.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 23 от общо 23

Вибратор за подарък

na4i edna moq priqtelka ima skoro rojden den
    spodeli mi 4e iska vibrator ( < reakciqta mi be6e takava ) noo posle tq kaza 4e dr neina priqtelka i bila davala i mn iskala ( OO boje moi ! ) i taka de kak da i zema nemoa da kaja mamo dai pari da kupq vibrator na edna fr za rd o.o 4e taka de seriozno kak da kupq no da ne iskat li4ni karti i tem podobni iii vs da skrito pokrito 6toto tva 6te e nai-tupoto ne6to koeo nqkoga 6te sum napravila
    4e taka de plz help

Постове, написани на латиница след 1 Април 2009г., ще бъдат изтривани без предупреждение!
    т.1 от Правилата на форума
    krem4et0

Мега фен Аватара на x3eme
    Град
    там някъде в далечината....
    Такава покупка може да вземеш само от секс шоп.Ако не си пълнолетна обаче,няма да бъдеш обслужена и културно ще бъдеш помолена да напуснеш магазина.Ако толкова искаш да и купиш вибратор наистина,а нямаш необходимите години да пазаруваш от такъв магазин,накарай приятел/ка.Ако пък имаш годините,не виждам нищо срамно в това да влезеш в секс шоп,да купиш това за което си отишла и да си излезеш.

Мега фен Аватара на DimovB
    Град
    Стара Загора
    купи и краставица
    всичко скрито-покрито - гаранция

аве ... и в секс шопа искат да избият пари .... пробвай ... аз кът бях на 16 купих белезници без проблем ... пък преди да навърша пълнолетие колко попър съм купил .....

От цялата работа не ми стана ясно защо да е лудост!?

Лудст е, защото е малка и за първи път и се налага да прави нещо такова...
    Всичко е позволено... стига да не ни хванат! ;]]

Град
    Свищов
    можеш да го поръчаш по интернет.ние бяхме взели на една приятелка за рождения ден от там,нищо сложно.потърси в гоогле страницата и си готова.пращат ти го по куриер.мисля че за около седмица стигат.

Град
    On top Drugs of choice: Nicotine Caffeine and Gaming
    Цитирай Първоначално написано от jenichka
    можеш да го поръчаш по интернет.ние бяхме взели на една приятелка за рождения ден от там,нищо сложно.потърси в гоогле страницата и си готова.пращат ти го по куриер.мисля че за около седмица стигат.
    И, ако мама й го набара, весело ще стане. На мен лична карта никога не са ми искали (ама аз съм 1.80, де). Имай предвид, че хубав вибратор е от 100 лв нагоре. И гледай да е водоустойчив, силикон. Другите не си заслужават. Ако ти е неудобно, иди няколко пъти да поразгледаш, купи си нещо по-невинно(някаква игра, презервативи, овлажнител), за да почнеш да гледаш на магазина като на супермаркет, а не като на нещо перверзно. xD

Супер фен Аватара на ubuntureload
    Не съм чувал за секс шоп в който да ти поискат лична карта освен ако видино не изглеждаш на 9-10г.
    MY NEW LOVE S55 AMG + чипче++=600+hp!

Отивaш в сексшоп,където не ти трябва лична карта!Приятелки на по 14-15 са ми казвали,че ги пускат без никакви проблеми.Купуваш и готово.Не виждам нищо срамно в това.
    И моята приятелка иска вибратор за рождения ден,но мисля,че само се шегува Дано...

Супер фен Аватара на ubuntureload
    Цитирай Първоначално написано от Blo0dSuGaR
    Отивaш в сексшоп,където не ти трябва лична карта!Приятелки на по 14-15 са ми казвали,че ги пускат без никакви проблеми.Купуваш и готово.Не виждам нищо срамно в това.
    И моята приятелка иска вибратор за рождения ден,но мисля,че само се шегува Дано...
    Бате тва е най идиотското ...да подариш на гаджето си вибратор е ти kyр нямаш ли си....
    MY NEW LOVE S55 AMG + чипче++=600+hp!

Цитирай Първоначално написано от ubuntureload
    Цитирай Първоначално написано от Blo0dSuGaR
    Бате тва е най идиотското ...да подариш на гаджето си вибратор е ти kyр нямаш ли си....

по темата: влизаш без да те е срам,харесваш един и го взимаш /копуваш/ апак на маикати ще кажеш примерно че с други приятели ще копувате нещо голямо и ще сабирате пари /излъжи я нещо/

Най-добре накарай някой по-голям от теб да отидете заедно, и няма да те е срам толкова.
    Всичко е позволено... стига да не ни хванат! ;]]

Град
    В сърцата на хората.
    Напълно съм против за такъв подарък!

Мега фен Аватара на AliceSw
    Град
    a place called home

пък аз се сдухвам и все не мога да се прежаля да купя един леопардови мъжки прашки, колко по-лоши работи имало

Това е болест да съм влюбен в теб,
    това е болест, вярвам на приятел.
    Това е корист - целият живот,
    това е грешка, но тя не се повтаря....

Град
    Велико Търново
    и такива ли подаръци вече правите бе
    Руса кукличка

Цитирай Първоначално написано от angelcheeee_93
    ти какво да не копуваш жигуло за празника

Град
    Велико Търново
    Цитирай Първоначално написано от sparco_sl
    то по-добре да и пратят в една панделка жиголо,ама сигурно ще излезе много по-скъпо ..знам ли
    Руса кукличка

то по-добре да и пратят в една панделка жиголо,ама сигурно ще излезе много по-скъпо ..знам ли
    хем та боли хем та сарби

Цитирай Първоначално написано от icobug
    кви лични карти бе аз сам работил на секс шоп и и земи кибер кожа най добре не е ного скъп кам 130 лв

Град
    Велико Търново
    хем та боли хем та сарби
    а не ,не не се оплаквам
    Руса кукличка

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си