- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- На горещия стол е x3eme
Айде мани мерациПървоначално написано от BioX
Всичко е патентовано,но айде понеже днес съм добричък,запиши но после искам и аз да чуя.
Как се казваш,че така и не разбрах![]()
Предполагма учиш в ИспанияКакво учиш
![]()
Лзбим плод - от къде ми идват днес тея глуопсти днес и аз не знам![]()
Според мен имаш нкява прилика да не кажа бая голяма със Спенс - ти как мислиш,вярно ли е![]()
Честита Баба Марта![]()
Несъмнено у него има типичната характеристика на непримирим човек.Но и на неприспособим - на човек,който не успява да приеме правилата на средата си за свои и това предопределя обречеността му...
Eminem-Mosh
Името ми е:Бобчо (Боби) но предпочитам БобчоПървоначално написано от Still1ME1Still1HERE
Не,не уча а работя.
Любим плод май ми е банан но се колебая между него и мандарина.
Ммм май по скоро Спенс прилича на мен,а не аз на негоШегувам се.Не мисля,че си приличаме.
Честита Баба Марта и на теб със всички добри пожелания.
МерсиПървоначално написано от x3eme
ще почерпя
![]()
Въпроса ти е много относителен за това просто ще отговоря така:с пиниз.Първоначално написано от Jumbie483
http://www.teenproblem.net/teenid/im...30934193_b.jpg
http://a230.ac-images.myspacecdn.com...06c3739435.jpg
Като изключим,че оня е леееко яко плешив според мен имате няква прилика![]()
Ашсе връщаш ли в България за постоянно или ще си прекраш живота в ИспанияНекви планове относно това как ще продължиш нататъка и некви дългосрочни планове
![]()
Несъмнено у него има типичната характеристика на непримирим човек.Но и на неприспособим - на човек,който не успява да приеме правилата на средата си за свои и това предопределя обречеността му...
Eminem-Mosh
Ъъъ ще ми чиститиш ли празника?
Коя е последната книга която прочете?
Предпочиташ да 'буравиш' с нова техника или никога не изневеряваш на старото но качественото?
Закво беше последния въпрос?
ей ся кът се сетя пак ще те питам нещо
![]()
Първоначално написано от ClockworkOrange
Според мен не си приличаме особено,но всеки с мнението си.Първоначално написано от Still1ME1Still1HERE
Сега като се прибера от Испания не мисля да се връщам повече.Но не искам и да си правя планове предварително,защото никога не се знае какво ни очаква в утрешния ден.
Наистина ли си толкова добричък,какъвто си у форума?![]()
Знам,че той тряя да отговори,ама искам и азПървоначално написано от cherrypezz
![]()
да,много е добричък![]()
1.Oт 6 месеца,като това е третото ми идване тук.Първоначално написано от dedencety
2.Да,връщам се скоро.
3.Обичам да чета най вече криминални романи.
4.Шестото клеймо на Дан Браун.
5.Според зависи.
6.В момента е доста топличко.
Не мога да кажа дали съм добричък защото ако го кажа,ще излезе като "реклама",а ако кажа че не съм,значи говоря зле за себе си.Първоначално написано от cherrypezz
Надявам се ме разбра,бях повече от изчерпателен.![]()
Баси а за мене отговори няма така ли?
Ам, кой беше най-смешният филм който си гледал ? ;(
А защо избра точно Испания?
Сам ли живееш там или си при някой?
Какво най-често хапваш там?
Зодия?
Назад в страниците ще видиш,че съм ти отговорил и на теб.Как ше те пропусна бе колега :P .Първоначално написано от b0TiraL
Най смешния филм за мен си остава Голямото напушване.Редмен и Метод мен са просто уникати.
От екстремните ми преживявания майПървоначално написано от dedencety
.Шегувам се,не помня и аз от каде точно идва ника ми.Имаше една компютърна игра дет играех като малък и там така ми беше ник нейма и мисля,че така си остана от там.
Първоначално написано от b0TiraL
Ами тези въпросчета ;( ?
Мода ли е да не ми отговаряте ?
Искаш ли да ми помогнеш за китарата ?
Знаеш ли как ?
1.Не съм избирал,просто така се получи.Първоначално написано от mArMaLaDkA
2.Живея с баща ми,който е тук от 3 години.
3.Амии.....разнично да ти кажа.Най хапвам:спагети,пържени филийки,хамбургерчета от Макдоналдс и яйца.
4.Скорпион.
Кой е Бенджамин Бънтън или там къвто е ?
Хайде бе мой човек натрупаха се 100 кила въпроси а ти .. ;(
На тази които пропускам,вече писах по горе.Първоначално написано от b0TiraL
Кво да пия за да не ме боли корема пих 100 вида хапчета и точно след един час пак почва ? тва си е стандартен въпрос и чакам отговор![]()
И тук не знам кво да кажа човек.Легни по корем,може болката да отмине.Не се шегувам,аз като имам болки там лягам по корем и ми олеква.Първоначално написано от b0TiraL
бобчоа как е нощния животец там?
![]()