.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 71

малки гърди

ами проблема ми е, че гърдите са ми много малки и ме е страх да легна с някое момче(дори и с приятеля ми) защото не знам каква ще е реакцията му...не съм малка, ама просто това влияе до някъде на самочувствието ми..не си представям как ще се съблека пред него...а иначе искам да го направя...Та искам да попитам момчетата бихте ли зарязали приятелката си заради това?И ако има някое момиче със същия проблем нека сподели дали го е правила вече и как се е чувствала преди това...

Супер фен Аватара на ubuntureload
    Споко и на приятеля ти са малки циците!
    MY NEW LOVE S55 AMG + чипче++=600+hp!

Град
    On top Drugs of choice: Nicotine Caffeine and Gaming
    Сега ще те шокирам. Приятелят ти сигурно е забелязал, че не си С. И още е с теб. Прави си изводите.

Аман от такива теми, сега няк'ви комплексирани ще почнат да обясняват колко е лошо да имаш гърди...х.Х

Цитирай Първоначално написано от Schneeflocke
    Сега ще те шокирам. Приятелят ти сигурно е забелязал, че не си С. И още е с теб. Прави си изводите.

Аман от такива теми, сега няк'ви комплексирани ще почнат да обясняват колко е лошо да имаш гърди...х.Х
    ама едно е да си мисли, друго е да види... доста малки са ми и за това се притеснявам...пък и нали знаеш,ч със сутиен не може да се прецени колко са големи..

Ако слагаш пет тона подплънки, то определено ще има голяма разлика. Бъди сигурна, че приятелят ти е забелязал с какъв размер са и явно не е проблем за него. Не се притеснявай заради подобни глупости, не са толкова важни.
    You're frozen
    When your heart's not open..

Град
    On top Drugs of choice: Nicotine Caffeine and Gaming
    Цитирай Първоначално написано от cool_angel
    ама едно е да си мисли, друго е да види... доста малки са ми и за това се притеснявам...пък и нали знаеш,ч със сутиен не може да се прецени колко са големи..
    Е, ти, ако си слагаш подплънки и имитираш голям бюст... Но с нормалните сутиени си се вижда доста добре какво имаш и какво нямаш. А и това далеч не е най-важното, нали?

не си слагам подплънки точно заради това...не искам да изглеждат такива каквито не са..

Голям фен Аватара на Axe_vs_Sword
    Цитирай Първоначално написано от cool_angel
    Та искам да попитам момчетата бихте ли зарязали приятелката си заради това?
    Не бихме! Ако някой те зареже заради това, значи не ти е трябвал такъв

Град
    Бургас
    Цитирай Първоначално написано от ubuntureload
    Споко и на приятеля ти са малки циците!
    +1

Мега фен Аватара на x3eme
    Град
    там някъде в далечината....
    Не бих "зарязал" приятелката ми ако са и малки гърдите.Едни гърди не правят момичето,запомни го това.И не е комплексирай от размера им.По добре мънички и стегнати от колкото огромни и увиснали.

Нямаш повод за притеснение според мен , голям процент от момичетата не си харесват гърдите , също толкова голям е и % от момчетата които не са доволни от размера на пениса си , това не значи че хората с нас ще са дребнави и ще правят забележки пък още по-малко да ни "зарежат" спокойно. Ако все пак гаджето ти използва това за да прави вулгарни бъзици и да се заяжда значи не държи на теб истински и не те заслужава.

Град
    София
    Едва ли му пука на приятеля ти както бях казала в една друга тема тои е видял за какво става дума и още е с теб а сега и други ти го казаха това. Хм... може би ако е за едното е*ане с друг някой и ако този друг си пада по по големи бюстове няма да иска пак но... приятеля ти явно има чуства към теб...

Супер фен Аватара на galu6a
    не трябва да т ее срам от самата себе си всеки си има недостатъци
    http://ilove.milka.bg/?act=poster_preview&user_id=5662 - МОЛЯ ПОСЕТЕТЕ ГО ЗА ДА ИЗНЕНАДАМ МОЯ ЛЮБИМ

Гърдите нямат значение, има значение дупето :P
    Walk with me now, fly with me later...

Виж ако приятеля ти ходи с теб заради едното му е**не с извинение ще го направите и ще те зареже. Ако ходи с теб заради външния ти вид ще те зареже ,но ако ходи с теб заради самата теб и заради човека който всъщност си няма нужда да се притесняваш би трябвало да те приеме такава каквато си

И аз имах същия проблем.Мойте гърди също са малки и ме беше срам да остана гола пред приятеля ми точно заради това.Мислих,че той ще се разочарова от това,което ще види.Но някак си се престраших и искам да ти кажа,че той изобщо не беше разочарован и оттогава вече нямам такъв комплекс.И както казаха по-горе,ако той те обича за него това няма да има значение.

Град
    Shadow City
    Значи поне аз небих зарязал момиче заради малките гърди. Щом те е харесал с малите гърди невярвам, че ще те зареже, защото си те е харесал такава каквато си самата...Значи от личен опит знам...че ако е някой перко ще те остави заради това, но ако е някой пич който държи на теб, бъди спокойна да се съблечеш пред него

Град
    Враца
    И на колко си точно? От колко време ходите с приятелят ти?
    еlsy

Град
    то не е град,а джунгла...
    като свалиш гащите ще забрави и цици и всичко гарантирам!

Супер фен Аватара на Shia
    Как ще те зареже за гърди.По дрехите си личи кой какъв размер е и момчето ти е забелязъл,че не си толкова надарена и какво.
    Не си малка ,както казваш и ако ходите от дълго време-от какво ще се притесняваш.Той така да се каже ти е най-близкият човек до теб
    Точно от гаджето никой няма право да се притеснява,аз смятам така

не си сваляй сутиена
    `Cause I needed
    I need to hear you say
    That I love you
    I have loved you all along

Супер фен Аватара на Shia
    И да не го свали,пак ще се види

тук е доста интересно днеска се регнах , а мога да ти покажа по твоя въпрос че за любовта няма граници

ако те зареже за това е ужасно много тъп , но немисля 4е 6те го направи ; ))
    БлЯя..БлЯ...

Град
    Пловдив
    Няма от какво да се притесняваш и моите са малки.. но това не ми е било проблем ..ходя си пред него както си поискам и не ме е срам на всеки отиват различен размер гърди ..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си