.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 45 от общо 45
    Град
    В сърцата на хората.
    ^Ако не се оцени свобода която се дава, идва тоя момент "той/тя не даржи на мене и не и пука за мен" и се започва "изневяра" - Всичко е до оценяване!

Мега фен Аватара на MoHuTo
    Град
    Там някъде в прегръдките на самотата..
    Въпреки, че е клише може би има нещо вярно в него.. и все пак си до индивидуалния човек

Хммм... Според мен това е вярно, просто така става в живота, че всичко ти се връща натъпкано!
    http://pleasehelp.hit.bg/
    ~Money, possession, obsession, present yourself, press your clothes... Comb your hair, clock in, you just can't win, just can't win!!! And the things you own, own you now!!!~

Това е банално до последния звук от буквите си!

Град
    Бургас
    Цитирай Първоначално написано от ImmortalForever
    Ами ако се потрудиш дори за минутка , ще видиш какво съм написал преди :

Цитирай Първоначално написано от flix
    Към вас двамата,които ме разкритикувахте,че е клише - thanks for the update,не съм толкова тъп,на колкото мязам :> Просто исках да чуя мнение за това "тъпо клише" :>

Хубав offtopic , впрочем :> Бива си те :>

Цитирай Първоначално написано от NaNa_SladuRana
    Пълна глупост е това. "ако обичаш някого ,пусни го на свобода" да бе и декоративната рибка иска в океяна,ама ти не я пускаш в кенефа, ако обичаш някого "истински" се бориш за него и никога не го пускаш просто ей така да си върви,защото обърканото му мозаче си мисли,че за момента така е правилно
    Пълна глупост е да сравняваш любовта със златната декоративна рибка.

По темата: смятам, че това "клише" (да не остана по-назад, че гледам модерно да се използва) е вярно както свички останали, то затова е клише. НО! се отнася към тези случаи, когато единия (1) сваля другия(2), който си мисли "ето, той ми се натиска, зндачи е мой, край" и (1) с постоянното търсене на вниманието на (2) му доказва, че (1) е вече едва ли не собственост на (2). И клишето идва тогава, когато на (1) му дойде акълът в главата и си каже "абе, аджеба, аз само му/й се обаждам, той/тя на мен никога" и тогава пуска птичето на свобода, за да види колко му е пукало на (2) за (1).

Баааахти, дано ме разбра...

Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от valdesbg
    Цитирай Първоначално написано от niki7aA
    глупости ако предположим едно момиче си има авер... не го ревнува, не му казва нищо като го прегръщат др момичета еми то след най много седмица ще се намери някоя фуста след която да тругне
    Ам чудя се защо на мен нищо такова не ми се случи... Пък се търпяхме с девойката над две години
    да ама тука вече става въпрос за това че девойката те е обичала истински (и тя) докато когато да речем ако едно момиче обича едно момче а момчето просто я харесва... нещата стоят различно не мислиш ли?
    [бLонDi] ~~> ``w бiренiте fъsтъци най-мNоgо оbiчам бiрата``

Голям фен
    И абсолютно вярно и полезно за всички, които не смятат, че светът почва с раждането им, и нямат амбициите да променят всички вече открити и изпитани истини.
    Don't worry, be happy!

Цитирай Първоначално написано от Bubbly
    И абсолютно вярно и полезно за всички, които не смятат, че светът почва с раждането им, и нямат амбициите да променят всички вече открити и изпитани истини.
    А това и аз казах.

тия мисли или поговорки са само за тия които вярват в тях

Град
    isperih
    Да така е, но си има неписани правила, които трябва да се спазват по някакъв начин от влюбените!

Град
    blg
    naprotiv ne e banalno ti na tvoq priqtel ako postoqnno mu durjish smetka kude hodi s koi izliza sledish mu smsite.. kato go pozdravi nqkoe momiche vednaga pitash koq e da ne ste hodili i tn dali shte izdurji dulgo... ? dali nqma da go zadushish ?
    "Стилът никога не излиза от мода !!!"

Голям фен
    по съгласна щях да съм ако беше " Ако обичаш някой пусни го , ако те обича ще се върне "

Град
    Бургас
    Цитирай Първоначално написано от beachy_bunny
    по съгласна щях да съм ако беше " Ако обичаш някой пусни го , ако те обича ще се върне "
    Ми то к'во пише бе?Е , да живеят оффтопиците :>

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от flix
    Цитирай Първоначално написано от beachy_bunny
    Ми то к'во пише бе?Е , да живеят оффтопиците :>
    Има много голяма разлика от това което аз съм написала и от това което ти си написал ;]

Че е клише , клише е , но нямаше толквоа много хора да го казват и да се оповават на него ако не беше вярно в голяма част от случаите . Казвам голям , защото нищо никога не е еднакво при всички ! А и е логично да е така , защото ако се замислим е точно така . Например двама влюбени ... страшна любов , страшно нещо , но нещата са сложни и объркани и двамта не издържат на ситуацията и изхода е да се сложи край на мъката ... Ако неосмелилия се да сложи край пусне осмелилия се значи наистина го обича и не иска да му причинява още болка, а накрая ако е писано след време след като проблемите са намерилил решение или са били забраво то влюбените отново ще са заедно ако любовта им е била истинска !

Супер фен Аватара на mickelangelo
    Град
    Варна морето сините вълни ....
    Ами .. да поразсъждаваме ... ако имаме някой/я и я имаме .. но уви нещо се случи .. и се скарате / разделите .. и той/тя се върне отново при вас .. значи наистина има нещо м/у вас .. но уви в днешно време много малко хора наистина мислят че това е така .. всеки кима с глава .. и казва така е но колко от вас го разбират наистина ?
    НиКОи НЕ ЗаСлуЖаВа дА лееШ СълЗи за НЕго, а тОзИ коИто ЗаСлуЖаВа нЕ Би тЕ рАзПлаКал >>!<<

ми вярно си е.. ама някак тъпо ми звучи... нещо от рода на клишета..
    в една връзка трябва да има свобода....
    Научих,че отнема година да се изгради доверие и секунди да го загубиш...че не е важно КАКВО имаш в живота си,а КОГО..че отнема много време да станеш ЧОВЕКА,когото искаш да БЪДЕШ..и че за секунди можеш да извършиш нещо,за което да те боли ЦЯЛ живот... [!]

Град
    blg
    ne stava vupros da se razdelite i pak da se suberete ne ne ... vuprosa e vuv vruzkata vi choveka do vas da se chuvstva svoboden... bez da go revnuvate bezprichinno i tn .. svobodata dava spokoistvie che doverieto e dostatuchno golqmo !
    "Стилът никога не излиза от мода !!!"

Град
    В сърцата на хората.
    Свободата,приятелството и доверието са най-важни за една успешна и истинска връзка....Ако един от двамата не оцени това което му се дава - всичко е загубено!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си