- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Да си забавен
Офф как да ви кажа, значи не ми върви много с момичетата, защото несъм толкова много забавен, нали знаете, не на всеки му се отдава, дори и да каже някоя простотия, пак всички ще се смеят.При мене не е така.Като говоря с момичетата постоянон се притеснявам да не изръся накоя глупост, което доста често се случва.Аз съм по-такъв човек... сериозен и приемам всичко на сериозно.Па немога да се отпусна до толкова че да съм клоун, а като го правя самия аз изглеждам глупаво от страни.Кажете някакви тактики как да си изгладя треските.
Първо трябва да спре да ти пука за хорското мнение. След това всичко е лесно, защото не ти дреме. Понякога даже момичетата харесват момчета, които се притесняват и говорят глупости без да се усетят.
Don't tell me what I can or can't do !
Просто се дръж естествено, защото когато е по план винаги ще сгафиш.- закон но Мърфи.
Всичко е позволено... стига да не ни хванат! ;]]
Немога да свикна с това да не ми пука за хорското мнение,и мене ме е яд за това но немога.Апък като ръся глупости ненапрво глупаво.Първоначално написано от Boyd
Пробвай да си забавно-притеснителен,Първоначално написано от glymo14
самоиронизирай се,бъди широкоскроен.
Ще ти бъде по-лесно не само с жените.
http://www.jivotno.com/maskiraniqtotmastitel
http://prognozite.blog.bg/Първоначално написано от valdesbg
Давай го по-весело. Пробвай се да сваляш момичета, ако не се получи - майната му, не е последната ...
Всичко е позволено... стига да не ни хванат! ;]]
Просто погледни живота откъм хубавата страна и всичко ше си дойде.![]()
Вече го написаха, но аз ще повторя най-голямото клише- Не се прави на такъв, какъвто не си. Отне ми години да проумея, че е правилно, а още не съм почнала да го прилагам на 100 процента. Не насилвай нещата и не се старай да кажеш нещо глупаво, само за да си забавен. Това ще ти помогне докато престане да ти пука прекалено за чуждото мнение. А когато разбереш, че не си заслужава да си губиш времето с глупости, да се фокусираш върху това все едно е най-важното нещо на света и престане да ти пука дали Аниту те мисли за забавен, нещата ще се наредят. (личен опит 100 % гаранция)![]()
Don't worry, be happy!
odari 1 rekia predi da izleze6 da ti otpusne nervite
![]()
+100000000 да не те е*е за другите дръж си се сякаш си с някой фр.Няма нужда да си фейк за да си готин, бъди себе си, тва е още по-готиноПървоначално написано от Bubbly
![]()
Така е най-добре.. дръж се естествено.. от време на време пускай некои друг лаф да става весело, но задължително недей да планираш нещата.. всичко трябва да е с риск ;]
Няма смисъл да се опитваш да се правиш на нещо, дет не си... отвътре си идва...
Вярно е... а при най- лошият момент ,когато незнаеш какво да кажеш е най-готино да промълвиш :Първоначално написано от elsy
- И настъпва едно неловко мълчаниеее....
(от шрек)
![]()
![]()
Е недей да се насилваш...щом не си забавен,не си!
Макар че,за мен тва е най-важно-момчето да ме разсмива.
никога не изпускай удобен миг да замълчиш! имаше такава мисъл
а също и "по-добре да мълчиш и да те мислят за глупак, отколкото да проговориш и да разсееш всякакви съмнения"![]()
за да се харесаш на момичетата не трябва да се правиш на клоун и да ръсиш простотии на килограм.Бъди себе си и ще се намире момиче да те обикне такъв какъвто си..
То и аз не съм от хората о голямото чувство за хумор.Не мога да се хиля на всяка простащина дето някой смятащ се за забавен изтърси.Все пак някои момичета предпочитат сериозните момчета...не са много ,но определено още ги има![]()
абе да не ти пука..тва че не си забавен не значи, че няма да си намериш момиче, което да те хареса..все някоя на тоя свят ще се заинтригува от теб...повярвай ми.. да си забавен не е кой знае колко яко..щот не винаги знаеш кога да спреш с шегите..може и да прекалиш..бъди себе си и да не ти пука..![]()
Ама ти цирк ли искаш да правиш на девойките или да ги сваляш?Първоначално написано от glymo14
Щото може и да не си забавен и пак да имаш успех в свалките. Като начало приеми че ти си готин така както изглеждаш и се държиш. Харесай се, и влез в кожата си. Избави се от предразсъдаците и комплексите които ти налага обществото. И така. За повече въпроси и препоръки - ЛС.
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
То ако ти е заложено да си палячо, ще ти е заложено.Не можеш от никой орган да си го изсмучеш или да се научиш.Карма пич![]()
Брат , ако ти кажем как да си забавен ти утре ше пуснеш тема "как да съм бавен , много бързо свършвам" , така че ...
Това говори че си възпитан и уравновесен тип .. Които говори много ,накрая винаги казва глупост(някакъв известен го беше казал) .. Ако знаеш ,колко ми се иска понякога като влезна в класната стая да престанат тези погледи казващи "хаиде базикни я нещо", или вечерта като се събираме в някои всеки да очаква да им правиш шоуто ... Така че по-добре е така ,ще те възприемат като по-сериозен и по-пораснал ... Приятелката ми се кефи и плаче от смях , но сериозните работи ги споделя с други .Ако си забавен ще ходиш на купони и дискотеки с много хора,въобще гледката ще е невероятна,но когато си тъжен около теб пак ще си мислят че правиш смешно ...Аз няма да завърша годината ,поради факта че съм бил такъв ... Казвам ти НЕ си заслужава ... ! Ще видиш .Първоначално написано от glymo14
Ся кво като някой хора им се отдават повече лафовете и скечовете..вие ме изкарахте несериозен..тва че свалям женски като ги опръсна от смях..къде му е проблема
![]()
Молът е културна работа и там се срещат САМО интелигенти хора.
ПеГъъъЗиии
БуЗууФФФсКИИИИИИиИИИИИИИИ ИИИ
![]()
Лошо е да си пиян и да няма кой да те подпре, но по-лошо е да си влюбен и да няма кой да те разбере!
Хахах няма система, по която да си забавен.С времето ще се отпуснеш. Трябва да си естествен.
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.
Всичко си идва на момента bro, просто бъди спокоен и се води по течението. Все нещо ше ти дойде, то тва не се учи не може да си като къци и да повтаряш некви елементарни неща по 1000 пъти... висчко си идва на момента