.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 26

Град
    plovdiv

е не отново!

abe shte pisha na latinica 4e mi e po lesno.sorry za pravopisnite greshki.
    ami neshtata stoqt taka:az i moita nai-dobra fr haresvame edno i sashto momche.sled kato toi razbra che go haresvame doide pri men i vze da se zaribqva.smisal...natiskahme se ala-bala.na sledvashtiq den pak sushtata rabota.na tretiq den az moita fr i oshte dve momcheta bqhme ytishli v tfa momche.i tam toi pochna da se natiska s moita fr i...nali razbirate az prosto visqh i gi gledah kat traba.posle az si tragnah shot naprau ni izdarjah da gi gledam.i toq bokluk kazal na moita fr 4e sa e zaribqval s men samo za da q drazni.toest ma e izpolzval vapreki 4e znae 4e mn go haresvah.ta dneska izlqznah s edno momi4e deto go poznaa i tq mi kaza 4e toi i e kazal 4e mn se bil 4ydil s koq da tragne i sq az prosto nz na koi da vqrvam. daite nekf savet pls!
    Good girls are maid from sugar and spice.I am med efrom vodka and ice!

Lol, много гадно е постъпил, много! Все пак, ако реши да тръгне с теб, го накарай да ти обещае, че ако наистина те обича, няма да те предава. Ако продължи така, мила, просто не си струва! Момчетата са много гнусни понякога...
    ❝ Аз те моля, затвори очи,
    ти недей да плачеш, знам че те боли,
    от мойта стая бяла с безброй врати
    защо избяга?..❞

Заеби го!Не си заслужава да си разваляш приятелството заради този "субект", защото ще съжаляваш.

Град
    Бургас
    абе една приятелка имаше подобен проблем :> нейната уж НАЙ-ДОБРА приятелка харесваше едно момче.Обаче и мойта приятелка го харесваше.И разбирате ли,на рождения ден на фрката , тая другата овца отиде при момчето,почна да му казва,че го обича ли не знам си к'во и туй всичко пред мойта фрка...направо като го чух това и си викам "отивам да лов :>"

Re: е не отново!

Тези съкращения ме побъркват.И стига сте използвали това ''ф'',че е супер грозно.Било и по-лесно..оф....

А за това момче...Сами виждате,че е пълен боклук след като се е зарибявал и с двете.Не ви заслужава.

Град
    plovdiv
    misi za otgovorite .ima i o6te neshto az tfa mom4e ne go haresvam za parvi pat minaloto lqto pa go haresvah toi razbra i sq ddz moje da e virnal nosa

Супер фен Аватара на GabisiTa
    Град
    В едно сърце <3
    Спри да се занимаваш с него, не си заслужава!
    “Усмихни се.
    Има хора,които никога не се разделят!"

We live in Bulgaria-write in bulgarian!

мойто дете.. мислиш си, че имаш приятелка... ама си жестоко заблудена! Приятелките не си въртят такива номерца....! А тоя е някъв пишльо, дето благодарение на вас си е втълпил, че е велик...! И щом се е чудил с коя от 2те да тръгне... значи му е се тая...... Такъв човек ли искаш до себе си????
    If you want to know where your heart is... look where your mind goes when it wonders....

Не разбрах защо ти е по-лесно да пишеш на латиница вместо на кирилица ама както и да е. Иначе тоя оня У-А ще се оправите , гледам че тука има момчета и момичета с доста по-сериозни проблеми от твоя , ще извиняваш.

Град
    ~`*`~ СоФиЯ ~`*`~
    И той, и приятелката ти са виновни. Той явно се е вживял в ролята на мега тубро як плейбои и след като е видял, че и двете не сте безразлични що пък да не си вдигне малко акцииките с вас...
    А приятелката ти е виновна, защото след като е знаела, че той е свалял теб, вместо да му тегли еднатя се е забила с него... Гадно спрямо теб, пък и говори лошо за нея - не умее да преценява момчетата
    Моят съвет - и двете го за*бете.
    Няма вече за какво ти да ми прощаваш... минаха времената да ме заебаваш.. сега към теб изпитвам само съжаление.. даже омраза с извинение... За мен значиш вече по-малко и от нула... Това че те обичам все едно не си го чул..

Град
    plovdiv
    maleeeeeeee horaaaaa v4era taka sa izkefih!na4i toq puhlio (dostoen naslednik na pytka i muhlio) idva pri men i tragva da me celuva az sa drapnah i my vikam:
    az:e sq zakfo gy prai6 tfa?
    toi:kfo praa?
    az:mi ediniq den pri men a na drygiq pri.....
    toi:mi da vida s koq 6a mi e po qko
    i na men kat mi kipna kofata i takaf mu obarsah a toi stoi ui ma gleda kato gyba.qdosah s i si tragnah ama taka sa izkefijhhhhhh neeeeeee naprau nei rialnu

Той е един загубеняк.И се гордее с това..

От теб какво се очаква?-Да си непукистка! Покажи му,че има и други...Че не ти дреме... Дръж се любезно,но студено с него.

Цитирай Първоначално написано от kisserche
    abe shte pisha na latinica 4e mi e po lesno.sorry za pravopisnite greshki.
    ami neshtata stoqt taka:az i moita nai-dobra fr haresvame edno i sashto momche.sled kato toi razbra che go haresvame doide pri men i vze da se zaribqva.smisal...natiskahme se ala-bala.na sledvashtiq den pak sushtata rabota.na tretiq den az moita fr i oshte dve momcheta bqhme ytishli v tfa momche.i tam toi pochna da se natiska s moita fr i...nali razbirate az prosto visqh i gi gledah kat traba.posle az si tragnah shot naprau ni izdarjah da gi gledam.i toq bokluk kazal na moita fr 4e sa e zaribqval s men samo za da q drazni.toest ma e izpolzval vapreki 4e znae 4e mn go haresvah.ta dneska izlqznah s edno momi4e deto go poznaa i tq mi kaza 4e toi i e kazal 4e mn se bil 4ydil s koq da tragne i sq az prosto nz na koi da vqrvam. daite nekf savet pls!

Според мен не се занимавай с него, щот явно няма чувства към нито едната от вас, и не си разваляйте приятелството с момичето!
    Всичко е позволено... стига да не ни хванат! ;]]

Мега фен Аватара на valdesbg
    Град
    В мислите на хората

Аз няя си хабя думите че ми е по лесно. Кво да правиш ли щях да ти кажа да пуснеш тема тук, ма ти вече си го направила..

А иначе:
    Той олигофрен, ти кифла приятелката ти сеир гледа...картинката е пълна..

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Град
    plovdiv
    q vnimaai malko kak mi govorish be deiba i smeshnika deiba

Мега фен Аватара на valdesbg
    Град
    В мислите на хората
    кисерче в интернет всеки, включително аз и ти е една купчина букви и нищо повече. Само ще ти обърна внимание на следното - нарушаваш един куп правила, установени доста преди днес, искаш мнението на хората и след това псуваш и обиждаш неоснователно ако нещо не ти хареса.

Знаеш ли как се казва на такъв човек?

За протокола - олигофрен е диагноза а не обида, кифла е категория характер и отново не е обида. Така че - сядай кротко и недей да бучиш.

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Цитирай Първоначално написано от kisserche
    q vnimaai malko kak mi govorish be deiba i smeshnika deiba
    Айде само да те помоля да спреш да "Ебеш" става ли , никой с нищо не ти е длъжен тука ок ?

Супер фен Аватара на mickelangelo
    Град
    Варна морето сините вълни ....
    Шут в Г*за и следващия
    НиКОи НЕ ЗаСлуЖаВа дА лееШ СълЗи за НЕго, а тОзИ коИто ЗаСлуЖаВа нЕ Би тЕ рАзПлаКал >>!<<

Аз искам вас да ви питам нещо. Да, точно вие, които сте отговаряли, че не й е приятелка.
    А авторката как е постъпила? Натискала се е и тя с него, нали? Какво прави нейната постъпка по-различна?
    "... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
    ~
    When I see you, you make me lose all control
    Like a fire, burning deep in my soul!

Голям фен Аватара на BlueCat
    Град
    София, България
    Цитирай Първоначално написано от Wrathchild
    Аз искам вас да ви питам нещо. Да, точно вие, които сте отговаряли, че не й е приятелка.
    А авторката как е постъпила? Натискала се е и тя с него, нали? Какво прави нейната постъпка по-различна?
    Да, и аз съм на същото мнение. Авторката е знаела, че нейната приятелка харесва момчето, но това не й е попречило да се натиска с него. И двете сте един дол дренки. А момчето е идиот, но това не му пречи да си ви врътка и двете.

съгласна с Wrathchild и BlueCat

Град
    Стара Загора
    вълка козината си мени, нрава не! след време ще почне да се "натиска" с друга за да те дразни тебе... късмет
    Докато всички сте ми противни, ще знам, че имам добър вкус !!

За какво изобщо се занимаваш с него?За мен няма смисъм да се занимаваш с човек,с който нямаш бъдеще,а аз така го виждам...Просто факта,че се зарибява и сприятелката ти говори,че нито държи на теб,нито нищо.Аз на твое място не бих се занимавала изобщо с него.Дори и другите да те лъжат и тн. ти сама си го видяла какво прави с приятелката ти,която всъщност също не постъпва както трябва,но айде...карай.Въобще не се занивай с тоя.

И двете не се занимавайте с него

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си