- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Въпрос към момчетата!
Та въпроса ми към вас момчета е като мастурбирате, по точно като свършите ако сте на леглото какво става окапвате ли се сас сперма?![]()
![]()
пробвал съм с салфетка ама неставамн нависоко хвърлям абе зле стане работата ..вие какво правите?
![]()
![]()
ПС:Става въпрос само за леглото![]()
![]()
ПС2:Сру за тъпия въпрос просто ми е интересно...![]()
Първоначално написано от mrKiss
Първоначално написано от gigiii
В повечето пъти свършвам върху себе си (на корема) и след това със салфетчица или се трия или отивам в банята да се измия.
podobnoПървоначално написано от x3eme
![]()
+1 И аз така правя макарче някой биха ми казали че дори не мастурбирам!Първоначално написано от x3eme
Ти си си ТИ! Не го забравяй!
Ми като съм на село и баба ми не разбира мног много не се клепотя себе си, но иначе да, върху мене си свършвам, после в банята...
И аз в повечето случай като съм на леглото.... вв/у себе си на корема... но пак зависи по някой пЪт много "хвърчи" и не отива само на коре... и после се фърлям един душ и готово![]()
When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!
ем,или на корема , или до оня :> Рекорда ми е до гърдитеБърша се с нещо , никога не съм останал незабърсан , я 0.о И после в банята да се "доизхигиенизирам" (ебати глагола
)
Начи несъм единствения, който прави така![]()
![]()
ПС:Темата може да се lock!
Т`ва е шото плюеш на образованието!!!Първоначално написано от tqnko
![]()
![]()
puk te 4e nqmalo kade da svur6at OMG![]()
Радвам се , че се чувстваш момче :> Щом пишеш по тема,която засяга конкретно МОМЧЕТАТА...:>Welcome aboard :>Първоначално написано от bebok
stana mi int i re6ih da q pro4etaПървоначално написано от flix
![]()
prosto sedite i se oplakvate ot podobno ne6to pri polojenie 4e ima hora koito nito sex pravqt nito se samozadovolqvat![]()
Правя пръскана мазилка на тавана....
MY NEW LOVE S55 AMG + чипче++=600+hp!
Аз ползвам тоалетната за тази цел.![]()
E то тва е целта - турбо ефет...Първоначално написано от MaRTo1233
![]()
MY NEW LOVE S55 AMG + чипче++=600+hp!
не лъскам...
а иначе ползвам кондом...
ПРАВЯ СИ ФУНИЯ ОТ САЛФЕТКА И ХВЪРЛЯМ ВЪТРЕ И НИКОГА НЕ СЕ ОЦАПВАМ.![]()
![]()
А КОГАТО НЕ СЪМ СЕ ДОИЛ ОТ СЕДМИЦА НЯКЪДЕ ИЛИ ПОВЕЧЕ, СЛАГАМ ДВОЙНА САЛФЕТКА И ПАК ФУНИЯ...
![]()
![]()
![]()
АЗ СЪМ ЦАРЯ, БУРЕНИ !!!
Олеле .....