.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 41

Град
    Sofia

Да си забавен

Офф как да ви кажа, значи не ми върви много с момичетата, защото несъм толкова много забавен, нали знаете, не на всеки му се отдава, дори и да каже някоя простотия, пак всички ще се смеят.При мене не е така.Като говоря с момичетата постоянон се притеснявам да не изръся накоя глупост, което доста често се случва.Аз съм по-такъв човек... сериозен и приемам всичко на сериозно.Па немога да се отпусна до толкова че да съм клоун, а като го правя самия аз изглеждам глупаво от страни.Кажете някакви тактики как да си изгладя треските.

Град
    София
    Първо трябва да спре да ти пука за хорското мнение. След това всичко е лесно, защото не ти дреме. Понякога даже момичетата харесват момчета, които се притесняват и говорят глупости без да се усетят.
    Don't tell me what I can or can't do !

Просто се дръж естествено, защото когато е по план винаги ще сгафиш. - закон но Мърфи.
    Всичко е позволено... стига да не ни хванат! ;]]

Град
    Sofia
    Цитирай Първоначално написано от Boyd
    Първо трябва да спре да ти пука за хорското мнение. След това всичко е лесно, защото не ти дреме. Понякога даже момичетата харесват момчета, които се притесняват и говорят глупости без да се усетят.
    Немога да свикна с това да не ми пука за хорското мнение,и мене ме е яд за това но немога.Апък като ръся глупости ненапрво глупаво.

Град
    Бай Тоя е зъл,няма местожителство.

Re: Да си забавен

Цитирай Първоначално написано от glymo14
    Офф как да ви кажа, значи не ми върви много с момичетата, защото несъм толкова много забавен, нали знаете, не на всеки му се отдава, дори и да каже някоя простотия, пак всички ще се смеят.При мене не е така.Като говоря с момичетата постоянон се притеснявам да не изръся накоя глупост, което доста често се случва.Аз съм по-такъв човек... сериозен и приемам всичко на сериозно.Па немога да се отпусна до толкова че да съм клоун, а като го правя самия аз изглеждам глупаво от страни.Кажете някакви тактики как да си изгладя треските.
    Пробвай да си забавно-притеснителен,
    самоиронизирай се,бъди широкоскроен.
    Ще ти бъде по-лесно не само с жените.
    http://www.jivotno.com/maskiraniqtotmastitel

Цитирай Първоначално написано от valdesbg
    Не ми се влиза в словесен двубой, просто защото не си ми на нивото.
    http://prognozite.blog.bg/

Давай го по-весело. Пробвай се да сваляш момичета, ако не се получи - майната му, не е последната ...
    Всичко е позволено... стига да не ни хванат! ;]]

Просто погледни живота откъм хубавата страна и всичко ше си дойде.

Голям фен
    Вече го написаха, но аз ще повторя най-голямото клише- Не се прави на такъв, какъвто не си. Отне ми години да проумея, че е правилно, а още не съм почнала да го прилагам на 100 процента. Не насилвай нещата и не се старай да кажеш нещо глупаво, само за да си забавен. Това ще ти помогне докато престане да ти пука прекалено за чуждото мнение. А когато разбереш, че не си заслужава да си губиш времето с глупости, да се фокусираш върху това все едно е най-важното нещо на света и престане да ти пука дали Аниту те мисли за забавен, нещата ще се наредят. (личен опит 100 % гаранция)
    Don't worry, be happy!

odari 1 rekia predi da izleze6 da ti otpusne nervite

Фен Аватара на mel4ety
    Град
    sf
    Цитирай Първоначално написано от Bubbly
    Вече го написаха, но аз ще повторя най-голямото клише- Не се прави на такъв, какъвто не си. Отне ми години да проумея, че е правилно, а още не съм почнала да го прилагам на 100 процента. Не насилвай нещата и не се старай да кажеш нещо глупаво, само за да си забавен. Това ще ти помогне докато престане да ти пука прекалено за чуждото мнение. А когато разбереш, че не си заслужава да си губиш времето с глупости, да се фокусираш върху това все едно е най-важното нещо на света и престане да ти пука дали Аниту те мисли за забавен, нещата ще се наредят. (личен опит 100 % гаранция)
    +100000000 да не те е*е за другите дръж си се сякаш си с някой фр.Няма нужда да си фейк за да си готин, бъди себе си, тва е още по-готино

Така е най-добре.. дръж се естествено.. от време на време пускай некои друг лаф да става весело, но задължително недей да планираш нещата.. всичко трябва да е с риск ;]

Супер фен
    Няма смисъл да се опитваш да се правиш на нещо, дет не си... отвътре си идва...

Цитирай Първоначално написано от elsy
    Няма смисъл да се опитваш да се правиш на нещо, дет не си... отвътре си идва...
    Вярно е... а при най- лошият момент ,когато незнаеш какво да кажеш е най-готино да промълвиш :

- И настъпва едно неловко мълчаниеее....

(от шрек)

Град
    Дълбините на канала :D
    Е недей да се насилваш...щом не си забавен,не си!
    Макар че,за мен тва е най-важно-момчето да ме разсмива.

Град
    бълХаристан
    никога не изпускай удобен миг да замълчиш! имаше такава мисъл
    а също и "по-добре да мълчиш и да те мислят за глупак, отколкото да проговориш и да разсееш всякакви съмнения"

Супер фен Аватара на lipsvashh_mi
    за да се харесаш на момичетата не трябва да се правиш на клоун и да ръсиш простотии на килограм.Бъди себе си и ще се намире момиче да те обикне такъв какъвто си..
    То и аз не съм от хората о голямото чувство за хумор.Не мога да се хиля на всяка простащина дето някой смятащ се за забавен изтърси.Все пак някои момичета предпочитат сериозните момчета...не са много ,но определено още ги има

абе да не ти пука..тва че не си забавен не значи, че няма да си намериш момиче, което да те хареса..все някоя на тоя свят ще се заинтригува от теб...повярвай ми.. да си забавен не е кой знае колко яко..щот не винаги знаеш кога да спреш с шегите..може и да прекалиш..бъди себе си и да не ти пука..

Мега фен Аватара на valdesbg
    Град
    В мислите на хората

Ама ти цирк ли искаш да правиш на девойките или да ги сваляш?

Щото може и да не си забавен и пак да имаш успех в свалките. Като начало приеми че ти си готин така както изглеждаш и се държиш. Харесай се, и влез в кожата си. Избави се от предразсъдаците и комплексите които ти налага обществото. И така. За повече въпроси и препоръки - ЛС.

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

То ако ти е заложено да си палячо, ще ти е заложено.Не можеш от никой орган да си го изсмучеш или да се научиш.Карма пич

Брат , ако ти кажем как да си забавен ти утре ше пуснеш тема "как да съм бавен , много бързо свършвам" , така че ...

Град
    •••Пловдив•••

Това говори че си възпитан и уравновесен тип .. Които говори много ,накрая винаги казва глупост(някакъв известен го беше казал) .. Ако знаеш ,колко ми се иска понякога като влезна в класната стая да престанат тези погледи казващи "хаиде базикни я нещо", или вечерта като се събираме в някои всеки да очаква да им правиш шоуто ... Така че по-добре е така ,ще те възприемат като по-сериозен и по-пораснал ... Приятелката ми се кефи и плаче от смях , но сериозните работи ги споделя с други .Ако си забавен ще ходиш на купони и дискотеки с много хора,въобще гледката ще е невероятна,но когато си тъжен около теб пак ще си мислят че правиш смешно ...Аз няма да завърша годината ,поради факта че съм бил такъв ... Казвам ти НЕ си заслужава ... ! Ще видиш .

Град
    морската столица
    Ся кво като някой хора им се отдават повече лафовете и скечовете.. вие ме изкарахте несериозен..тва че свалям женски като ги опръсна от смях..къде му е проблема

Молът е културна работа и там се срещат САМО интелигенти хора.

Голям фен
    ПеГъъъЗиии

БуЗууФФФсКИИИИИИиИИИИИИИИ ИИИ

Лошо е да си пиян и да няма кой да те подпре, но по-лошо е да си влюбен и да няма кой да те разбере!

Мега фен Аватара на MaLkaTa_LaDy
    Хахах няма система, по която да си забавен. С времето ще се отпуснеш. Трябва да си естествен.
    Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.

Всичко си идва на момента bro, просто бъди спокоен и се води по течението. Все нещо ше ти дойде, то тва не се учи не може да си като къци и да повтаряш некви елементарни неща по 1000 пъти... висчко си идва на момента

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си