- Форум
- За ТeenProblem.net
- Предложения, похвали, критики и въпроси към сайта и екипа ни
- Най-добрия модератор!
Аз толкова се надявах ми полижеш дупарата, пък ти.. толкова съм разстроен![]()
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮
Make me laugh е най-колоритния.
Той поне преди беше спамер като нас и сега проявява разбиране.
охх, колко искам да стана модератор, да чета по цял ден и да трия простотии, родени от болни мозъци и пълни с правописни грешкиПървоначално написано от InternetTroll
![]()
![]()
![]()
![]()
да, може да се каже, че проявява разбиранеПървоначално написано от w0sh
ама не достатъчно![]()
всички са на 1 ниво,
мейк ми лаут,става щото заключва точните теми,другите..
не се изказвай неподготвен,прасе
xs да се яви по спешност в кабинета на др. мачоков!
^
пак ли![]()
пак ами! Магарето не е направено за да събира прах. Лягайте, че вече запретнах ръкави и сложих мед. ръкавици, ще си правиме преглееееед![]()
тоя път ще ти откажа![]()
Ако става на въпрос аз съм най-добрия модератор само, че не в този форуминаче този с аклулката удря по някое бисерче от време на време и ми допада : )
всичките са много яки, много печени и т.н.
айде станах ли мод?
Нещата стават мааааалко по-различно http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=202853 ,но нищоПървоначално написано от yahhooo
![]()
Накратко казано добрия е модератор е незабелижимия такъв.-върши си работата стриктно ,а не избирателно,не влиза в конфликти и безсмислени кавги.
Punisherrr се опитва да е такава,но и трябва време-както казах по напред в темата - "Неолизано теленце " е още.
Hottie засега е моя фаворит!Явно защото е по зряла от останалите тук псевдо.....без думи!
Още, когато се регистрирах във форума , впечатление ми направи Кремчето. Супер сдържани и смислени постове.
Кефи ме![]()
Hey ! Mr Tambourine Man, play a song for me,
In the jingle jangle morning I'll come followin' you..
споко, ти си "най-симпатичната"Първоначално написано от tqnko
![]()
<N>
Аз пък искам, честно казано. Адски се издразвам като чета някви простотии или теми, дето ги има по 645753487652 пъти. Бих трила, баннвала на поразия, докато това стане едно приятно място... Досега четох темата на Админа - за съжаление, трябва да съм регистрирана тук повече от половин година. Ако аз съм модератор, ще ме обявите за най-лошия такъв, гарантирам.Първоначално написано от therichbitch
![]()
А най-добрият... не ги познавам особено, но най-положително мнение ми прави MakeMeLaugh - забавен е, прави забележки с умерен тон, не се надува и знае кога да се обади.![]()
Толкова от мен.
Не мога за сега да кажа кои е най добрия мод в форума има време![]()
Първоначално написано от PainMonopoly