- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Приятелството м/у момче и момиче ????
ЕСТЕСТВЕНО,че има такова приятелство...Едни от моите най-добри приятели са момчета.И например не мога да си представя,че може да има нещо повече между мене и приятелят ми,нито пък той може да си представи...Мога даже да кажа,че това може да са едни от най-искрените приятелства с(:
Определено не е само при момчетатаПървоначално написано от xXxXSweetDreamsxXxX
.. Личен опит ..
Аз имам един много добър приятел. Не мога да кажа най-добър, просто обстоятелствата са такива, че..абе малко е сложно. Аз съм бая хлътнала по него, но съм добра актриса и не се издавам. Все пак си има приятелка..а и си личи, че той си ме обича. Но просто така, като приятелка
Разбира се,че е възможно.На мен най-добрите ми приятели са 2 момчета и 1 моми4е![]()
МожеПонякога някой като те види да си говориш с момче и си мисли че между вас има нещо,но не винаги е така..!!
такова животно неможе да имаили ако някой си мисли, че има приател/ка е в мн голям филм! Винаги има чуства някви поне от едната страна
или поне някви копнежи и надежди за другия. Се един ден ще доиде момента в които гаджето те е оставило - ти си плачеш на рамото на своя приател/ка (те пък странно защо, са винаги на разположение за такива рабути)
и той/тя ще посегне да те цунка, или пък вие него и тогава не само без гадже ами и без френд
или пък с ново гадже+френд, или пък са мо с гадже. във всички случаи е полезно уж там да има някфо такоз другарче от другия пол де се вика щото секса по приателски е напрао
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
малиииииии
Mislq 4e e vuzmojno!Vse pak edni ot nai-dobrite mi priqteli si ostavat mom4eta!No vinagi mi e izglejdalo taka, sqka6 nqkoi ot tqh iskat da sme pove4e ot priqteli!Nz moje bi zavisi kolko sa blizki dvamata..![]()
Първоначално написано от YouCantStopMe
+1 абсолютно същото ми се случи на мен бяхме като брат и сестра но един ден тя си хвана едно момче и сега сме само на "здравей-здрасти" от начало ми беше мн гадно но с времето свикнах
Първоначално написано от stuci_i_miri
+1 мн си прав/а![]()
Мноооооооого рядко![]()
Според мен даже това е по - удачен вариянт,щот няма да има толкова завист,когато е при еднаквите полове е просто ужас..дано ме подкрепите![]()
![]()
nqma takova priqtelstvo vsi4ko e prividno, moqta priqtelka se okaza pulen bokluk, de da bqh go osuznal po-rano za da otdelq pove4e vreme na drugi priqteli ..................![]()
Венити...из дефинитли май февърит син (rock)
..
За цялата ни злоба в сърцето идва ден и всичко се връща... [!]
Между момче и момиче не е възможно приятелство. Има страст, ненавист, обожание, любов, но не и приятелство...![]()
![]()
Дали някой ден сърцето ми ще престане да се опитва да изкочи от гърдите ми всеки път, когато ме докоснеш ?
като сте на по 10-11 да...
ако сте рода да...
но като порастнете все 1-ния ще оплеска нещата
а дори да не стане така не мисля че е нормално момче и момиче да са първи приятели...
До преди половин година най - добрият ми приятел беше момче. След това, на един лагер, срещнах сегашната си най - добра приятелка. Той ме ревнуваше супер много и се отдалечихме за няколко седмици. След това пак се сближихме, но той рпецака нещата м/у мен и едно момче и от тогава просто не знам как да го погледна без да се ядосам.
Така че приятелството м/у противоположни полове е временно!![]()
Ми до преди 2 седмици едно момче ми беше много добър приятел.А сега ходим...![]()
Друг случай:Познавам едно момче от както съм се родила.Навсякъде бяхме заедно.Бяхме в една ясля,в една детска градина,в един клас.В 3 клас ме харесваше,после спря.После и в 5 клас ме харесваше.Ходихме ...Но сега не е в България.
![]()