- Форум
- По малко от всичко
- Информационни технологии
- Когато махна някой от скайп излиза ли ?
zначи имам въпрос: когато премахна някой от скайп абонатите излиза ли му ?счето .. или само когато го блокираш тогава излиза ?са...
мерси опредватително
*Липсва описателно заглавие! Грешен раздел!
Точка 1 и 7 от Правила на форума.
Редакция на MakeMeLaugh
Аз доколкото имам наблюдения и в двата случая излиза питанка- и когато премахнеш някой абонат, и когато го блокираш.
Не съм сигурна, но май като го премахнеш от списъка с абонати, ти още си в неговия, но не с "?". Показва само дали си на линия или не - без аватар и настроение.
А като го block-неш му излизаш с "?".
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
Когато блокираш даден абонат за него ти вече си със статус "обмислящ пълномощно" и следователно с "?"
А когато САМО премахнеш абонат на него му показва всичко (настроение,статус,снимка), о когато този абонат ти пише той ти е с "?",без снимка и не виждаш настроението му![]()
Ми мен като ме изтрият не ми излиза въпросче .. а все едно вечно ми е извън линия ..
Като ме блокнат съм с въпросче .
.!.
в тая тема пълно с вицове![]()
![]()
![]()
![]()
вие от колков реме ползвате скайп, бе, хахаха
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
леле, голем смех!
...Каза Мис ИнтелигентнатаПървоначално написано от cherinka
,която знае всичко (най-вече що се отнася до 8 Март
)
Ми айде като си много отворена кажи ти как е ...![]()
^ Не заслужавате.
Тъпи сте по-интересни.![]()
ама, че сте и виеи като го махнеш и кат го блокнеш се е с "?"
![]()
"Когато толкова много са самотни, невероятно егоистично е, да си самотен сам..." One Tree Hill
Първоначално написано от dPa3HuTeJl
Като те блокират,ти остават под въпрос,а ако те премахнат след време (1 седмица може би) човека е без снимка,но си виждаш кога е онлайн,настроението му се сменя също
Само дето няма снимка...![]()