- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Вашето мнение.Без конкретен проблем.
^Ако не се оцени свобода която се дава, идва тоя момент "той/тя не даржи на мене и не и пука за мен" и се започва "изневяра" - Всичко е до оценяване!![]()
Въпреки, че е клише може би има нещо вярно в него.. и все пак си до индивидуалния човек![]()
Хммм... Според мен това е вярно, просто така става в живота, че всичко ти се връща натъпкано!![]()
http://pleasehelp.hit.bg/
~Money, possession, obsession, present yourself, press your clothes... Comb your hair, clock in, you just can't win, just can't win!!! And the things you own, own you now!!!~
Това е банално до последния звук от буквите си!
Ами ако се потрудиш дори за минутка , ще видиш какво съм написал преди :Първоначално написано от ImmortalForever
Първоначално написано от flix
Хубав offtopic , впрочем :> Бива си те :>
Пълна глупост е да сравняваш любовта със златната декоративна рибка.Първоначално написано от NaNa_SladuRana
По темата: смятам, че това "клише" (да не остана по-назад, че гледам модерно да се използва) е вярно както свички останали, то затова е клише. НО! се отнася към тези случаи, когато единия (1) сваля другия(2), който си мисли "ето, той ми се натиска, зндачи е мой, край" и (1) с постоянното търсене на вниманието на (2) му доказва, че (1) е вече едва ли не собственост на (2). И клишето идва тогава, когато на (1) му дойде акълът в главата и си каже "абе, аджеба, аз само му/й се обаждам, той/тя на мен никога" и тогава пуска птичето на свобода, за да види колко му е пукало на (2) за (1).
Баааахти, дано ме разбра...
да ама тука вече става въпрос за това че девойката те е обичала истински (и тя) докато когато да речем ако едно момиче обича едно момче а момчето просто я харесва... нещата стоят различно не мислиш ли?Първоначално написано от valdesbg
[бLонDi] ~~> ``w бiренiте fъsтъци най-мNоgо оbiчам бiрата``
И абсолютно вярно и полезно за всички, които не смятат, че светът почва с раждането им, и нямат амбициите да променят всички вече открити и изпитани истини.Първоначално написано от ImmortalForever
Don't worry, be happy!
А това и аз казах.Първоначално написано от Bubbly
тия мисли или поговорки са само за тия които вярват в тях![]()
Да така е, но си има неписани правила, които трябва да се спазват по някакъв начин от влюбените!
naprotiv ne e banalno ti na tvoq priqtel ako postoqnno mu durjish smetka kude hodi s koi izliza sledish mu smsite.. kato go pozdravi nqkoe momiche vednaga pitash koq e da ne ste hodili i tn dali shte izdurji dulgo... ? dali nqma da go zadushish ?Първоначално написано от ImmortalForever
"Стилът никога не излиза от мода !!!"
Ми то к'во пише бе?Е , да живеят оффтопиците :>Първоначално написано от beachy_bunny
Че е клише , клише е , но нямаше толквоа много хора да го казват и да се оповават на него ако не беше вярно в голяма част от случаите . Казвам голям , защото нищо никога не е еднакво при всички ! А и е логично да е така , защото ако се замислим е точно така . Например двама влюбени ... страшна любов , страшно нещо , но нещата са сложни и объркани и двамта не издържат на ситуацията и изхода е да се сложи край на мъката ... Ако неосмелилия се да сложи край пусне осмелилия се значи наистина го обича и не иска да му причинява още болка, а накрая ако е писано след време след като проблемите са намерилил решение или са били забраво то влюбените отново ще са заедно ако любовта им е била истинска !
Ами .. да поразсъждаваме ... ако имаме някой/я и я имаме .. но уви нещо се случи .. и се скарате / разделите .. и той/тя се върне отново при вас .. значи наистина има нещо м/у вас .. но уви в днешно време много малко хора наистина мислят че това е така .. всеки кима с глава .. и казва така е но колко от вас го разбират наистина ?
НиКОи НЕ ЗаСлуЖаВа дА лееШ СълЗи за НЕго, а тОзИ коИто ЗаСлуЖаВа нЕ Би тЕ рАзПлаКал >>!<<
ми вярно си е.. ама някак тъпо ми звучи... нещо от рода на клишета..
в една връзка трябва да има свобода....![]()
Научих,че отнема година да се изгради доверие и секунди да го загубиш...че не е важно КАКВО имаш в живота си,а КОГО..че отнема много време да станеш ЧОВЕКА,когото искаш да БЪДЕШ..и че за секунди можеш да извършиш нещо,за което да те боли ЦЯЛ живот... [!]
ne stava vupros da se razdelite i pak da se suberete ne ne ... vuprosa e vuv vruzkata vi choveka do vas da se chuvstva svoboden... bez da go revnuvate bezprichinno i tn .. svobodata dava spokoistvie che doverieto e dostatuchno golqmo !
"Стилът никога не излиза от мода !!!"
Свободата,приятелството и доверието са най-важни за една успешна и истинска връзка....Ако един от двамата не оцени това което му се дава - всичко е загубено!