Цитирай Първоначално написано от Youth_boy
Факта че ще излизаш с въпросните хубавици ти дава предпоставка за това че си желан , те са се съгласили да излезнат с теб и т.н.
Ти сега не знам с всичките ли ще се натискаш и целуваш , ако успееш хвала , даже ще те използвам за консултации по възможност безплатни. Иначе ако се насочваш към някоя от кандидатките бъди скромен , чаровен и използвай качествата ти , ако те са чувство за хумор и чар пусни ги в действие , облечи се готино , разчупи леда с няколко лафа и в същото време докажи че можеш да бъдеш и сериозен , прави жестове жените обичат мъжкото поведение защото само с това да бъдеш шут няма да мине , трябва да се разбере че си сериозен и отговорен ако не си пострай се да промениш нещата. Няма точна формула просто това , което ти споделяш с нас тук го направи с тях , стреми се да те харесват прави всичко така както ти го виждаш и си мислиш че е правилно ще има ефект казвам ти.
Мерси за пълноценния и изчерпателния съвет. Обикновено на среща излизам с бели маратонки, елегантни черни дънки, риза, палто и даже вратовръзка започнах да слагам отскоро - просто си ме кефи .
Нямам намерение да излизам с всичките разбира се, една ми е предостатъчна . Просто се надявам да ми излезе късмета с някоя - утре ще се виждам с много важна за мен мацка, с която се познавам от 2 години. Имали сме флирт и не мисля, че съм й безразличен. Не съм някакво плейбойче, не искам само секс - чисто и просто чуствам, че вече ми е време да си намеря момиче за по-сериозна връзка. Не съм и някое 13 годишно свалящо момиченца по скайп хлапе, мисля че мога да си позволя да се държа като юноша и да си намеря сериозна приятелка, като сексът ми е напълно на заден план ( и без това трябва да влизам малко във форма )

Цитирай Първоначално написано от My6mYLka
имаш по голямо самочуствие внимавай момичето да не остане разочарована ако говориш само ти
Имам самочуствие, разбира се, трябва да им ходя по задника и да им угаждам ли? В никакъв случай не се държа нагло или нахакано, знам си и плюсовете, знам си и недостатъците (които, за съжаление, като че ли са повече от плюсовете, но това е друга тема).

Цитирай Първоначално написано от TEPOP88
ако си извадиш члено, мое да я изплашиш или мое да ти се зарадва, винаги работи я така праим на село!
Поздравявам те за аватара ти!

Мерси на всички за отговорите!