- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Вашето мнение.Без конкретен проблем.
"Ако обичаш някого истински,го пусни на свобода.Ако той се върне-значи ще е твой завинаги.Ако не се върне-значи никога не те е обичал истински."
Вашето мнение?Това е тема,не защото имам някакъв проблем.По-скоро е тема,с която искам да "проуча",така да се каже,вашето мислене.
Вие,какво,като видяхте "Без конкретен проблем" и се отказахте ли :>
АБЕ И АЗ ТАКА МИСЛЯ, ВЪПРЕКИ ЧЕ ИМА ВСЯКАКВИ ХОРА И ДОСТА ОТ ТЯХ НЕ ОЦЕНЯВАТ ТОВА КОЕТО ИМАТ ДО СЕБЕ СИ...
АЗ СЪМ ЦАРЯ, БУРЕНИ !!!
по принцип е логично да е така, но различните ситуации,различните хора и всичко останало също си казват думата и затова мисля, че не винаги е така
П.П. браво за темата, че тука от известно време гледам само някви тъпички все пускат..от сорта на "момчетата не стават" или "момичетата еди си кво" и др.
При мен беше така.. бяхме заедно за кратко време.. и след година се събрахме и 2 години и 4 месеца вече сме заедно.. мисля , че има смисъл в това![]()
Това е тъпо клише.Първоначално написано от flix
Всеки случай е индивидуален.
http://www.jivotno.com/maskiraniqtotmastitel
http://prognozite.blog.bg/Първоначално написано от valdesbg
tova e kli6e no se pak donqkade e vqrnovsi4ko zavisi ot situacita i ot horata ...
![]()
Към вас двамата,които ме разкритикувахте,че е клише - thanks for the update,не съм толкова тъп,на колкото мязам :> Просто исках да чуя мнение за това "тъпо клише" :>
Не вярвам. Ако те е обичал истински изобщо няма да те напусне никога. [/quote]
Логиката според мен е, че нали чак когато загубиш нещо, разбираш истинската му стойност. Та, когато ти го напуснеш, той ако те е обичал, ще осъзнае, че иска да е с теб, ще се върне. А ако не му липсваш и реши,че така му е по-добре, няма да се върне.
Въпреки ,че е клише е вярно донякъде,
но всеки човек е различен![]()
Пълна глупост е това. "ако обичаш някого ,пусни го на свобода" да бе и декоративната рибка иска в океяна,ама ти не я пускаш в кенефа, ако обичаш някого "истински" се бориш за него и никога не го пускаш просто ей така да си върви,защото обърканото му мозаче си мисли,че за момента така е правилно![]()
За мен това клише е напълно вярно...
Особено се отнася за тези, които се карат, разделят се, обиждат се...И после пускат теми в teenproblem да питат дали още се обичат :P
Според мен момчето или момичето ако още изпитва чувства към половинката си ще се върне при нея, а няма да си мисли що за идиот/ка е той/тя щом още не се е извинил/а![]()
глупостиако предположим едно момиче си има авер... не го ревнува, не му казва нищо като го прегръщат др момичета
еми то след най много седмица ще се намери някоя фуста след която да тругне
![]()
[бLонDi] ~~> ``w бiренiте fъsтъци най-мNоgо оbiчам бiрата``
Ам чудя се защо на мен нищо такова не ми се случи... Пък се търпяхме с девойката над две годиниПървоначално написано от niki7aA
![]()
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Да,но когато обичаш човека истински и да искаш,не можеш да го пуснеш...![]()
nai vajnoto neshto v edna vruzka osven doverieto e svobodata... dadesh li na nqkoi svoboda tva e perf...
"Стилът никога не излиза от мода !!!"
Мисля, че е вярно... но както казаха вече - зависи от ситуацията...
nicolepcd
Напълно съгласна съм с тази мисъл
Според мен е вярно,но все пак много зависи от ситуацията.Някои хора наистина успяват да оценят нещата,които са имали,след като видят какво е без тях,други пък ги ценят откакто ги имат..За всеки е различно ..![]()
съгласнаПървоначално написано от flix
![]()
![]()
![]()
november,malty,magicfairy,naskokaulitz,kadifwerewo lf,rammstein123,Axe_vs_sword,thesadgirl,
crazyteengirl,Xtina,MaLyKoLiU,LambOfGod,smileforyo u12,Bombshell,EndlessNights,Sisito941,psychopath,v olvolin4o, bubblebabe,pedigree,woshata,Linns
Първоначално написано от sladkalady
Ако човека до тебе не те оцени... ако щеш и на челна стойка да станеш няма да го бъде!![]()
напълно си права,но пък това клише е вярно донякъде,всеки е индивидуаленПървоначално написано от GaBiIi__