebe na race

Голям фен Аватара на JUSTDNB
    Град
    Sofia
    Цитирай Първоначално написано от Sonsi
    a be hora .. normalno e tova che wsekii ima nujdii nezawasimo s prezarvativ ili bez ... towa e neshtoo normalnoo ... Wsichko zawisi ot teb ako si sigurnuu na max che ne spi s druga si legni s negoo ... w kraina smetkaaa ne e koi znae kyv problemm .. lelel
    Ti sigurno si mom4e nali?

Nqma takiva raboti,kato iska samo na nego da mu e kef i da mu ev spokoino,da hodi da se praska sam..
    Цитирай Първоначално написано от angellove
    Абе що няма тема "Скочих без бънджи от една скала. В момента падам. Ще ми стане ли нещо???"

Супер фен Аватара на mickelangelo
    Град
    Варна морето сините вълни ....
    ами не му пускай тогава
    НиКОи НЕ ЗаСлуЖаВа дА лееШ СълЗи за НЕго, а тОзИ коИто ЗаСлуЖаВа нЕ Би тЕ рАзПлаКал >>!<<

Град
    Hate City Sofia.
    Страх ме е от себе си ,
    когато загубя мечтите си.

Цитирай Първоначално написано от sladkalady
    Ако той не иска да те предпази от нежелана бременност кой друг да го направи?????Мъжете винаги мислят само за удоволствията ,а не за последствията и не дай си боже да стане нещо после кой ще поеме отговорност.Писна ми от безотговорни хора(момчета най вече,които мислят само как да си направят кефа а после момичето да му мисли
    Както казва господина ми по биология бременността в такива случаи е малкото зло ! Съществуват аборти и още варианти ... А за болестите никой не се сеща.... Един пък кеф може да ти струва живота - говоря за болести като Спин и Сифилис !

питай го дали е готов да гледа дете

mi gotvi se da stansh maika

Голям фен Аватара на cveteto64
    Ми и моя приятел не може с презерватив като сложи не че не усеща ами просто губи удоволствието и му пада веднага, но за сметка на това мога да бъда сигурна, че ме пази просто му имай доверие и внимавайте.
    "Колкото повече, толкова повече..!"

мини на противозачатъчни бе мойто момиче,така хем секса без презарватив ще е по хубав,хем ти няма да си бременна (ако не забравяш да ги пиеш секи ден)
    The night I laid my eyes on you,
    Felt everything around me move
    Got nervous when you looked my way
    But you knew all the words to say

Супер фен Аватара на Amateur

Re: ??

Цитирай Първоначално написано от AlokiNn
    Цитирай Първоначално написано от vikito1994
    приятелят ми неиска да правим секс с презерватив защото нищо неусещал.. а мен ме е старх какво да правя ??
    Ми кажи му да си търси друго момиче сигурността е на първо място и се усеща но не толкова много

Мн си прав!

заеби го !!!!!! с един фал моеш да си нанесеш тежки травми и траен шок !!!!!!!!! сегашната ми приятелка го е правила ии беше станало гаф така че НЕ ГО ПРАВИ !!

Въобще не трябва да пускаш тема за такова нещо. Не ти ли стига акъла да се сетиш какво ще стане? Правете го без презерватив и да очакваме тема "На 15 съм и съм бременна".
    Scorpions forever!

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от StillLovingYou
    Въобще не трябва да пускаш тема за такова нещо. Не ти ли стига акъла да се сетиш какво ще стане? Правете го без презерватив и да очакваме тема "На 15 съм и съм бременна".
    Много е прав човекът! Безопасният секс е най-важен. Като не му харесва - чао!

Re: Приятелят ми не иска да правим секс с презерватив

Цитирай Първоначално написано от vikito1994
    приятелят ми неиска да правим секс с презерватив защото нищо неусещал.. а мен ме е старх какво да правя ??

Moderated by slun4ice
    т.7 от правилника
    Бий му шута

Re: Приятелят ми не иска да правим секс с презерватив

зарвежи го , явно не държи на теб . . . нищо не му пречи да се съобрази . . . дори и веднъж . . .

Град
    Велик0 Търн0в0
    говори с него и дано те разбере

...

Аз имах подобен проблем..не точно проблем ами... гаджето ми беше споменал, че иска без презерватив ... естествено дори не се и замислих за подобна крачка..макар да му имам адски доверие и да съм на 100% сигурна в него..от доста време сме заедно и му вярвам..явно е решил , че иска промяна.. а пък и винаги ме е пазил и е бил внимателен..не го упреквам иска максимално удоволствие, а знаем че презерватива го намалява..било то и само с минимални проценти..но нз...нещо в мен не ми дава ....било то принципи или страх... и той се намуси.. явно е очаквал да направя компромис. Говорихме си за това..открито без табута и тн..просто си поговорете...ако знаеш как да подходиш към ситуацията , а не да му се сопнеш веднага или нещо подобно...и ако те разбере..съм сигурна, че няма да имате проблеми.. сигурността е на 1во място
    Единствения начин да се отървеш от изкушението е напълно да му се отдадеш...

поговори с него и му обясни че те е страх и дано да те разбере

според мен е тъпо и безотговорно да те кара без.... ако държи на теб ще те пази! Поговорете пък ако видиш че не държи на теб бий мъ шута както казаха и преди мен!

Град
    Варна, моретоо :)
    Най-тъпата тема - хаха...този е голямо лице Няма парички

Супер фен
    Град
    София
    Кажи му така: Ще правим секс или с презерватив или няма да правим никакъв секс!

//Винаги работи!
    Женско съм!
    Цитирай Първоначално написано от Ванката
    Депресиращо си тъп бе, Саше!
    ^^

Алоо темата е от 2009-та .Тия двамата сигурно 100 пъти са го направили досега

Ето тук трябва да се замислиш , дали той е с теб само заради секса , сигурноста ти преди всичко , не му разрешавай! Ако скъса с теб , това е добре , защото ако не се разбере сега дали ти е истински приятел , ще ти е много трудно , ако те остави в важен момент !
    Най обичам аз да тичам ама по обичам да не тичам !
    -----------------------------------------
    С BlowN сме най-добри приятели :
    - Не ми пипай касата че бия !
    --------------------------------
    Аз цъкам травиан , а вие ?

Супер фен Аватара на Jessie
    Град
    Велико Търново
    Не му давай без презерватив. Ако те скъса, значи е бил с тебе само да те чука. С моя ходим от почти година, а не му давам без презерватив и не се сърди. Опитай да говорите, ако не разбира от дума - ти го скъсай.

I'm inlove with a criminal...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си