- Форум
- За ТeenProblem.net
- Предложения, похвали, критики и въпроси към сайта и екипа ни
- Най-добрия модератор!
hottie, krem4et0 , MakeMeLaugh - Най - добрите![]()
RiseGirl ми е изключително неприятна![]()
ТрЯбВа Да ЖиВееШ Taka,Че Да Те Е сРаМ Да Го РаЗкаЖеШ, А Да Ти Е КеФ Да Си Го сПоМнЯш ...
Първоначално написано от kalpazanka
![]()
machoka си вършеше работата най-добре от всички , но вече сигурн0 го няма...![]()
иначе ме радват . MakeMeLaugh , hottie и RiseGirl![]()
а преди това знаеш ли колко постове и теми съм изчела без рег бе мухлио ..Първоначално написано от Jingles
т'ва колко поста имаш изобщо не е критерии ; ))
+1 за Punisherrr радва модераторкатаПървоначално написано от Jingles
![]()
![]()
Рядко се изказвам ласкаво, но тя определено е новичка и добре се справя по наблюдения във форума
![]()
![]()
Ако не можеш да намериш истината в себе си,къде другаде очакваш да я намериш!!! Доген
Знаещия истината никога не се насилва да бъде убедителен, той е убедителен, защото знае истината!!
На мен RiseGril ми харесва![]()
Животът е като огромно виенско колело - върти се,нови хора качват се и слизат. Първо си долу, после горе. И изпитваш страх от височините, и от долините. Но въпреки всичко винаги носиш тръпката и желанието за живот в себе си. <3 (h)
Първоначално написано от meche95
+1 за punisherrr
Спори като човек с ташаци.![]()
Абе не знам добър модератор ли е,но определено има мерак и ще се научи,въпреки,че много си го слага.Иначе ме кефи и със своя лек арогантен подход ама има още какво да научи.Дето се вика неолизано теленце още.Гласувам с две ръце за PUNISHERRR!!!!!
хаха благодаря за градивната ви критика MrГолямТеленцето ще гледа да се доизлиже с времето
![]()
Ако не може само...ще му помогнем.Все пак нали е затова форума да си помагаме и решаваме проблеми!Първоначално написано от Punisherrr
Punisherrr & hottie :P
MarkKnight - мъжленцето
awesomesheepy - лелинка
DaNGeRousLy - братче
RageAgainstTheMachine - тате
cherrygloss - мама
Sunshinebabybyy - сестриче
xNymphetamineGirlx - сестриче
Discard - братче
polssa - сестриче
MakeMeLaugh и slun4ice
Come out, come out wherever you are...
Те за мен не гласуват, ти за теб очаквашПървоначално написано от tqnko
![]()
Наведи се да мине рекламата :P
П.П. Оп, разписаха ме![]()
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮
Punisherrr & hottie+ krem4ety или там както се пишеше![]()
~OnLY HoUsE MuSIc-ThE TrUE MuSIc FoR PaRTy PeOPlE~
Сичките не ставатПървоначално написано от anitram
"Без подмазване" Де да знам не съм ги разбрал още!
MakeMeLaugh
знае как да направи забележка без да се прави на голяма работа и т.н.
Подмазвачи![]()
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
RiseGirl горката е толкова зле (нали нищо лично) толкова се филмира ,че е админ ,че чак не се усеща ,че става смешна![]()
Иначе за наблюдения за добри нямам то сигурно няма
![]()