- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- На горещия стол е x3eme
Такива компромати няма да разкривам пред толкова народПървоначално написано от BioX
.
Kaзва се,Брани и ти ся що ме разкри,че го уча на глупостиПървоначално написано от dedencety
P.S Става дума за една снимка дет сме показали среден пръст.
http://prikachi.com/files/634523S.jpg
По принцип ходя във Варна при роднини на море,но тая година вече съм се разбрал с приятелката ми да ходим на Кранево.Нямам пък на към Бургас за съжаление.Що това покана ли бешеПървоначално написано от dedencety
.
Поканата я отхвърлям мнооого тактичноПървоначално написано от dedencety
A на зулу,ще ти говоря само в скайпа не тук.
Агент съм под прикритие от Зулу тайните служби
x3eme...чудя се защо отхвърли поканата на dedencety?
She watch the sun-thats all she needed to let go
She held the sea-thats all she needed just to Be Free !
Шот съм заетПървоначално написано от mmKamm
.
и кво от тваПървоначално написано от x3eme
в поканата нямаше нищо, което да изключва приятелката ти
![]()
She watch the sun-thats all she needed to let go
She held the sea-thats all she needed just to Be Free !
На този въпрос нямам отговор.
Що,за кво съм тиПървоначално написано от Pliok0019
.
Почерпи ме с 1-на бира ;]
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮
Няма да станеПървоначално написано от MakeMeLaugh
Такива еденични бройни не употребявам.Ако иска да те черпя бира ше се наложи да отложиш модераторските задължения,за 1 ден и да седнем като хора да пием бира (в никакъв случай по една).
XAxAxAxAx
тя работата ша стане hard викаш :>
![]()
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮
Ако има мерак всичко става бате нали знаеш.
P.S Ти па ебати нищо не ме питаДиректно на бирата мина.
аз наблягам на удоволствието, че доста ми се присмука бирица![]()
Добре питам:
От коя пиеш;р
В Испания съм,най често пия Alemania и Heiniken.Иначе като съм си в България наблягам на Загорка и Шуменско.
Ела, ще видим.Първоначално написано от x3eme
![]()
Може да пием бира, като се отвори тема за това.![]()
Може да намина като се прибера,стига да е само бира.Не се поддавам на други изкупения.
Правенето на beat-ове,кецове....май са тия (главните).Първоначално написано от puhen0to
кога според теб трябва да си опстигнал всичко.
Когато догониш целите в живота си и когато един ден можеш да се изправиш и да кажеш:Направих това и това(давам пример просто).Когато постигнеш това към,което се стремиш и не го получаваш даром,а се бориш и трудиш за него.Ето тогава си постигнал много,но не и ВСИЧКО.Никога не можем да постигнем всичко,колкото и да се опитваме.Винаги има по нещо "забравено".Първоначално написано от puhen0to
Ако ме питаш това,което аз си мисля имам да.Малко обаче.Първоначално написано от balon4eee
Виж ето тук на снимките ми и сама прецени.
http://www.teenproblem.net/teenid/x3eme