- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Кецове и дънки?
защо пък да не стоят :P аз моите така си ги нося![]()
От самозагубени, празноглави, антиинтелигентни, прости, морално-деградирали, материално извисени, несъстоятелно ориентирани, префукани, нагли, нахални индивиди ми писна!
И азПървоначално написано от pinki
![]()
Зависи колко са големи кецовете...Ако са някакви огромни ще стои сякаш имаш плавници вместо крака..
Imagine smoking weed in the streets without ... cops ..
[b]Много сладко стои...особено ако кецовете са от този тип
![]()
To infinity and beyond.
Ако краката ти са по-големи от 37/38 номер - забрави. Ще изглеждаш , като "Малкия Мук".
Envoi moi ! ;]
Еми тогава пробвай , но гледай кецовете да не са издължени напред и да не създават илюзията за огромен крак.
Envoi moi ! ;]
Мисля, че ще е много яко.
nicolepcd
е да му еба майката,не си ли виждала така облечени момичета???
аз всеки божи ден виждам поне 10,облечени така.
Ами слпжи си кецовете..сложи си и дънките и застани пред огледалото.Ако се харесваш ОК..ако не- не.
Ех значии...
Според мен си е добра комбинация..
яко е,стига кракът ти да не е много голям.
и мен ме бройтеПървоначално написано от cherrypezz
![]()
![]()
november,malty,magicfairy,naskokaulitz,kadifwerewo lf,rammstein123,Axe_vs_sword,thesadgirl,
crazyteengirl,Xtina,MaLyKoLiU,LambOfGod,smileforyo u12,Bombshell,EndlessNights,Sisito941,psychopath,v olvolin4o, bubblebabe,pedigree,woshata,Linns
мисля ,че да всички дънките отиват на кецовете поне аз така мисля![]()
http://ilove.milka.bg/?act=poster_preview&user_id=5662 - МОЛЯ ПОСЕТЕТЕ ГО ЗА ДА ИЗНЕНАДАМ МОЯ ЛЮБИМ
Аз мойте така си ги нося,в теен-ид имам даже и снимка с такива дънки и кецове![]()
What i want is obvious , what i love is unique
Както каза YouCantStopMe ,заставаш пред огледалото и гледаш или пък гледаш по улицата момиче с такива дънки и кецове и ще видиш отстрани как изглежда и ако ти хареса ок..Аз поне така правя
![]()
Първоначално написано от pinki
Страх ме е от себе си ,
когато загубя мечтите си.
Първоначално написано от galu6a
Да, стоят хубаво...![]()
зависи кви са кецовете. ако са много големи ще седи супер смешно, но ако са като тия от конвърс ще седи добре. тва е според мен![]()
What would you give to live your life again?
What would you change with a second chance?
And could you learn from the mistakes?
I don't know...
Crematory
Седи супер.Аз имам едни тънчи тип-цигара и едни кецове на Мания и Найт и седят върха.Много е секси и готино.
Според мен е яко,аз си нося всички дънки с кецове, просто защото за мен са най-удобните и яки обуща![]()
Кецовете са нещо като дънките, отиват на всичко! Една пряителка има дори кецове, които и с пола си ходят така че..![]()
![]()
![]()
ако са наистина доста големи ще прилича на плавници![]()
JUDGE ME
& i'll prove you wrong.