- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Белези! :( Но без грим!!! Как???
Лятото ми се появиха някакви червенини по кожата и аз почнах да си слагам грим там, където бяха те. Белезите от тях си минаха, но забелязах, че на местата, където слагах грим започнаха да ми излизат пъпки и черни точки. Много гадно!От тях също оставаха белези и продължавах да слагам грим.
![]()
Сега покрай почивните дни не съм слагала и забелязвам, че кожата ми диша и се чувства по-свежа. Осъзнах, че наистина трябва да спра с този грим. Проблем са ми обаче белезите
Какво да правя с тях? Някакви идеи как да се заличат по-бързо? Някаква по-специална храна за обновяване на клетките или пък маска? Знам, че темата е малко тъпа, но наистина ми писна.
![]()
А бе отдавна, беше тъжна вечер.
Поредната... Да знаех само аз,
че в утрото не ще те видя вече,
че ще бъдеш мъничка звезда...
Имаше едно кремче за заличаване на белези, но не съм сигурна дали става въпрос за белези като твоите..попитай в аптеката най добре![]()
She watch the sun-thats all she needed to let go
She held the sea-thats all she needed just to Be Free !
Vichy i Avene имат такива кремове,най-добре върви питай в аптеката.Иначе аз знам,че се прави маска с прясно мляко и мая,тя по принцип е за избелване на лицето и заличавала белези от пъпки,но не мога да кажа,защото не съм пробвала.Лично аз бих се доверила по-вече на медицинската козметика .
Аз неслучайно не питах за медицинска козметика, защото кожата ми е много чувствителна към тези кремове. Ползвала съм Виши и Юсерин.Първоначално написано от bibi90
А бе отдавна, беше тъжна вечер.
Поредната... Да знаех само аз,
че в утрото не ще те видя вече,
че ще бъдеш мъничка звезда...