- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Искам...
Искам да стане лятооо , да ходя с по-леки дрехи на даскало , да ми е кеф да стоя навън и по паркчетата , да не ми е студано , когато си свивам 4аделите навън и после на мореееее Мале как искам на морееЕх.. лятоо лятоо
phah
Само без чаделите наркосче!!!
И тази година най - шумна бе групата на православните араби.Младежите с пълно гърло викаха "Иисус е наш Бог".Преди години било решено арабите да не бъдат допуснати в комплекса.Свещения огън обаче не паднал, докато прогонените не влезли.
and why should I care?!?
Това е болест да съм влюбен в теб,
това е болест, вярвам на приятел.
Това е корист - целият живот,
това е грешка, но тя не се повтаря....
и аз искам да вали ма е на то само вятър духа....
Първоначално написано от InitialD
![]()
![]()
Сус ! Тия пафкачи, тупачи и херцози у Испания ... не ги щем тука !Първоначално написано от carinaNebula
Писна ми като се разхождам в парка да ми смърди на трева, да чистя пейката от магистралите и да подритвам шприцове!!!
И тази година най - шумна бе групата на православните араби.Младежите с пълно гърло викаха "Иисус е наш Бог".Преди години било решено арабите да не бъдат допуснати в комплекса.Свещения огън обаче не паднал, докато прогонените не влезли.
Со дикес?!Първоначално написано от puhen0to
Mi da i az ne iskam da si pukam gumite v parka ot s4upeni alkoxoleni 6i6eta na razni piqndeta , ili ot susednata peika da me opu6vat s cigaren dim , no nikoi ni6to ne kazva . Za tva i az 6te si svivam 4adelite v parkaПървоначално написано от InitialD
![]()
phah
СМЕРШ!!! Херцогиньо!!!Първоначално написано от balon4eee
Prekaleno sum napu6ena , za da ti oburna vnimanie .Първоначално написано от InitialD
![]()
![]()
phah
И аз искам да е лятоспециален поздрав
[vbox7]http://vbox7.com/play:70d8e6c4[/vbox7]
Мен изобщо не ми пука, че на някаква заблудена патка другия път ще й счупят и двата крака, заради това че е влязла яко в зеления филм.
Тъпото е че парадира с тоя факт и го смята за готино.
ахааааааааа ... ! кой не иска .... да няма гаден вятър да ти пуши скапания коз ... да не са ти мокри краката ... да не стоиш само по квартири и кафета ...Първоначално написано от balon4eee
алоооооооооооооооооо .... никак не е лошо ве скапаняк ... хора вкусове ... сеш са ... ей ся остаааа да кайш че да спре да пуши трааа системен побой тъй ли ... ами ти примерно искаш ли да та откажа от шишето с 1 хардкор кик ... оди фати стопа и марш към някой комунистическа държава ..Първоначално написано от Pliok0019
Колко си тъп!Първоначално написано от Funkdoc
тъп му е меко казано..като започнем от факта,че не може да пише и стигнем до този,че е шибан наркоман.![]()
ей, шексиПървоначално написано от carinaNebula
![]()
сладък,загорел си нещо..Първоначално написано от DimovB
![]()
Мисля че не е рено да съдим колко съм тъп по сленг-а ми !Първоначално написано от carinaNebula
+ тва не приемам наркотици
ясно ?
оууу,ще ми намажеш ли филийка с "майонеза"Първоначално написано от DimovB
![]()
![]()