Здравейте в този късен час,
Обръщам се към вас с един въпрос, но нека първо представя накратко нещата.
Тази седмица ми предстоят излизания с няколко много красиви момичета. Досега не съм имал приятелка (не се притеснявам за първата целувка и никога не съм се стеснявал да ходя на срещи, просто не съм се обвързвал по сериозно (на 15 съм)).
Въпросът тук е следният и е по-скоро за женската част на форума - от какво се възбуждате? Имам предвид, от някакво специфично докосване в определена област, начин на държание, жест и т.н. Интересно ми е, защото както казах ще излизам с няколко красавици и бих искал да се стигне до някаква интимност, пък било то само целуване и натискане.
Имам добро чувство за хумор ( не се хваля, от бащата съм го наследил ) и винаги съм се държал свободно с момичета, които съм харесвал и винаги съм знаел как да развеселя и да накарам едно момиче да се усмихне. Не бих казал, че съм грозен, не съм и първи хубавец. Едър съм (90 и няколко кила и метър и осемдесет) и тренирам (е, имам и корем, но ако го махна ще си загубя чара ), така че знам как да прегърна едно момиче така, че да изтръпне (повечето момичета, които познавам харесват едри мъже). С момичетата се дължа като джентълмен (да се разбира - отварям врати, правя комплименти, нося цветя и т.н... Е, естествено, позволявал съм си шляпване по дупето (фетишист съм на тема момичешки дупета ), но никога напърва среща разбира се. Мисля, че имам шанс с момичетата и не искам да ги пропилявам, затова питам момичетата: как да се държи едно момче с вас, за да ви накара да почуствате някаква интимност.
Мерси предварително за отговорите