- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Вибратор за подарък
na4i edna moq priqtelka ima skoro rojden den
spodeli mi 4e iska vibrator (< reakciqta mi be6e takava ) noo posle tq kaza 4e dr neina priqtelka i bila davala i mn iskala ( OO boje moi ! ) i taka de kak da i zema
nemoa da kaja mamo dai pari da kupq vibrator na edna fr za rd o.o
4e taka de seriozno kak da kupq no da ne iskat li4ni karti i tem podobni iii vs da skrito pokrito 6toto tva 6te e nai-tupoto ne6to koeo nqkoga 6te sum napravila
![]()
4e taka de plz help![]()
Постове, написани на латиница след 1 Април 2009г., ще бъдат изтривани без предупреждение!
т.1 от Правилата на форума
krem4et0
Такава покупка може да вземеш само от секс шоп.Ако не си пълнолетна обаче,няма да бъдеш обслужена и културно ще бъдеш помолена да напуснеш магазина.Ако толкова искаш да и купиш вибратор наистина,а нямаш необходимите години да пазаруваш от такъв магазин,накарай приятел/ка.Ако пък имаш годините,не виждам нищо срамно в това да влезеш в секс шоп,да купиш това за което си отишла и да си излезеш.
купи и краставица
всичко скрито-покрито - гаранция![]()
аве ... и в секс шопа искат да избият пари .... пробвай ... аз кът бях на 16 купих белезници без проблем ... пък преди да навърша пълнолетие колко попър съм купил .....
От цялата работа не ми стана ясно защо да е лудост!?
Лудст е, защото е малка и за първи път и се налага да прави нещо такова...
Всичко е позволено... стига да не ни хванат! ;]]
можеш да го поръчаш по интернет.ние бяхме взели на една приятелка за рождения ден от там,нищо сложно.потърси в гоогле страницата и си готова.пращат ти го по куриер.мисля че за около седмица стигат.
И, ако мама й го набара, весело ще стане. На мен лична карта никога не са ми искали (ама аз съм 1.80, де). Имай предвид, че хубав вибратор е от 100 лв нагоре. И гледай да е водоустойчив, силикон. Другите не си заслужават. Ако ти е неудобно, иди няколко пъти да поразгледаш, купи си нещо по-невинно(някаква игра, презервативи, овлажнител), за да почнеш да гледаш на магазина като на супермаркет, а не като на нещо перверзно. xDПървоначално написано от jenichka
Не съм чувал за секс шоп в който да ти поискат лична карта освен ако видино не изглеждаш на 9-10г.
MY NEW LOVE S55 AMG + чипче++=600+hp!
Отивaш в сексшоп,където не ти трябва лична карта!Приятелки на по 14-15 са ми казвали,че ги пускат без никакви проблеми.Купуваш и готово.Не виждам нищо срамно в това.![]()
И моята приятелка иска вибратор за рождения ден,но мисля,че само се шегуваДано...
![]()
Бате тва е най идиотското ...да подариш на гаджето си вибратор е ти kyр нямаш ли си....Първоначално написано от Blo0dSuGaR
MY NEW LOVE S55 AMG + чипче++=600+hp!
Първоначално написано от ubuntureload
![]()
![]()
![]()
по темата: влизаш без да те е срам,харесваш един и го взимаш /копуваш/ апак на маикати ще кажеш примерно че с други приятели ще копувате нещо голямо и ще сабирате пари /излъжи я нещо/
Най-добре накарай някой по-голям от теб да отидете заедно, и няма да те е срам толкова.![]()
Всичко е позволено... стига да не ни хванат! ;]]
![]()
пък аз се сдухвам и все не мога да се прежаля да купя един леопардови мъжки прашки, колко по-лоши работи имало
![]()
![]()
![]()
Това е болест да съм влюбен в теб,
това е болест, вярвам на приятел.
Това е корист - целият живот,
това е грешка, но тя не се повтаря....
![]()
![]()
и такива ли подаръци вече правите бе
![]()
![]()
Руса кукличка
ти какво да не копуваш жигуло за празникаПървоначално написано от angelcheeee_93
![]()
![]()
то по-добре да и пратят в една панделка жиголо,ама сигурно ще излезе много по-скъпо ..знам лиПървоначално написано от sparco_sl
![]()
![]()
![]()
![]()
Руса кукличка
Първоначално написано от icobug
![]()
![]()
![]()
а не ,не не се оплаквамПървоначално написано от sparco_sl
![]()
Руса кукличка