- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Не ми се живее. Не знам какво да правя?
Rabotata e tam 4e stanah na 22g a vse o6te ne sam imal priqtelka i ne sam pravil sexpobarkvam se neizdarjam bez 4ovek do sebe si a i mi pisna vseki da me misli za obraten........ vseki ima priqtelka samo az sam sam i mi e ujasno gadno
kakvo da pravq na 22 stanah....... no prosto nikoe krasivo sladko momi4e ne me haresva
qvno sam ujasen prosto
ne mi se jivee we4e
*Заглавие на Кирилица!
Точка 7 от Правила на форума.
Редакция на MakeMeLaugh
1. тексъс е написан грешна
2.темата мисля ,че не е за тук ,но тук само модераторите могат да решат
3. за всяко нещо си има време стига си се вайкал![]()
http://ilove.milka.bg/?act=poster_preview&user_id=5662 - МОЛЯ ПОСЕТЕТЕ ГО ЗА ДА ИЗНЕНАДАМ МОЯ ЛЮБИМ
Пиши на кирилица като за начало
и второ ето ти избор:
*Цензура - на л.с.!*
Свали си критериите малко, погледни се в огледалото...
Не се прави на голямата работа бъди истински....
MY NEW LOVE S55 AMG + чипче++=600+hp!
Никога не си и помисляй отново че си ужасен! Първата стъпка към това да си намериш приятелка е да имаш самочувствие и да уважаваш себе си! Това е най важното! излизай с приятели,забавлявай се,не се вманиачавай в това да си хванеш приятелка,моментът ще настъпи неочаквано! Нали знаеш,хубавите неща идват след време![]()
xaide elate na moe mqsto na 22 da ste devstveni i da ne ste imali gadje pak 6te vidim dali 6te mi kazvate za vseki vlak ima patnici i da ne se vprqgam tolkova
ДАЙ СИ СКАЙПА НА ЛИЧНО И ЩЕ ТИ КАЖА КАКЪВ ТИ Е ПРОБЛЕМА !
Подкрепям ubuntureload с невото мнение!
+
Самосъжалението те прави още по-жалък и незначителен => нежелан от жените! Не ти е добра стратегията.
Излез малко извън населеното си място и се разнообрази, имаш нужда![]()
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮
А така кажи им гоПървоначално написано от danakis
![]()
Ми пич да не ти пука кво мислят другите просто продължавай да търсиш
Като търсиш krasivi и sladki, до никъде няма да стигнеш!Първоначално написано от danakis
a kakvi da tarsq? za6to smqta6 4e ako tarsq krasivi i sladki nqma da namerq?
Е да който търси намира ама затова си на 22 и ревеш че не си топил чушкатаПървоначално написано от danakis
![]()
![]()
Аз познавам човек на 28г. с твоя проблем,тъй че горе главата :>
Защото не се гледа само външния вид, защо не хвърлиш око на някоя не толкова красива, но с акъл? Аа, да.. и ако си просиш секс, пак до никъде няма да стигнеш, в една връзка би трябвало момичето да реши кога да го направят, а не да уйдисва (или както се пише) на момчетоПървоначално написано от danakis
Баце и аз съм същата работа
http://www.teenproblem.net/f/viewtop...384&highlight=
само къде съм на 19 и половина![]()
Но като наближи РД-то и ми лятото ако не съм имал прогрес, просто събирам 100 - 130лв. и ще намера некоя ... еби му майката вече, нема да стана на 20 като девичар. Аз дори не съм се и целувал еби му майката бе![]()
...
Сетих се кой е автораПървоначално написано от anonimnaa
Апф, за кво не се сетих, тръгнал съм да му обяснявам
![]()
http://www.teenproblem.net/f/viewtop...802&highlight=
Като не то се живее си прережи вените или се удави във ваната.Може и да скочиш от някой мост-възможности много
Така както се възприемаш ти, така ще те възприемат и останалите. Така че вдигни си малко самочувствието, но не ставай и надут. А останалото рано или късно ще си дойде. Недей да се притесняваш. За всеки влак си има пътници.![]()
в такъв случай да си пререже вените и такаПървоначално написано от Axe_vs_Sword
![]()
...
За 80 път днес чета "За всеки влак си има пътници" :> Аре бе , хора , измислете нещо по-умно :>
То не беше "За любовта няма граници"..
То не беше "За всеки влак си има пътници"..
Какво още да очаквам :>
Пич,първо си смъкни малко критериите и гледай реално на живота
Мхъм, да ви имах проблемите. Аз пък си умирам за девствени момчета, ама нямааааааааааа xD
И стига с тия глупости, не е много "якУ" да се гавриш така....