Цитирай Първоначално написано от myNameIsImmortal
Според мен, най-добре да се вслушаш в съвета на Re5peC7, като се покриеш почивните дни без да правиш контатк с нея, като след това кажеш че си бил на почивка с ваште, но си си бил забравил зарядното за телефона и ти е паднала батерията и бля, бля, бля, след което можеш да разбереш само 2 неща: 1во че липсата й те кара да разбереш какво чувстваш към нея, и че наистина изпитваш нещо към нея, защото за такъв период от време за който казваш че сте заедно трудно можеш да я заобичаш и да привикнеш с нея (при всеки е различно, но все пак това става след повече от месец) или 2ро да разбереш че вече не изпитваш нищо към нея и че връзката ти няма бъдеше, след което по някакъв начин да и го кажеш това и да си търсиш друго момиче. Не знам какъв друг съвет да ти дам. Трябва сам да разбереш какво чувстваш, и ако е нищо, да я оставиш сама по-рано, защото колкото повече се бавиш, толкова повече ще я боли после ако не изпитваш нищо.

Успех и дано да я заобичаш и да осъзнаеш че имаш някакви чувства, колкото и малки да са те
Exactly :>

Абе ще направя тъй - ще гледам без контакт с нея(както каза Респекта) и ако наистина ми липсва - ще продължа с нея.Ако не - няма да продължа :> Туй е положението :> Мерси все пак :>