.
Затворена тема
Резултати от 1 до 24 от общо 24

време за sex ;D

към момичетата ми е въпроса ... след колко време се съгласявате да правите секс с новия си седмица..месец???

по-рано от два месеца - немислимо е. Зависи какво доверие му имаш... от много неща зависи.
    Всичко е позволено... стига да не ни хванат! ;]]

Re: време за sex ;D

Цитирай Първоначално написано от PilaZaNokti
    към момичетата ми е въпроса ... след колко време се съгласявате да правите секс с новия си седмица..месец???
    А защо не и да започнем със секс...?!

Мега фен Аватара на x3eme
    Град
    там някъде в далечината....
    Показател за време когато трябва да има секс?Не мисля .

според зависи
    БлЯя..БлЯ...

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    Различно е. . Но ако мога сега да избирам, много неща ще променя от миналото

Мега фен Аватара на Rofl4e
    когато започна да вярвам в него и да му имам доверие тогава..
    ако ще и 1 година да чака

Мега фен Аватара на Rofl4e
    когато започна да вярвам в него и да му имам доверие тогава..
    ако ще и 1 година да чака

постни го още 200 пъти

нали има такава тема ДОКОГА НА СУХО!
    `Cause I needed
    I need to hear you say
    That I love you
    I have loved you all along

Цитирай Първоначално написано от DevilWish
    Различно е. . Но ако мога сега да избирам, много неща ще променя от миналото
    + 1

Мега фен Аватара на AliceSw
    Град
    a place called home
    за този, с който си имам някакви отношения в момента, ще/бих имала някакви отношения след около 2-3 часа примерно (;
    Това е болест да съм влюбен в теб,
    това е болест, вярвам на приятел.
    Това е корист - целият живот,
    това е грешка, но тя не се повтаря....

Оф мн ме дразнят някои хора като почнат със здравата им логика "като направим еди си колко месеца правим секс НЕЗАВИСИМО ОТ ОСТАНАЛИТЕ ОБСТОЯТЕЛСТВА" ама просто сте ми супер смешни с такива издънки.Зависи адски много то годините,от самите вас,а не от някъкво си време,понякога минава и година може и повече докато се стигне до секс...или ти просто нямаш търпение да го направиш? Честно казано така мисля щом го задаваш така въпроса

Не мисля,че има точно определено време за секс с ново гадже.Когато го почувстваш-тогава

зависи от човека,зависи от мен,зависи от ситуацията от много неща зависи....случвало ми се е да легна с някой на първата ни среща,но ми се е случвало и няколко месеца да го "държа на сухо"
    Take this broken wings and learn to fly again and learn to live so free
    and when we here the voices sing the book of love will open up and let us in
    so take these broken wings!

Офф .. Какви са тия след колко време незнам си какво .. То това ти идва от вътре .. Ако ти е първия нормално да стане малко по бавно , но ако имаш опит защо да не започнете с това .. Големите хора не се чакат по 6 месеца , за да се изчукат .. Ебати живота е кратък ;]]
    - Спомни си кой съм и какъв съм ..
    -Помня те , но очевидно ти самият не помниш себе си ..

Цитирай Първоначално написано от Blo0dSuGaR
    Не мисля,че има точно определено време за секс с ново гадже.Когато го почувстваш-тогава
    +1 много правилно!
    Ти си си ТИ! Не го забравяй!

Мега фен Аватара на dimitar_ak
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от xplay
    по-рано от два месеца - немислимо е. Зависи какво доверие му имаш... от много неща зависи.
    Има ли такъв дето да чака 2 месеца?

Супер фен Аватара на galu6a
    ами спала съм само с едно момче ,с което продължаваме да сме заедно и за първи път го направихме след 2 месец
    http://ilove.milka.bg/?act=poster_preview&user_id=5662 - МОЛЯ ПОСЕТЕТЕ ГО ЗА ДА ИЗНЕНАДАМ МОЯ ЛЮБИМ

Мега фен Аватара на dimitar_ak
    Град
    София
    Когато някой от 2-та е девствен е разбираемо, но аз такъв дълъг период без секс бих го възприел като незаинтересованост на момичето към мен и ще потърся друга.

Мега фен Аватара на TheBeliever
    Цитирай Първоначално написано от dimitar_ak
    Когато някой от 2-та е девствен е разбираемо, но аз такъв дълъг период без секс бих го възприел като незаинтересованост на момичето към мен и ще потърся друга.
    Много точно казано. Сексът е естественото продължение на една връзка. При положение, че и двамата партниори не са девствени, да се налагат такива срокове е неестествено.
    И тези, които казват, че им трябва време да опознаят партниора и да са сигурни в него - вие с непознати момчета ли тръгвате? Как изобщо започвате връзка с някого, щом считате, че не сте сигурни в него?
    I'll forget the love letters you never fuckin' wrote

Абе какви са тези въпроси , то всичко е според зависи значи възраст , опит , желание и т.н.
    Според мен момичетата след 17 г. няма да чакат месеци и години тъй като изпитват по-голяма потребност от по-малките при които е нормално да съществува елемента на разгадаване и май така трябва да е (колкото и хора да ме псуват в момента) така мисля щото ние мъжете сме си хиени и търсиме бройки като понякога заблуждаваме партньорката си че едва ли не я обожаваме а търсим просто акта. По друг начин стои въпроса при по рутинираните дами сексуално и интелектуално , в много слуачи след 17 години според мен самите те търсят такава близост защото го искат и нямат време да чакат , много от тях дори преценяват мъжа с когото са по това какво може той в леглото , което вероятно не е правилно но е факт.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си