Мога ли да ям по 1 Corny на ден ако съм на диета
Сутрин - к.к. мляко със овесени ядки
11- плод
Обяд - Пържола със салата
Вечеря до 7 - Голяма салата
и примерно след обяд към 4 да си хапна по 1 корни, че не мога без сладко, ще откача![]()
![]()
![]()
Еми ако питаш мен Корнито е като всяко друго сладко нещо - не знам от къде го изкараха толкова "диетично" По-добре си хапвай направо шоколад ( черен ако не ти е гаден )
Бтв: Бях чела че от шоколадите в БГ най-добре било да се консумира бял шоколад . Не помня причините, ако намеря статията ще я постна.
Намерих статията. Друго е били обяснението за белия шоколад ... не че е най-"полезен"![]()
Voila!
Защо шоколадът не е супер храна?
За съжаление в състава на сладките блокчета се използват две основни какаови съставки, които имат напълно противоположни свойства.
Едната представлява парченца какао без мазнини, богати на ценните фловоноиди, която често се означава и като какаово брашно.
Другата е какаовото масло, което е изцяло мазно и не съдържа никакви антиоксиданти.
Съотношението между двете рядко се посочва на етикетите, но те винаги са в комбинация.
Няма гаранция, дори да си хапвате възможно най-черния шоколад, че той наистина е толкова полезен, колкото се твърди.
В този смисъл, твърдият десерт с бял цвят не съдържа абсолютно никакви флавоноиди, защото се прави изцяло с какаово масло.
Може ли да се яде всеки ден?
Шоколадът в малки количества е неизменна част от Средиземноморската диета от векове.
В днешно време обаче в 100 грама от него се съдържат максимум 20 грама какаово брашно, а както знаем твърдата сладост не е сред нискокалоричните храни.
Хапвайте не повече от 40-50 грама черен шоколад дневно и не повече от 2 пъти седмично същото количество млечен.
А ако се опитвате да отслабнете, пийте мляко с какао – когато е на прах, наистина е полезно.
Източник: tialoto.bg
не не можеш
Ходи на фитнес и след това и по 2 ще можеш да ядеш
In the grace
Of this love
We rise in pain
And death is not far away
And soon we'll sleep
And never wake up again
абе тва нещо е много гадно.
за кво ти е да се тъпчеш с подобна гадост? яж натурален шоколад.
аз мисля ,че по-добре е да ядеш кексчета БРАВО имат 42 калории![]()
http://ilove.milka.bg/?act=poster_preview&user_id=5662 - МОЛЯ ПОСЕТЕТЕ ГО ЗА ДА ИЗНЕНАДАМ МОЯ ЛЮБИМ
зеленото корни мисля че е диетично ..съдържа ядки,бадеми и още някфи такива с мед![]()
направо спри да ядеш...