.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 43
    Град
    `In Hell`

Бъдещите тийнейджъри????

Знам че темата може би е тъпа но все пак реших да я пусна ....

Много от вас имат малки братя и сестри по на 1,2,3 години или малко по големи.
    Според вас и те ли ще са пропаднали като нас (неказвам че всички са пропаднали ама едно 60-70 % са) или ще са по зле или пък по добре ?
    И според вас прави ли се нужното за да се променят нещата ???

Мега фен Аватара на x3eme
    Град
    там някъде в далечината....
    Моя брат в момента е на 8 години и е доста по не мират от мен по времето когато аз съм бил на толкова.Обаче няма да му позволя да прави моите грешки,които не са никак малобройни.Все пак и родителите трябва да взимат участие във възпитанието на едно дете,а не да го "оставят на произвола на съдбата".

Супер фен Аватара на bEbsI
    15 години по-малък брат имам.Няма смисъл да разтягам локуми колко е пропаднало поколението.Всичко е субективно: средата,родителите,училище то.Не може всички с-ми да са калпави и накрая хоп детето виновно.Възпитанието играе голяма роля,но средата извън семейството,която те заобикаля,не е от по-малко значение.Няма да анализирам нищо - зависи.Не смятам,че аз съм пропаднала нито 60-70% от хората,с които контактувам.Имам чувството,че всяка тема за новото поколение е с цел да се излива още по-голяма помия в/у нас и да си заслужим наименованието "лумпени".
    Destiny is for losers.It's just a stuped excuse to wait for things to happen instead of making them happen.

Супер фен Аватара на FelisDirus
    Брат ми е пич. Не се притеснявам за него - достатъчно добре съм го възпитала и съм го научила.
    Ще се справи гадината.
    Собственост на Canis_Dirus

Mоят брат е на 10,макар и малък е голям отворко и е умен.
    Сигурна съм,че ще е страшен пич и ще се справя с всичко,ако не аз ще съм винаги до него да му помагам. =')

Град
    L.A. \ Moscow
    аз съм най-малкия
    Raise your fist!

Супер фен Аватара на gabi_94
    еми сестра ми е на 6 и сериозно се безпокоя за нея страх ме е да не се провали, но ако това стане ще види тя
    If you do not tell the truth about yourself
    you cannot tell it about other people!

Мега фен Аватара на hahavteen
    Град
    Германия
    Сестра ми е на 6 и е супер оправна. Все си намира начини да направи това което иска и е много амбициозна. И най-малкия провал я разстройва много ( аз бях същата ). Не се съмнявам че ще се оправи. Пък и майка ми е строгичка а аз съм още повече така че няма мърдане от правия път

Голям фен Аватара на Vesk0u
    Град
    Монтана
    НЕ - не се прави нужното, за да се спре пропадлъщината и ДА - ше бъдат много по-пропаднали от нас, тъй като пропушват в 4, 5, 6 клас... Това е самата истина за съжаление...

Мега фен Аватара на Blab
    Брат ми е на 13.
    Сравнявайки го с други деца на близки години, например Прея, Габи, Ели(форумни примери:Д)... ами не, много е зле положението. Общо взето, сред моите набори малко са свестните екземпляри, в това на Боби - на изчезване.

Град
    ^^Извинявам се за въпроса и за спама,но за кой Боби става на въпрос .

Мега фен Аватара на Blab
    Ако помислиш за секунда, ще се досетиш, че говоря за брат си:Д
    И ти се казваше Боби, помня аз:Д

Град
    ^^Точно за това питах за кой става дума.Както и да е,уточнихме се .

Според моите наблюдения пък се задават едни по-норамлни поколения... говоря не за тези, които са сега 14-15 а за по-малките.

Надявам се да са по-добре децата, защото ако стават някакви промени след години те трябва да имат акъла и да се справят.
    А вчера като се прибирах ми стана много весело, защото един дечко през целия път пред мен пееше песничката за зеленчуците. На фона на всичко, на което се бях нагледала си умрях от радост.

Хмм аз имам племенички по-малки от мен..
    На 4, 5 и 6 годинки са, но и сега са си много оправни..
    Сигурна съм, че като тийнове ще са по-добре от мен например
    Просто семействата им са такива, които няма да позволят децата им да пропаднат ей така...
    Нашите също са такива.. Но техните доскоро бяха и те тийнове и знаят какво става в тези години и съм абсолютно сигурна, че ще предпазят децата си от всички лоши неща, с които ще се сблъскат

Бай дъ уей аз съм малък и съм пропаднал достатъчно но все пак съм пич ... имам предвид справям се както мога...
    Цитирай Първоначално написано от ClockworkOrange
    който не носи бели кецове,дрехи на фред пери и не шмърка амфетамин - да Омре.

Имам БРАТовчед на 5 и е ... еми пълен ужас. Толкова е лигав,самодоволен и дразнещ Като прекараш първите 5-10 мин с него всичко си е наред и е едно такова ангелче,но след това

Надявам се скоро да го вкарат в правия път,защото като стане на 10 примерно.....вече ще е късно.

Супер фен Аватара на InitialD
    Град
    Източен Бейрут , Ливан
    Брат ми е с 2 години по - малък от мен и вече кара G 55 ?!?!

Мръсника ме задмина ...
    И тази година най - шумна бе групата на православните араби.Младежите с пълно гърло викаха "Иисус е наш Бог".Преди години било решено арабите да не бъдат допуснати в комплекса.Свещения огън обаче не паднал, докато прогонените не влезли.

Град
    Shinigamiville
    ем имам брат 5 клас и само дет го мързи да учи ... ма иначе бива като личност,но ако мисли да кривва в посоката на пропаднали безмозъчни мекотели, аз абсурд да го остая.
    Пък с две годишната сестра незнам как ше са опраяме след време... момичетата са по трудни за опазване ...

Е, според мен и не само според мен, това какво ще дойде отдолу зависи и от голяма степен от нас... така че възпитавайте си братята и сестрите, братовчедите, който квото си има... Аз например съм казал преди 4 години на братовчед ми, че най-лошото нещо е да лъжеш. Майка му съо му го е казвала, ама майка му е човекът, който му се кара, когато излиза без яке, човекът, който му се кара като неси е написал домашните, а аз не го правя. Аз само му казах, че лъжата е много лоша. И той не лъже... вече.

Цитирай Първоначално написано от afterforever
    Е, според мен и не само според мен, това какво ще дойде отдолу зависи и от голяма степен от нас... така че възпитавайте си братята и сестрите, братовчедите, който квото си има... Аз например съм казал преди 4 години на братовчед ми, че най-лошото нещо е да лъжеш. Майка му съо му го е казвала, ама майка му е човекът, който му се кара, когато излиза без яке, човекът, който му се кара като неси е написал домашните, а аз не го правя. Аз само му казах, че лъжата е много лоша. И той не лъже... вече.
    Ако знаеш брат ми колко бой е изял!!!

Град
    Sофiiя City xD
    тежко е ,още по тежко ще става...
    аз няам по малки братя и сестри но контактувам с по малки деца... има малък шанс да са по добре от нас,пропадналите ,но той е 1:1000000000000000000

Срива не се състои в това да паднеш, а в това да не се изправиш.

Град
    Somewhere...in The sea...
    Страшно много се надявам да са по добри в тийн годините си от мен+приятелите ми+всички тийнове които познавам.... супер много се надявам да не са такива.. иска ми се да са по съобразителни, по сдържани, по - мислещи дори...от нас.. И въпреки, че въобще не ми се вярва като гледам децата 4-5 години по малки от мен на кво са заприличали, ми се ще да се подобряват с годините

She watch the sun-thats all she needed to let go
    She held the sea-thats all she needed just to Be Free !

Цитирай Първоначално написано от TERRORMACHINE
    Ако знаеш брат ми колко бой е изял!!!
    Е, сега, начините за възпитание са друго 20...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си