- Форум
- За ТeenProblem.net
- Предложения, похвали, критики и въпроси към сайта и екипа ни
- Най-добрия модератор!
hottie и what3ver за мен са най печените модераторки.До сега винаги когато съм се опитвал към hottie ми е давала съвет.А what3ver е едно пораснало дете което ме радва много(това беше шега).
![]()
RiseGirl,slun4ice,Seduction
Human
Robot
We are human,after all
Much in common
After all.
Еее... хората сега за това са я направили тази темичка намажи ги всичките модератори с мед и масло (някои даже и към мачока се стрелнаха НА ВИСОКОПървоначално написано от ShaLqLqLqXa
) ии като дойде време за бан да са по благосклонни
![]()
![]()
![]()
Cruel Intentions
Ние сме лоши модератори, само трием теми и банваме, а ина всичкото отгоре не висим тук 24/24ч защото си имаме и живот да си живеем. Лошии![]()
по 20 с'тинки на бан. затова е всичко![]()
Баси...мачока е милионер !Първоначално написано от hottie
ПП - Трябва да почерпи !
и аз съм за тяхПървоначално написано от cool_doll
![]()
http://ilove.milka.bg/?act=poster_preview&user_id=5662 - МОЛЯ ПОСЕТЕТЕ ГО ЗА ДА ИЗНЕНАДАМ МОЯ ЛЮБИМ
abe ne se zasqgai ama nikoi ne vi e iskal 24/7Първоначално написано от hottie
Naprotiv
![]()
Cruel Intentions
MakeMeLaugh и slun4ice са супер
хоти е ужасно антипатична![]()
кака Хоти е най добрата!
Аз имам единвърос обаче, КОГАТО АДМИНА И МОДЕРАТОРИТЕ НАРУШАВАТ ПРАВИЛАТА, КОЙ ГИ БАНВА ТЯХ....?!?!?
Или всъщност те са безгрешни ангели пазители на реда и дисциплината в "образователния" форум!?!
MY NEW LOVE S55 AMG + чипче++=600+hp!
Защото ти сложих бан за спама ли? Сигурно заради това съм ти антипатична и продължавам да те следя отблизоПървоначално написано от Rofl4e
Относно контрола над модераторите - разбира се, че има![]()
Според мен MakeMeLaugh е най коректен и не забърква собственото си мнение когато модерира,което се среща при повечето модератори...тук съм от доста години и съм забелязала че когато на някой мод нещо не му изнася или не съответства със собственото му мнение темата/автора биват натирвани!също когато гласувахме за модове в темата имаше предложения за хора които са абсолютно коректни като MakeMeLaugh които не получиха поста по ред причини...ясни и не толкова!!!
Take this broken wings and learn to fly again and learn to live so free
and when we here the voices sing the book of love will open up and let us in
so take these broken wings!
благодаря ти
Много се радвам, че се намират хора, които ме оценяват както бих искал![]()
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮
аз съм за Кремчето..
то май само тя ми е направила някакво впечатление
Човек не обича истински, ако не обича вечно.19.06.2009
![]()
Ей колко хора са ме споменали! Мерси много
![]()
![]()
Абе мачока е №1 той им е шеф![]()
Иначе доста са модовете които ме кефят и с които съм си писал и са свестни хора, особено една
Айде и аз ще изкажа мнение, само да не се хлъзна де
Писал съм си с хоттие, райсгърл и седюкшън.. и 3те са супер, поне такова мнение съм си изградил за тях.. За останлите не мога да коментирам, не съм общувал с тях![]()
The Spark
Такааааааам,с риск да кажете,че съм *подмаз-подмаз*
Аз ще кажа мачока,най-коректен от всички,не поставя личните си отношения с потребителите,когато са нарушили някое правилце...харесва ми,че е и толерантен към всички.
За makemelaugh ПОЧТИ същото ...
И култура не ми липсва да подпаля , трябва ми запалка !
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮
Добър модератор не трябва и да има."Най-съвестен" направете тема. @Seducti0nза най-готина.
Не умея да губя !
Най-коректни са machoka,Rise Girl,krem4et0 slun4ice според мен.