Айде пънкарите (и всеки които разбира от музика, разбира се) да ми препоръчат някой добри СКА групи. Търся чисто ска или ска-пънк
Moderated by slun4ice
т.1 от правилника
кеч 22
Това е болест да съм влюбен в теб,
това е болест, вярвам на приятел.
Това е корист - целият живот,
това е грешка, но тя не се повтаря....
Ska - P
Само те са ми харесали някога май, макар и временно.
Омотало си раздела
ти не беше ли стрейт бе, какви са тея лоши неща дето ги слушаш! :ь
"И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."
Първоначално написано от bulgarche
![]()
Поздрав Ska-P - Cannabis![]()
Аре си одиме! НА СЕЛО!
Аз съм запознат с Madness ..![]()
И тази година най - шумна бе групата на православните араби.Младежите с пълно гърло викаха "Иисус е наш Бог".Преди години било решено арабите да не бъдат допуснати в комплекса.Свещения огън обаче не паднал, докато прогонените не влезли.
Judge Dread ми е личния фаворит. Няма такъв простак просто![]()
Saatana vittu perkele hate crew!
Преди няколко месеца ги бях изтеглил пак, че козметичката на гаджето ми й ги беше препоръчала и искаше да ги чуе. Слушах ги преди няколко дена и точно в текста на тази песен се заслушах (колкото хващам де). Не й бях обръщал внимание предиПървоначално написано от KadifWerewolf
(гадна е)
Има такова нещо...Първоначално написано от Raybeez
![]()
2 TONE army!![]()
Днес си мислех че трябва да ми пратиш една песен. Чакам да го сториш...Първоначално написано от fake
Много са култови...Първоначално написано от Raybeez
"... The day of the rope is coming SOON"![]()
Кво стана с чалмите това чалмите онова ?!?!Първоначално написано от TEPOP88
![]()
И тази година най - шумна бе групата на православните араби.Младежите с пълно гърло викаха "Иисус е наш Бог".Преди години било решено арабите да не бъдат допуснати в комплекса.Свещения огън обаче не паднал, докато прогонените не влезли.
Иеее Шотландско СКА!Първоначално написано от SofiaRegularCunt
Мерси, баце!
Как можете да слушате СКА - много добре знаеш откъде идва тази музика...Първоначално написано от Raybeez
Как никой не е споменал Кокоша глава бе![]()
![]()
![]()
Бахти тъпия подпис имам
Talco
The Trojans
Rudeness Empire
The Busters
2 Stone 2 Skank
![]()
! Поздрав с Wickeda- Тинтява 6Първоначално написано от EarthShaker
![]()