- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Училище мъчилище
мъчи медразни ме
ами вас
november,malty,magicfairy,naskokaulitz,kadifwerewo lf,rammstein123,Axe_vs_sword,thesadgirl,
crazyteengirl,Xtina,MaLyKoLiU,LambOfGod,smileforyo u12,Bombshell,EndlessNights,Sisito941,psychopath,v olvolin4o, bubblebabe,pedigree,woshata,Linns
От време на време да. Но не трябва да гледаш на училището САМО като "мъчилище", както ти го наричаш. От време на време го възприемай като място, където научаваш много нови неща, намираш приятели или просто се забавляваш.
Ако всеки ден ходиш на училище с отрицателна нагласа ти гарантирам, че никога няма да ти е приятно![]()
Първоначално написано от charlotte^
Мисля да ги наритам или да падна върху тях, но този път нарочно Mad Surprised
от 15.09.2008г. мисля по този начинПървоначално написано от slavito007
![]()
![]()
november,malty,magicfairy,naskokaulitz,kadifwerewo lf,rammstein123,Axe_vs_sword,thesadgirl,
crazyteengirl,Xtina,MaLyKoLiU,LambOfGod,smileforyo u12,Bombshell,EndlessNights,Sisito941,psychopath,v olvolin4o, bubblebabe,pedigree,woshata,Linns
Не
Като знам какво ме чака след това се радвам,че ходя![]()
Понякога поставяш стени около себе си
не за да отблъснеш хората,
а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.
Тцтцт стегнете се малко....в училище са най-хубавите теен годиникато стигнете както съм аз сега 11 клас другата година завършвам ще видите как ще ви е гадно и ще ви се ходи на даскало
![]()
а като стигнете 12 клас, както съм аз ...ще ви се ходи още повечеПървоначално написано от Rza
![]()
http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
Шофирай разумно- стигни жив!!!
Мъчи ме, дразни ме... Да, понякога. Но от друга страна пък всеки ден ти е организиран по една схема, знаеш какво те очаква в общи линии и задълженията ти са да учиш като добро дете, освен ако мързелът не е с предимство... Та от тази гледна точка да си ученик е хубаво. Всъщност за мен беше - след месец завършвам... : ]
И защо точно от 15-ти Септември си на това мнение? Какво се е случило? Или просто годината е трудна?
Харесва ми. Когато мога да дразня класната направо преливам от енергия...тя като ми пише ниска оценка също е щастлива и те така... не е скучно определено :P
Първоначално написано от m3talmania
оо божеее
Ами гадно е понякога, но ако имаш приятели от класа ще ти е супер по-яко ;] И аз отивам на училище с мисълта, че предстои още 1 тъп ден, но пък след време ще искаме да сме ученици ама няма да имаме възможност![]()
Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”
Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.
авторката на колко години е?
по темата: не, никога не ме е дразнило![]()
понякога ааадски много се дразня. не за друго, а защото в някои дни нямам време за абсолютно нищо, заради даскалотопримерно искам да изляза с някого, ама трябва да ходя.. но в повечето случаи е фън
![]()
Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?
Най-пухкавата
LOVE Най-Пухкаваия (h)
След време, когато започнете работа и няма вече училище-мъчилище, ще видите колко ще ви липсват тези години.
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!
авторката е на 12 и и идва да гръмнеПървоначално написано от Jumbie483
![]()
Винаги съм ходил. Изключвам моментите, в които ме е мързяло да се дигна от кревата, за да отида. Никога не съм гледал като мъчилище на него. Нямам омразни предмети, преди имах един учител, който не го понасях, но го изтраях.
Като поумнеете още малко ще видите колко е хубаво да се ходи..
Don't tell me what I can or can't do !
На мен училището също не ми е най-приятните места и мисля,че като завърша няма да ми липства особено....съучениците да,но не и самото даскало
To infinity and beyond.
И насПървоначално написано от anitram
Don't worry, be happy!
+1 \Първоначално написано от Wrathchild
/
авторката да бъде спокойна..Първоначално написано от anitram
и мен на 12 ми идеше да ''гръмна''![]()
сега като си спомня това ми беше най-лошата година тогава.. пф...
след години ще ходиш с удоволствие![]()
Човек не обича истински, ако не обича вечно.19.06.2009
![]()
Оле хорааа, аз толкова искам да не свършва.... като се сетя че ми остват 2 месцаТа там са ми всичките приятели(или поне най- добрите) Сега не ви се ходи- напълно нормално, мислите си за разходки, излизания .. за батковци
ще ги търсите тези години после ама ...
![]()
![]()
![]()
`` Да си приятел, не означава да познаваш някого, а да си част от него ! ``
![]()
![]()
![]()
Ко
![]()
![]()
Аз съм баба мИчта![]()
![]()
аз съм особен характер не ми се вярва да ходя с удоволствиеПървоначално написано от Jumbie483
Първоначално написано от anitram
не си никакъв особен характер, всички са такива
никой на 12 не може да каже какъв характер е![]()
![]()
много смешно в ""Първоначално написано от Jumbie483
![]()
![]()
^ на мен ми е много смешно![]()
![]()