.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 41
    Град
    `In Hell`

Приятелството м/у момче и момиче ????

Възможно ли е според вас приятелството м/у момче и момиче без други отношения м/у тях...
    Според мен е напълно възможно но в редки случаи

ти не знаеш ли, че тук има търсачка
    има поне ощееееее 20 такива теми

Повече от фен Аватара на bishop
    +1 за търсачката.

що пък да не е възможно? верно че вс разправят че не е, но според мен това са тъпи предубеждения. просто и двамата трябва да са наясно че е само приятелство.
    Welcome to the end of the thought process.

Град
    Е там...
    НЕ!!!

Разбира се, че е възможно. На мен най- добрите приятели са ми момчета.

Samo napred, lutko lepa
    cekaju te putovanja
    ja sam tvoja avantura
    a ti moja tiha patnja...

Мега фен Аватара на DimovB
    Град
    Стара Загора
    ако е гей - да

Голям фен Аватара на Axe_vs_Sword
    Може... от личен опит казвам ;]

Град
    Пазарджик
    Да ако момчето намира момичето за непривлекателна, ако момчето си има сериозна приятелка и е наистина влюбен или пък ако момчето е гей

Град
    Paradise
    Цитирай Първоначално написано от DimovB
    ако е гей - да
    +1. Моят най-добър приятел е гей. Много е свестен.

можееее...
    Момиче, ти търсачката за какво я имаш?!
    Леле..само на тази страница има поне 10 такива теми

Цитирай Първоначално написано от varnen4e
    Разбира се, че е възможно. На мен най- добрите приятели са ми момчета.
    и колко от тях искат да те *б*т
    `Cause I needed
    I need to hear you say
    That I love you
    I have loved you all along

Цитирай Първоначално написано от Mite94613
    Да ако момчето намира момичето за непривлекателна, ако момчето си има сериозна приятелка и е наистина влюбен или пък ако момчето е гей
    +1 МНОГО ПРАВИЛНО
    `Cause I needed
    I need to hear you say
    That I love you
    I have loved you all along

ili ako mom4eto si misli 4e momi4eto e svqstno i mu e priqtno da e priqtel s neq, no v posledstvie razbira 4e tq ne zaslujava dori pozdrav => nqma takova priqtelstvo bboohohohobhobohobhohb
    Венити...из дефинитли май февърит син (rock)

Възможно е.Само дето до един момент.От начало всичко е прекрасно - и двамата много държат на другия,подкрепят се,споделят си всичко...абе чувстват се като брат и сестра.Нормално е след това да се породят някакви чувства - все пак щом са толкова близки се познават изключително добре и.. в един момент просто се случва.Тогава започват да нахлуват и други чувства.Понякога само от единия,а може би и от двамата.След това всичко се срутва.Може пак да сте си приятели,но никога няма да е както преди.Тъжно..но е факт.
    И все пак ще кажа нещо банално - Не тъжи,защото е свършило,а се усмихни,защото го е имало. Поне ще останеш с хубави спомени.Приятелството м/у половете е най-истинско.

Град
    София
    Госпожици и господа "не може да има такова приятелство", нека да вметна само, че това са клишета, които ги използват всички кретени, защото се познават к'ви са женкари или курви.

Когато едно приятелство е изградено, за да съществува, а не за да се чукаш със съответния, винаги го има. ДОРИ И да има интимни взаимоотношения между двамата, приятелството пак си остава, защото е изградено за други цели!

'Айде като имате след някоя друга година по-зрели мнения и най-вече такива приятели тогава говорете.
    Don't tell me what I can or can't do !

Голям фен Аватара на Axe_vs_Sword
    Цитирай Първоначално написано от YouCantStopMe
    Възможно е.Само дето до един момент.От начало всичко е прекрасно - и двамата много държат на другия,подкрепят се,споделят си всичко...абе чувстват се като брат и сестра.Нормално е след това да се породят някакви чувства - все пак щом са толкова близки се познават изключително добре и.. в един момент просто се случва.Тогава започват да нахлуват и други чувства.Понякога само от единия,а може би и от двамата.След това всичко се срутва.Може пак да сте си приятели,но никога няма да е както преди.Тъжно..но е факт.
    И все пак ще кажа нещо банално - Не тъжи,защото е свършило,а се усмихни,защото го е имало. Поне ще останеш с хубави спомени.Приятелството м/у половете е най-истинско.
    Към съученичка (приятелка е силна дума) изпитвах чувства, ама знаех, че нищо няма да се получи и ми отмина. С нея и сега се разбираме супер, но пак казвам, приятелка е силна дума.

Супер фен Аватара на ThePowerOfLove
    Град
    В страната на Любовта ;]
    Ами според мен може Рядко се среща, но не е невъзможно
    Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”

Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.

възможно е....до един момент , в който започват да се появяват чувствата........

Ам инече в моя клас на 2 момичета най-добрите приятели са им момчета , но пък при едната са били гаджета с момчето , а при другата - момчето я харесваше преди......сега са само приятели.. (нз дали това става за пример )

Град
    Видин
    Възможно е понякога въпреки,че на моменти ти идва да я "праснеш" и се възбуждаш,но и в много случай ти помага да решиш проблемите си такива дето не можеш да ги споделиш с приятел момче
    Студентски живот,ах сладък живот..с изпити тежки и нощи горещи живее се всеки семестър...

Разбира се че може аз имам мн приятели момчета и мн ми помагат

Цитирай Първоначално написано от GReddy_91
    Възможно е понякога въпреки,че на моменти ти идва да я "праснеш" и се възбуждаш
    Тцтцтц абе вие момчетата сте голяма работа само за ебане мислите

Do skoro smqtah 4ee vazmojno, no li4no pri men se okaza 4e nee.. okaza se 4e imame sexualno privli4ane i uj se razbrahme da ne se potdavame da sme si kato predi.. celunahme se i ottogava se otbqgvame.. abe nz spored mene pri vseki e razli4no zavisi ot priqtelite. Kogato 2-ma du6i nqmat vrazka dalgo vreme samotata ponqkoga gi sabira..
    Kyokoshin - society of ultimate truth

Мега фен Аватара на galaxy29
    Определено е възможно, от личен опит го казвам и понякога някой от другия пол може да ти даде много по-добър съвет отколкото човек от същия пол. Според мен приятелството между момче и момиче е по-силно отколкото приятелсвото между хора от един и същи пол и можеш да се забавляваш по-много по различен начин отколкото в моя случай с момиче и в същото време можеш да разбереш много интересни неща за другия пол, без да нахлуват никакви по-сериозни чувства.
    ~~~~~~~❋✿❋~~~~~~~

Град
    Инкогнито
    Цитирай Първоначално написано от Raybeez
    Абе като попреминете пубертета и хормоните ви се кротнат ще си дадете, че не всичко се свежда да си топите кренвиршите в кетчупа...

Цитирай Първоначално написано от desyty
    Цитирай Първоначално написано от GReddy_91
    Възможно е понякога въпреки,че на моменти ти идва да я "праснеш" и се възбуждаш
    Тцтцтц абе вие момчетата сте голяма работа само за е**не мислите
    Ти сигурна ли си, че това е само при момчетата?

Иначе по темата, да може, моите най - добри приятели са момчета..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си