- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- защо повечето момчета са такива свине
кажете има ли отговор на този випросидва ми да гръмна вече
![]()
![]()
november,malty,magicfairy,naskokaulitz,kadifwerewo lf,rammstein123,Axe_vs_sword,thesadgirl,
crazyteengirl,Xtina,MaLyKoLiU,LambOfGod,smileforyo u12,Bombshell,EndlessNights,Sisito941,psychopath,v olvolin4o, bubblebabe,pedigree,woshata,Linns
Не повечето, по някаква причина си избираш само такива..
Живота е хубав, жените са страхотни, аз съм щастлив!![]()
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Абе вие побъркани ли сте ...... b :![]()
A.D.I.D.A.S.
Аз не съм свиня,а прасе.![]()
Ииии защо все трябва да обиждате?
Не може всички да са свестни.
Има момичета,които не стават,има и момчета,които не стават.
Но това не значи,че всички са такива![]()
Понякога поставяш стени около себе си
не за да отблъснеш хората,
а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.
Шшшшт! Коледа ще дойде пак!!!Първоначално написано от venom0706
![]()
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Щото ходите по такива! ТОЧКА!
пфууу...заблудени чеда...
![]()
казах ПОВЕЧЕТО НЕ ВСИЧКИ![]()
november,malty,magicfairy,naskokaulitz,kadifwerewo lf,rammstein123,Axe_vs_sword,thesadgirl,
crazyteengirl,Xtina,MaLyKoLiU,LambOfGod,smileforyo u12,Bombshell,EndlessNights,Sisito941,psychopath,v olvolin4o, bubblebabe,pedigree,woshata,Linns
И какъв отговор очакваш да получиш![]()
Понякога поставяш стени около себе си
не за да отблъснеш хората,
а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.
Именно :> Прочети още 1-2 пъти поста ми , за да разбереш смисълът :> Не съм казал "Не всички са свине,както си го написала" :> Казах "Пак като не каза "всички момчета" - добре :>"Първоначално написано от anitram
![]()
hah аз прочитам заглавието и влизам с целта да намеря смешна история от която авторката си прави извода че сме свине пък то кво - нищо, само псува и толкова... аа защо да сме свине ???
защото цените човека по външност а не по витрешната красота дразните ме повечетоПървоначално написано от BringYourOwnBeer
То сякаш и момичетата не са такаПървоначално написано от anitram
Макар и да съм момиче ще го кажа.Хората могат да бъдат повърхностни черупки от който и пол да са.
Но съдейки по това което написа до момента.Да не ти се е случило нещо,свързано с темата.Въпросът ми не беше ироничен-съвсем сериозно питам![]()
anitram успокой топката малко.. не си на състезание..
Защото външната красота е важна. За някои повече, за други по-малко!
You're frozen
When your heart's not open..
Because we (humans) are addicted to a life of a material. We cant help ourself.
Има една песен Lady GaGa - The Fame доста неща пее за материалното![]()
Ами то не е до това момче или момиче е , въпроса си е до човека. Има хора и ***** ( за да не обиждаме някое невинно животинче ) Просто в последно време повечето хора са загубили моралните си ценности, мислят само как да си направят кефа, независимо от това кого ще наранят.
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true... Follow me and I'll take you there..
Напълно правилно е това твърдение. Но честно да ви кажа момчетата сме си малко и на моменти зависи кво ти е настроението зависи кой ти го е развалил или пък кой те е накарал да се засмееш и така за тва карай по спокойно и се опитай да опознаеш някое прасенце преди да те ядоса и да го разфасоваш за коледаПървоначално написано от Iv4eTy
![]()
Е, стига сте обиждали момчетата, има и свестни!![]()
![]()
nicolepcd
едва ли ти си свестенПървоначално написано от elsy
![]()
То т'ва не е ли момиче,или аз се бъркамПървоначално написано от anitram
![]()
Мартина ли си к'ва си, не те знам. Не е редно да говориш такива неща, защото и момичетата не са по-добре. Даже бих казал, че напоследък срещам повече нормални момчета, отколкото момичета!
Това, че харесваш всеки път едни и същи кретени, не ти е повод да говориш така. Когато има тема "всички момичета са курви", та к'во !? Да не би да са излекувани, тия дето са били такива? Мисля че е време да смениш подбора на вещества и да направиш или измислиш нещо по-смислено да правиш. 100% съм сигурен, че говориш за свестните хора глупости, защото не са отворени кретени, които не знаят от коя страна се рита топката, нали!?
П.П. Поумнейте бе, индивиди!
Don't tell me what I can or can't do !