- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- На 16 без секс?
На 16 съм и ми се прави секс. Смисъл приятелите ми (повечето) са правили...? Дайте по едно коментарче.![]()
Намираш си приятелка и правиш всичко възможно за да ти излезе късмета или просто утиваш на купон и правиш секс за една вечер...
Е , к'во ? :> И аз съм на 16 и съм детенце :> Боли ме гъзъ' :>Първоначално написано от mcbibow
A прави ли си го до сега?Първоначално написано от flix
Нали ти казвам , че съм детенце :> Не съм бутал :> Само свирки са ми правили и съм правил минети :> Най-голямото ми постижение![]()
![]()
Все още онлайн "първи път" не е измислен. Излез, ала-бала...![]()
еlsy![]()
Точно и аз бях такъв. Но преспиш ли един път с някоя например "ку*ва" ако мога да я нарека и самочуствието ти ще дойдеПървоначално написано от mcbibow
Престраши се...започни да ходиш по купони, кафета, да се запознаваш с нови хора и личности и ще ти излезе късмета.
Излез,запознай се с хора от противоположния пол,разпускайте заедно и ако ти е дошло времето ще правиш секс.Нищо не става на сила нали знаеш.
От това което си написал се едно въпросът ти е дали ние знаем дали приятелите ти са правили секс?! Какво коментарче да дадем? Хора на по 13-14 има, които са го правили, има и такива, дето на по 20 не са. Според мен не е нормално.. но пък това е според мен. Т.е. не е нормално да се оплакваш и да ти влие на настроението, да речем. Ако никой от приятелите ти не беше правил секс, ти пак ли така щеше да се чувстваш и пак ли толко щеше да ти се прави секс?Първоначално написано от mcbibow
SPOKOINO BE MOMCHE. AZ EBAH ZA PYRVI PYT NA 18 DAJE POCHTI 19, A NE SAM BIL STESNITELEN.....KATO TI DOIDE VREMETO SHE EBESH NE SE PRITESNQVAI![]()
\Първоначално написано от aztecs
/ Еми да...к'во ги гледаш тия момиченца,дето на 12 се е*ат :> Вслушай се в съвета на aztecs
az bih te posuvetvala da go kara6 na ru4na i kogato nqkoi den se vliybi6 da go napravi6 s tova momi4e povqrvai mi stryva si vurdurjanieto a i momi4etata su6to neobi4ame tvurde opitni mom4eta karate ni da se 4yvstvame nesig i vodi samo do problemi v bude6ta vruzka
и ти да не изостанешПървоначално написано от mcbibow
не гледай другите...
Оле боже някой хора цепят мрака..Оффф ти за едното ебане ли си?
Личи си,че не си готов,ние нито можем да ти помогнем,нито може да ти пуснем..плюс това по-хубаво да се влюбиш от колкото да се наебеш с първата курва...![]()
Иска ми се да излетя като птичка,
иска си и се да отида там някъде..
Някъде дето човек не се връщал..
Ах,как не мога сега е рано..
ABE DA TI KAJA NE E MNOGO OFERTA I TOVA SHTOTO AZ ZARADI TOVA ZAKYSNQH - "CHAKAH IDEALNATA"Първоначално написано от bebok
I NAKRAQ NE IZDYRJAH I VIKAM AIDE SHE IM PUSNA DA ME IMAT :P
AMA NE SI PRAVA CHE VI KARAME DA SE CHUSTVATE NESIGURNI.
AZ AKO PRAVQ SEX S PO-MALKA AKO ISKAM NESHTO DA PRAVI SHE I KAJA KAK DA GO NAPRAVI ZA DA MI HARESA....ZAVISI OT MYJA S KOGOTO SI, DALI SHE SE POKAJE KATO UCHITEL ILI PROSTO EDIN KOMPLEKSIRAN EBACH![]()
Айде, айде, да му пуснете не можели... можете, ма не искатеПървоначално написано от roltirirang
![]()
![]()
И накрая осъзнаваш,че никой от форума няма да ти го бутне във вагината на момичето.Ти си там на ход,изразяваме мнения,но едно мнение няма да ти даде секса ,който искаш![]()
Стъпка 1- Отиди в Амор или в някоя подобна дискотека с пияни деца и ще си намериш.
Стъпка 2- Събери пари и отиди на някоя магистрала.
Стъпка 3- Хвани си една циганка.
Стъпка 4 за напреднали - Порасни и надживей възвишените си стремежи да не би случайно да изостанеш малко от Ванката и Пешо.![]()
Don't worry, be happy!
Благодаря на всички за отговорите. Нека модераторите да заключат темата.![]()
![]()
Тва, че на 16 сте девствени вече за проблем ли го смятате?!![]()
There's nothing left to lose
There's nothing left to prove
Surrender your love
It's all you can do, yeah
Не е задължително да го правиш на определена възраст.
Когато искаш тогава го прави.Никой няма да те съди...и не се води по акъла на другите,имаш си собствена глава ,с която да взимаш решения!
Руса кукличка
4e to ako sa ti praili svirki tva se broi be tap xD
pa az sam na 15 i iam pove4e opit ot britny spears i kevin f. zaedno xD
eto ti savet : otivach na van , sqko sledvachto momi4e q pitach iskach li se 4ukame ili shte vleznech v policiqta kato homosexualist ili she izvadich kasmet xD
ili prostitutkiama ne sa evtini teq dni da znaech xD
ili pak otivai v piqno bar xD ili nochten club.. az tam kat otida vinagi zabivam po 1 hui v nqkoq xD
az sam kat valk xD samo 4akam nqkoi si preloji uslugite XD
ili otidi v klas i sa razrevi ta ta sajalqt momi4etata i da te naduhat xDDDDDDD
Много си опитен бе...тигре...стана на 12 вече и съвети даваш...Първоначално написано от kasanova1994