- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Кой е най-забавния ви учител?
Този по История... няма такъв образ... и класния е забавен, но мен повече ме дразни, отколкото да ме забавлява...
Ооо господина по математика и физика. Няма такъв просто xD Сега първото което ми идвна на ум е: Седим си ние в час по физика и господина пише на дъската единицата за интензитет и вика "едва ли някога Кулон ще си е мислил, че Нютон ще е отгоре му
И целия клас избухва в смях ,при което той "Е символично казано разбира се"
![]()
Господина по Биология..просто такива ги ръси![]()
А и по География,ако смятате,че е забавно да ви разказват за саполи и да си ги размяхва в час
![]()
eeeeee super v1pros4e
mi mai mai tva sa klasnata-"bojestvenata"
draska4a-dan4o vodkata
literatora to6eto ruskiq 6lager
po golemi obrazi ot tezi nqma !!!!!!!!!!![]()
По английски, въпреки че е на 60 години![]()
Тази женица направо ме изумява![]()
И класната е забавна в желанието й да ни разсмива![]()
Може би госпожата по логика.Горката побъркват я и накрая всичко го изкарва на майтап.
![]()
г-на по физика:Никой не може да копира вечната му прическа тип "полет над кукувиче гнездо" ..Такива бисери е приказвал,но той си е на възраст вече-почти 60годишен.А и освен това все не знае в кой клас има час и веднъж ни взе за 8мокласници,като ние сме 11 клас..![]()
Sitting on top of the world
Watching the stars
Go by...
Класната ми. Много обича да изказва мнението си по каквото и да е. И колкото и да ме дразни понякога е и голям майтап![]()
След бури - мир и тишина,
след нощ - безбрежна светлина.
Над равноширнатия път
лучите вихрен танц въртят -
път царствен царствено поел,
високо плува горд орел.
...
Утро - Димчо Дебелянов
Да речем, че бисерите на биложката бяха най-забавни. Интересното беше, че за каквото и да се разказваше урокът, тя успяваше да обърне темата на полова система. Култови бяха репликите "Абе, Сашо, и мене мъжа ми ме клати цяла вечер, ама дойдох на работа, нали?" или "Закусвам баничка и свирка", също "Ивоо, не се чеши там, където не ти е верния отговор, мойто момче.."![]()
Memento, homo, quia pulvis est et pulverem reverteris
mi to pochti sichki na momenti sa zabavni na momenti ne, taka che nemoga da opredelq![]()
най-много се радвам на госпожата по английнски езикМного е пеканааа
![]()
най-забавна е може би г-жата по биология![]()
... и тази по литература, но нейното по-скоро е черен хумор
бай Здрафко (по физика) много е забавен, не пише отсъствия, когато трябва да те изпита можеш цял час да му казваш че преговаряш и да не те дигне, когато преподава урок искаш да знаеш малко повече за луната и звездите той веднага спира урока и почва да ти обяснява, а най-смешен е като почне да се ядосва и д аговори на "УЕ" когато свърши спора отива в ъгъла на стаята и почва да ни псува![]()
класната такива ташаци си праим че цял час само смях се чува
Госпожата ни по математика цял час ни пее за отсъствията (щото ни е класна) страшен образзИ господина по история не остава по-назад приятел ми е и не ме изпитва и ми дава да закаснявам за часовете
:P
Г-жата по биология прави голямо шоу в часа напрао голям смях пада![]()