Аз имах подобен проблем (само,че освен студеното държание имах навика несъзнателно да си изкарвам яда на него) и знаеш ли как се оправих?!Един ден той ми каза,че адски много ме обича,но държанието ми го наранява прекалено много ... Каза,че не може вече така и излезе от скайп ... Няколко дена нито си пишехме,нито се чувахме ... Една вечер не успях да заспя и се замислих за случващото се Осъзнах,колко съм го наранявала и реших поне да му се извиня Написах му един огромен "роман" в скайп,в който му казах всичко и на края ... Хоп!Оправихме се От тогава се промених Не правя подобни грешки Не се държа студено,не си го изкарвам на него ... Абе отношенията ни станаха повече от перфектни
Честно казано не мисля,че има друг начин,чрез който да се промениш наистина ... Просто едно е да си кажеш "от утре съм друг човек" и съвсем друго да усетиш,че заради собственото си държание губиш човека,когото обичаш
И все пак ако не искаш да стане това,което описах ... Ми просто преди да кажеш или да направиш,каквото и да било се замисли за тази тема и за чувствата на приятеля ти
Успех