Здравейте всички! Имам нужда от искренни мнение и реални отговори без подигравки! Предварително се извинявам ако ставам банален с въпроса си защото съм сигурен, че сте го чували милиони пъти. Скоро правих секс със приятелката, си но не използвахме презерватив. Тя беше във 10тия или 11тия ден след края на месечния й цикъл. На края на половият акт аз свърших извън нея. Преди също ми се е случвало да правя необезопасен секс, но винаги след това ме притеснява едно и също нещо. Има ли възможност по време на половият акт, течноста която излиза от пенисът ми да съдържа достатъчно количество сперматозоиди за оплождане? Преди малко четох във един форум, че научно е било доказано, че течността не съдържа сперма, но честно казано какво ли не съм срещал из нета. И сега, както и преди се притеснявам и търся отговори на своите въпроси. Възможно ли е да се е случила белята? Имам ли повод за притеснение? Наистина ли съществува преждевременно отделяне на семенна течност?
Искам да добавя по отношение на последният ми въпрос. Правил съм опити когато мастурбирам и съм забелязал, че дори и да излезе такава теченост от мен, което съм остановил че се случва много рядко, тя е бистра и безцветна.
Очаквам вашето мнение колкото се може по-скоро за да знам какво да правя.
Благодаря ви предварително!