- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- време за sex ;D
към момичетата ми е въпроса ... след колко време се съгласявате да правите секс с новия сиседмица..месец???
по-рано от два месеца - немислимо е. Зависи какво доверие му имаш... от много неща зависи.![]()
Всичко е позволено... стига да не ни хванат! ;]]
А защо не и да започнем със секс...?!Първоначално написано от PilaZaNokti
![]()
Показател за време когато трябва да има секс?Не мисля.
според зависи![]()
БлЯя..БлЯ...
Различно е. . Но ако мога сега да избирам, много неща ще променя от миналото![]()
когато започна да вярвам в него и да му имам доверие тогава..
ако ще и 1 година да чака
когато започна да вярвам в него и да му имам доверие тогава..
ако ще и 1 година да чака
постни го още 200 пъти![]()
нали има такава тема ДОКОГА НА СУХО!![]()
`Cause I needed
I need to hear you say
That I love you
I have loved you all along
за този, с който си имам някакви отношения в момента, ще/бих имала някакви отношения след около 2-3 часа примерно (;
Това е болест да съм влюбен в теб,
това е болест, вярвам на приятел.
Това е корист - целият живот,
това е грешка, но тя не се повтаря....
Оф мн ме дразнят някои хора като почнат със здравата им логика "като направим еди си колко месеца правим секс НЕЗАВИСИМО ОТ ОСТАНАЛИТЕ ОБСТОЯТЕЛСТВА" ама просто сте ми супер смешни с такива издънки.Зависи адски много то годините,от самите вас,а не от някъкво си време,понякога минава и година може и повече докато се стигне до секс...или ти просто нямаш търпение да го направиш? Честно казано така мисля щом го задаваш така въпроса![]()
Не мисля,че има точно определено време за секс с ново гадже.Когато го почувстваш-тогава![]()
зависи от човека,зависи от мен,зависи от ситуацията от много неща зависи....случвало ми се е да легна с някой на първата ни среща,но ми се е случвало и няколко месеца да го "държа на сухо"![]()
Take this broken wings and learn to fly again and learn to live so free
and when we here the voices sing the book of love will open up and let us in
so take these broken wings!
Офф .. Какви са тия след колко време незнам си какво .. То това ти идва от вътре .. Ако ти е първия нормално да стане малко по бавно , но ако имаш опит защо да не започнете с това .. Големите хора не се чакат по 6 месеца , за да се изчукат .. Ебати живота е кратък ;]]
- Спомни си кой съм и какъв съм ..
-Помня те , но очевидно ти самият не помниш себе си ..
+1 много правилно!Първоначално написано от Blo0dSuGaR
Ти си си ТИ! Не го забравяй!
Зависи от това на колко години си
Има ли такъв дето да чака 2 месеца?Първоначално написано от xplay
![]()
ами спала съм само с едно момче ,с което продължаваме да сме заедно и за първи път го направихме след 2 месец![]()
http://ilove.milka.bg/?act=poster_preview&user_id=5662 - МОЛЯ ПОСЕТЕТЕ ГО ЗА ДА ИЗНЕНАДАМ МОЯ ЛЮБИМ
Когато някой от 2-та е девствен е разбираемо, но аз такъв дълъг период без секс бих го възприел като незаинтересованост на момичето към мен и ще потърся друга.
Много точно казано. Сексът е естественото продължение на една връзка. При положение, че и двамата партниори не са девствени, да се налагат такива срокове е неестествено.Първоначално написано от dimitar_ak
И тези, които казват, че им трябва време да опознаят партниора и да са сигурни в него - вие с непознати момчета ли тръгвате? Как изобщо започвате връзка с някого, щом считате, че не сте сигурни в него?![]()
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
Абе какви са тези въпроси , то всичко е според зависи значи възраст , опит , желание и т.н.
Според мен момичетата след 17 г. няма да чакат месеци и години тъй като изпитват по-голяма потребност от по-малките при които е нормално да съществува елемента на разгадаване и май така трябва да е (колкото и хора да ме псуват в момента) така мисля щото ние мъжете сме си хиени и търсиме бройки като понякога заблуждаваме партньорката си че едва ли не я обожаваме а търсим просто акта. По друг начин стои въпроса при по рутинираните дами сексуално и интелектуално , в много слуачи след 17 години според мен самите те търсят такава близост защото го искат и нямат време да чакат , много от тях дори преценяват мъжа с когото са по това какво може той в леглото , което вероятно не е правилно но е факт.