- Форум
- За ТeenProblem.net
- Предложения, похвали, критики и въпроси към сайта и екипа ни
- Най-добрия модератор!
според мен е slun4ice![]()
![]()
най-ми е симпатична от всички модератори а на вас
![]()
![]()
november,malty,magicfairy,naskokaulitz,kadifwerewo lf,rammstein123,Axe_vs_sword,thesadgirl,
crazyteengirl,Xtina,MaLyKoLiU,LambOfGod,smileforyo u12,Bombshell,EndlessNights,Sisito941,psychopath,v olvolin4o, bubblebabe,pedigree,woshata,Linns
а3 беееПървоначално написано от tqnko
![]()
Първоначално написано от Axe_vs_Sword
MakeMeLaught и slun4ice![]()
Първоначално написано от AnincetoSexy
Сега това тема за подмазване ли е? Ако е така - всички въ убичъм вааа!![]()
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!
не не е тема за подмазване аз си казах мнението и не съм лъгала slun4ice според ме е супер идеалния модератор мразя hottie сори тва ми е мнениетоПървоначално написано от Wrathchild
november,malty,magicfairy,naskokaulitz,kadifwerewo lf,rammstein123,Axe_vs_sword,thesadgirl,
crazyteengirl,Xtina,MaLyKoLiU,LambOfGod,smileforyo u12,Bombshell,EndlessNights,Sisito941,psychopath,v olvolin4o, bubblebabe,pedigree,woshata,Linns
hottie
When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!
Добри модерНатори нЕма, поради простата причина, че като станат вече от "голямото добрутро" и започват прекалено да се филмират и да стават прекалено бдителни за разни правила на форума и други ей такива... В общи линии що-годе добри модератори са тези, които не висят по цял ден тук да следят за спазването на правилата, а имат и личен живот и отвреме на време излизат от филма. Те, съответно се вясват по-рядко във форума и са максимум 2-3 човека, като те чудесно знаят кои точно модератори имам предвид.![]()
Левски шампион але але!
erm da ne se hluznete samo 4e 6te padnete, 6e se prebiete![]()
The Spark
Няма такива тука !
"Мъжки полов орган" за тъпите мазници !
Rise girrllllllll![]()
мазно влизаааа
къде я пишете слънчице бе ?
тя най малко става от всички
според мене най печен мод е накарай ме да се смея (или поне така изглежда)
Четкаджии такива![]()
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
ЪъЪъЪъПървоначално написано от kalpazanka
![]()
Да, така е. Поне в този форум нЕма.Първоначално написано от air_J
За хубавите неща трябва време, докато прекрасните се случват внезапно!
P.S. Момиче съм
http://www.teenproblem.net/f/profile...file&u=1044839 - BANNED
ааа ти беше преди време НАЙ-НЕСПРАВЕДЛИВО баннатата от всички...ужас, е КАК МОЖАХ... сърцето ми се късаПървоначално написано от ShaLqLqLqXa
![]()
Да така си беше... Аз и още няколко хора, които ООО УАУ В МОМЕНТА НЯМАТ БАНН ЗАЩОТО ТИ ГО МАХНА !!!Първоначално написано от machoka
Ето това вече не е никак СПРАВЕДЛИВО, не мислиш ли?
За хубавите неща трябва време, докато прекрасните се случват внезапно!
P.S. Момиче съм
http://www.teenproblem.net/f/profile...file&u=1044839 - BANNED
ама разбира се, това е коронната песен на всички баннати "другите пиша, аз съм с бан'.... това е типичната песен на българина..
гледайте си във вашата паничка, не се занимавайте с 'другите' - ти си нарушил правилата - ти получаваш бан.. кое не разбрахте )
аз всички харесвам без мачока-просто не ми е симпатичен
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=220394
една велика тема
Боже,който си на небето,върни ни 2pac и си вземи Джъстин Бийбър!!!!
Толкова сте патетични дееба. верно нямате личен живот![]()
Когато вие сте добри и ние сме добри.
Когато вие сте лоши - и ние така.
Това е принципа на живота
Нали така? - Така е!
Човек понякога се самозабравя, окей, ма не прекалявайте и после да искате компромиси.
Нека този пост не звучи надменно или че сме нещо повече от вас, това не е така. Просто си спазваме задълженията, които са главно във вас интересн и после наш ест.
Нека си правим кефа, не да си тровим нервите взаимно.
В този ред на мисли - няма добър или лош модератор - всеки следва едни и същи правила
Според мен ще е добре да пишете защо ви харесва някой и защо не - ще е по-полезна темата, но съвсем коректно и с уважение за да подобрим работата си един към друг .
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮
+++++1000000000000000000000Първоначално написано от cool_doll
![]()
![]()
![]()
Единствените модератори,които не се влияят от собственото си мнение за някой потребител или тема![]()