- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Дали имам чувства
Та значи уча с едно момиче вече 3 години и никога не е имало нищо, но от няколко месеца нещо ми става, кагато говоря с нея дори по някога имам едно такова чувство в стомаха...
Това означава ли, че имам някакви чувства, защото и аз не знам какво точно изпитвам
shadow4e
Слагай описателни заглавия
Означава,че просто те привлича.Щом си притеснен,значи искаш да и се харесаш
Не говоря непременно за дълбоки чувства...Може и скоро да отшуми
![]()
Еми при мене става така , когато мноого харесфам дадено момче ..
При други е само лека симпатийка , но 100 на 100 изпитфаш нещо към
нея , дори и само увлечение .![]()
Actions speaks louder then words .. >.<
Еми можеби е така, защото за първи път изпитвам подобно нещо, дори само като си помисля за нея ми се свива стомаха
Не съм врачка.
nicolepcd
Ти до този момент харесвал ли си някое момиче смисъл , гаджета едно-друго , бил ли си влюбен , знаеш ли какво е да харесваш или да чувстваш обич към момиче ?
Ако да съпостави нещата , как е било преди това , имал ли си същите тръпки и усещания или не , ако пък не си се влюбвал то значи момента е дошъл , няма нищо страшно и грешно в цялата тая история.
Харесвасваш я най-вероятно, но е твърде рано да говориш за чувства и изобщо за влюбване. Може да е просто временно увличане. Това ще разбереш с времето като се опознаете малко повечко![]()
Няма вече за какво ти да ми прощаваш... минаха времената да ме заебаваш.. сега към теб изпитвам само съжаление.. даже омраза с извинение... За мен значиш вече по-малко и от нула... Това че те обичам все едно не си го чул..
Остра форма на гастрит. Препоръчителна е консултацията с лекар. Аз съм бил влюбен пък стомаха ми си беше наред ;] не знам при теб защо е така.
добреПървоначално написано от elsy
а по темата
означава че си гладен
Гладен бил, гастрит имал...Стига глупости ве, човекът ви пита нещо xD 100 на 100 си влюбен, приятел. Изясни чувствата си и когато си готов, може да й намекнеш, че я харесваш. Недей да прибързваш, защото може да се уплаши и да започне да страни от теб. Успех и горе главата!
❝ Аз те моля, затвори очи,
ти недей да плачеш, знам че те боли,
от мойта стая бяла с безброй врати
защо избяга?..❞
Харесваш я, пич!![]()
Всичко е позволено... стига да не ни хванат! ;]]
Иди в аптеката и си си купи O.B. Ще ти помогнатПървоначално написано от HyaHyaHya
Може и Ношпа
А иначе - поредния неосъзнал се с пуберско мислене.
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Това означава, че си отишъл гладен..![]()
+1Първоначално написано от xplay
Ами да,май изпитваш някакви по-специялни чуства към това момиче.
Но за какво гладенПървоначално написано от Darkkiss
?
Ако познавате някого, който не харесва ЧъкПървоначално написано от qsmin
Норис, няма да го познавате за дълго.
Има вероятност от 100% Чък Норис да ти е баща.