.
Затворена тема
Резултати от 1 до 23 от общо 23
    Град
    Бургас

Абе...като че ли не я обичам 0.о

...

Ходя с едно момиче...ама не знам що...нещо не я обичам истински , като че ли 0.o Като че ли само ходя с нея ... 0.о

Я...я подхвърлете нещо ? Идея ? Не че искам да ви ограничавам - само без "Еми поговори с нея как се чувстваш." , моля ви...нещо по-оригинално измислете 0.о

10х все пак 0.о

Супер фен
    Еми като не я обичаш си намираш друга, която да обичаш и готово
    nicolepcd

Град
    столицата
    За какво ти е да я обичаш?Така поне си застрахован от провал,няма да ти е толкова кофти после
    Цитирай Първоначално написано от qsmin
    бях 2 месеца в изпания.
    Ако познавате някого, който не харесва Чък
    Норис, няма да го познавате за дълго.

Има вероятност от 100% Чък Норис да ти е баща.

Град
    Бургас
    Цитирай Първоначално написано от elsy
    Тцтц , да бе , мерси все пак :> Пак ще заповядвам :>

То да ставаше ей тъй , щракам с пръсти и я виж ти - някаква ми е писала,че съм адски сладък,Inlove,не знам си какво :>

Питам за съвет,а не за решение - аз решението го знам - или ще съм с нея,или ще си хвана друга,мерси все пак :> ...newsflash...

Та?:>

едит :
    Цитирай Първоначално написано от MP
    За какво ти е да я обичаш?Така поне си застрахован от провал,няма да ти е толкова кофти после
    абе и ти си прав,ама...не съм човек,който ще тръгне да я лъже...или която и да е :> ... просто съм различен...

ако не я обичаш я остави

Град
    Димитровград-Eggenfelden

+1

Супер фен
    Еми, кво очакваш да ти кажа? Не съм магьосница, не мога да те накрам да я заобичаш. Дай си там някво време, не се виждайте малко да си изясниш кво искаш и така.
    nicolepcd

Град
    Враца
    Ми като не я обичаш - оставяш я. Чакаш известно време, докато не се появи принцесата на бяло пони и ти я грабваш... целуваш я и разбираш, че тя е жената на живота ти
    еlsy

Град
    Бургас
    Еми, кво очакваш да ти кажа? Не съм магьосница, не мога да те накрам да я заобичаш. Дай си там някво време, не се виждайте малко да си изясниш кво искаш и така.
    Стига бе :> Разби ми мечтите за "Хогуортс" :>

Еми туй пак по-бива от "ем намери си друга" ... както казах - не става тъй...за съжаление и аз не съм Хари Потър , че да си намеря ей тъй , с магия :>

Други съвети все пак? :>

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от flix
    Стига бе :> Разби ми мечтите за "Хогуортс" :>
    Извиняяй
    Айде успех
    nicolepcd

Пускай избирателния процес в действие, изчакваш, намираш й заместител и я пращаш тази в архива-готовичко!

хмм..ако я загубиш дали така ще мислиш?

Град
    Бургас
    Цитирай Първоначално написано от Re5peC7
    Как по-точно?

Супер фен Аватара на myNameIsImmortal
    от кога ходите?? Щото ако е от малко време, то да заобичаш някой не става е така - тръгвате вече и го обичаш.. иска се малко време да я обикнеш, а не само да бъдеш привлечен към нея ида я харесваш..

Как по-точно?
    ами човек усеща истинските си чувства към някой едва когато го загуби, ако наистина мислиш, че само си губиш времето и няма смисъл да продължавате така предложи и да си вземете малко почивка (като знаеш че има риск след това нищо да не е същото) или пък без да и казваш сега почивните дни се забий някъде където да нямаш възможност дори да се чуваш с нея за да видиш какво ще усетиш, дали ще ти липсва и т.н.

Град
    Бургас
    Цитирай Първоначално написано от myNameIsImmortal
    от кога ходите?? Щото ако е от малко време, то да заобичаш някой не става е така - тръгвате вече и го обичаш.. иска се малко време да я обикнеш, а не само да бъдеш привлечен към нея ида я харесваш..
    близо половин месец....абе не съм сигурен к'во изпитвам , човече...

ами човек усеща истинските си чувства към някой едва когато го загуби, ако наистина мислиш, че само си губиш времето и няма смисъл да продължавате така предложи и да си вземете малко почивка (като знаеш че има риск след това нищо да не е същото) или пък без да и казваш сега почивните дни се забий някъде където да нямаш възможност дори да се чуваш с нея за да видиш какво ще усетиш, дали ще ти липсва и т.н.
    Аха...и ако ми липсва нещо - значи да продължавам , ако не - да не продължавам?

еми ти си решаваш бате а сега като разбрах половин месец....малко ме обърка..за обич някак е раничко..но не може да не ти пука за нея или да не те привлича, да не желаеш да си с нея и т.н.

близо половин месец....
    На това се вика "излизане" , а не ХОДЕНЕ! Нормално е да не изпитваш нищо...

Град
    Бургас
    Да беше отговорил само с "да" бе ... ок , мерси на отзовалите се,и главно на 2те момчета...(за Респекта , дето на ника му има цифри )

Град
    Бургас
    Цитирай Първоначално написано от ImmortalForever
    близо половин месец....
    На това се вика "излизане" , а не ХОДЕНЕ! Нормално е да не изпитваш нищо...

OH MY GOD!!!ТИ СИ МАШИНА!Вече имаш по един прост оффтопик в 2 мои теми тук!!!JESUS!!!THAT'S GOT TO BE A WORLD RECORD!

Супер фен Аватара на myNameIsImmortal
    Според мен, най-добре да се вслушаш в съвета на Re5peC7, като се покриеш почивните дни без да правиш контатк с нея, като след това кажеш че си бил на почивка с ваште, но си си бил забравил зарядното за телефона и ти е паднала батерията и бля, бля, бля, след което можеш да разбереш само 2 неща: 1во че липсата й те кара да разбереш какво чувстваш към нея, и че наистина изпитваш нещо към нея, защото за такъв период от време за който казваш че сте заедно трудно можеш да я заобичаш и да привикнеш с нея (при всеки е различно, но все пак това става след повече от месец) или 2ро да разбереш че вече не изпитваш нищо към нея и че връзката ти няма бъдеше, след което по някакъв начин да и го кажеш това и да си търсиш друго момиче. Не знам какъв друг съвет да ти дам. Трябва сам да разбереш какво чувстваш, и ако е нищо, да я оставиш сама по-рано, защото колкото повече се бавиш, толкова повече ще я боли после ако не изпитваш нищо.

Успех и дано да я заобичаш и да осъзнаеш че имаш някакви чувства, колкото и малки да са те

Град
    Бургас
    Цитирай Първоначално написано от myNameIsImmortal
    Според мен, най-добре да се вслушаш в съвета на Re5peC7, като се покриеш почивните дни без да правиш контатк с нея, като след това кажеш че си бил на почивка с ваште, но си си бил забравил зарядното за телефона и ти е паднала батерията и бля, бля, бля, след което можеш да разбереш само 2 неща: 1во че липсата й те кара да разбереш какво чувстваш към нея, и че наистина изпитваш нещо към нея, защото за такъв период от време за който казваш че сте заедно трудно можеш да я заобичаш и да привикнеш с нея (при всеки е различно, но все пак това става след повече от месец) или 2ро да разбереш че вече не изпитваш нищо към нея и че връзката ти няма бъдеше, след което по някакъв начин да и го кажеш това и да си търсиш друго момиче. Не знам какъв друг съвет да ти дам. Трябва сам да разбереш какво чувстваш, и ако е нищо, да я оставиш сама по-рано, защото колкото повече се бавиш, толкова повече ще я боли после ако не изпитваш нищо.

Успех и дано да я заобичаш и да осъзнаеш че имаш някакви чувства, колкото и малки да са те
    Exactly :>

Абе ще направя тъй - ще гледам без контакт с нея(както каза Респекта) и ако наистина ми липсва - ще продължа с нея.Ако не - няма да продължа :> Туй е положението :> Мерси все пак :>

Мега фен Аватара на shadow4e
    Град
    София
    Заключвам по желание на автора.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си