- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- малки гърди
ами проблема ми е, че гърдите са ми много малки и ме е страх да легна с някое момче(дори и с приятеля ми) защото не знам каква ще е реакцията му...не съм малка, ама просто това влияе до някъде на самочувствието ми..не си представям как ще се съблека пред него...а иначе искам да го направя...Та искам да попитам момчетата бихте ли зарязали приятелката си заради това?И ако има някое момиче със същия проблем нека сподели дали го е правила вече и как се е чувствала преди това...
Споко и на приятеля ти са малки циците!
MY NEW LOVE S55 AMG + чипче++=600+hp!
Сега ще те шокирам. Приятелят ти сигурно е забелязал, че не си С. И още е с теб. Прави си изводите.
Аман от такива теми, сега няк'ви комплексирани ще почнат да обясняват колко е лошо да имаш гърди...х.Х
ама едно е да си мисли, друго е да види... доста малки са ми и за това се притеснявам...пък и нали знаеш,ч със сутиен не може да се прецени колко са големи..Първоначално написано от Schneeflocke
Ако слагаш пет тона подплънки, то определено ще има голяма разлика. Бъди сигурна, че приятелят ти е забелязал с какъв размер са и явно не е проблем за него. Не се притеснявай заради подобни глупости, не са толкова важни.
You're frozen
When your heart's not open..
Е, ти, ако си слагаш подплънки и имитираш голям бюст... Но с нормалните сутиени си се вижда доста добре какво имаш и какво нямаш. А и това далеч не е най-важното, нали?Първоначално написано от cool_angel
не си слагам подплънки точно заради това...не искам да изглеждат такива каквито не са..
Не бихме! Ако някой те зареже заради това, значи не ти е трябвал такъвПървоначално написано от cool_angel
Не бих "зарязал" приятелката ми ако са и малки гърдите.Едни гърди не правят момичето,запомни го това.И не е комплексирай от размера им.По добре мънички и стегнати от колкото огромни и увиснали.
Нямаш повод за притеснение според мен , голям процент от момичетата не си харесват гърдите , също толкова голям е и % от момчетата които не са доволни от размера на пениса си , това не значи че хората с нас ще са дребнави и ще правят забележки пък още по-малко да ни "зарежат" спокойно. Ако все пак гаджето ти използва това за да прави вулгарни бъзици и да се заяжда значи не държи на теб истински и не те заслужава.
Едва ли му пука на приятеля ти както бях казала в една друга тема тои е видял за какво става дума и още е с теб а сега и други ти го казаха това. Хм... може би ако е за едното е*ане с друг някой и ако този друг си пада по по големи бюстове няма да иска пак но... приятеля ти явно има чуства към теб...![]()
не трябва да т ее срам от самата себе си всеки си има недостатъци![]()
http://ilove.milka.bg/?act=poster_preview&user_id=5662 - МОЛЯ ПОСЕТЕТЕ ГО ЗА ДА ИЗНЕНАДАМ МОЯ ЛЮБИМ
Гърдите нямат значение, има значение дупето :P
Walk with me now, fly with me later...
Виж ако приятеля ти ходи с теб заради едното му е**не с извинение ще го направите и ще те зареже. Ако ходи с теб заради външния ти вид ще те зареже ,но ако ходи с теб заради самата теб и заради човека който всъщност си няма нужда да се притесняваш би трябвало да те приеме такава каквато си![]()
И аз имах същия проблем.Мойте гърди също са малки и ме беше срам да остана гола пред приятеля ми точно заради това.Мислих,че той ще се разочарова от това,което ще види.Но някак си се престраших и искам да ти кажа,че той изобщо не беше разочарован и оттогава вече нямам такъв комплекс.И както казаха по-горе,ако той те обича за него това няма да има значение.
Значи поне аз небих зарязал момиче заради малките гърди. Щом те е харесал с малите гърди невярвам, че ще те зареже, защото си те е харесал такава каквато си самата...Значи от личен опит знам...че ако е някой перко ще те остави заради това, но ако е някой пич който държи на теб, бъди спокойна да се съблечеш пред него![]()
И на колко си точно? От колко време ходите с приятелят ти?![]()
еlsy![]()
като свалиш гащите ще забрави и цици и всичкогарантирам!
Как ще те зареже за гърди.По дрехите си личи кой какъв размер е и момчето ти е забелязъл,че не си толкова надарена и какво.
Не си малка ,както казваш и ако ходите от дълго време-от какво ще се притесняваш.Той така да се каже ти е най-близкият човек до теб
Точно от гаджето никой няма право да се притеснява,аз смятам така
не си сваляй сутиена![]()
`Cause I needed
I need to hear you say
That I love you
I have loved you all along
тук е доста интересноднеска се регнах , а мога да ти покажа по твоя въпрос че за любовта няма граници
![]()
ако те зареже за това е ужасно много тъп , но немисля 4е 6те го направи ; ))
БлЯя..БлЯ...
Няма от какво да се притесняваш и моите са малки.. но това не ми е било проблем ..ходя си пред него както си поискам и не ме е срамна всеки отиват различен размер гърди ..