.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 38

На 16 без секс?

На 16 съм и ми се прави секс. Смисъл приятелите ми (повечето) са правили...? Дайте по едно коментарче.

Град
    Shadow City
    Намираш си приятелка и правиш всичко възможно за да ти излезе късмета или просто утиваш на купон и правиш секс за една вечер...

Това за приятелката е така, но съм малко притеснителен

Град
    Бургас

Re: На 16 без секс?

Цитирай Първоначално написано от mcbibow
    На 16 съм и ми се прави секс. Смисъл приятелите ми (повечето) са правили...? Дайте по едно коментарче.
    Е , к'во ? :> И аз съм на 16 и съм детенце :> Боли ме гъзъ' :>

Цитирай Първоначално написано от flix
    Е , к'во ? :> И аз съм на 16 и съм детенце :> Боли ме гъзъ' :>
    A прави ли си го до сега?

Град
    Бургас
    Нали ти казвам , че съм детенце :> Не съм бутал :> Само свирки са ми правили и съм правил минети :> Най-голямото ми постижение

Град
    Враца
    Все още онлайн "първи път" не е измислен. Излез, ала-бала...
    еlsy

Град
    Shadow City
    Това за приятелката е така, но съм малко притеснителен
    Точно и аз бях такъв. Но преспиш ли един път с някоя например "ку*ва" ако мога да я нарека и самочуствието ти ще дойде

Престраши се...започни да ходиш по купони, кафета, да се запознаваш с нови хора и личности и ще ти излезе късмета.

Мега фен Аватара на x3eme
    Град
    там някъде в далечината....
    Излез,запознай се с хора от противоположния пол,разпускайте заедно и ако ти е дошло времето ще правиш секс.Нищо не става на сила нали знаеш .

От това което си написал се едно въпросът ти е дали ние знаем дали приятелите ти са правили секс?! Какво коментарче да дадем? Хора на по 13-14 има, които са го правили, има и такива, дето на по 20 не са. Според мен не е нормално.. но пък това е според мен. Т.е. не е нормално да се оплакваш и да ти влие на настроението, да речем. Ако никой от приятелите ти не беше правил секс, ти пак ли така щеше да се чувстваш и пак ли толко щеше да ти се прави секс?

SPOKOINO BE MOMCHE. AZ EBAH ZA PYRVI PYT NA 18 DAJE POCHTI 19, A NE SAM BIL STESNITELEN.....KATO TI DOIDE VREMETO SHE EBESH NE SE PRITESNQVAI

Град
    Бургас
    Цитирай Първоначално написано от aztecs
    SPOKOINO BE MOMCHE. AZ EBAH ZA PYRVI PYT NA 18 DAJE POCHTI 19, A NE SAM BIL STESNITELEN.....KATO TI DOIDE VREMETO SHE EBESH NE SE PRITESNQVAI
    \/ Еми да...к'во ги гледаш тия момиченца,дето на 12 се е*ат :> Вслушай се в съвета на aztecs

az bih te posuvetvala da go kara6 na ru4na i kogato nqkoi den se vliybi6 da go napravi6 s tova momi4e povqrvai mi stryva si vurdurjanieto a i momi4etata su6to neobi4ame tvurde opitni mom4eta karate ni da se 4yvstvame nesig i vodi samo do problemi v bude6ta vruzka

Смисъл приятелите ми (повечето) са правили...?
    и ти да не изостанеш не гледай другите...

Оле боже някой хора цепят мрака..Оффф ти за едното ебане ли си?
    Личи си,че не си готов,ние нито можем да ти помогнем,нито може да ти пуснем..плюс това по-хубаво да се влюбиш от колкото да се наебеш с първата курва...

Иска ми се да излетя като птичка,
    иска си и се да отида там някъде..
    Някъде дето човек не се връщал..
    Ах,как не мога сега е рано..

Цитирай Първоначално написано от bebok
    az bih te posuvetvala da go kara6 na ru4na i kogato nqkoi den se vliybi6 da go napravi6 s tova momi4e povqrvai mi stryva si vurdurjanieto a i momi4etata su6to neobi4ame tvurde opitni mom4eta karate ni da se 4yvstvame nesig i vodi samo do problemi v bude6ta vruzka
    ABE DA TI KAJA NE E MNOGO OFERTA I TOVA SHTOTO AZ ZARADI TOVA ZAKYSNQH - "CHAKAH IDEALNATA" I NAKRAQ NE IZDYRJAH I VIKAM AIDE SHE IM PUSNA DA ME IMAT :P
    AMA NE SI PRAVA CHE VI KARAME DA SE CHUSTVATE NESIGURNI.
    AZ AKO PRAVQ SEX S PO-MALKA AKO ISKAM NESHTO DA PRAVI SHE I KAJA KAK DA GO NAPRAVI ZA DA MI HARESA....ZAVISI OT MYJA S KOGOTO SI, DALI SHE SE POKAJE KATO UCHITEL ILI PROSTO EDIN KOMPLEKSIRAN EBACH

Цитирай Първоначално написано от roltirirang
    Оле боже някой хора цепят мрака..Оффф ти за едното е**не ли си?
    Личи си,че не си готов,ние нито можем да ти помогнем,нито може да ти пуснем..плюс това по-хубаво да се влюбиш от колкото да се наебеш с първата к***а...
    Айде, айде, да му пуснете не можели... можете, ма не искате

Супер фен Аватара на Shia
    И накрая осъзнаваш,че никой от форума няма да ти го бутне във вагината на момичето.Ти си там на ход,изразяваме мнения,но едно мнение няма да ти даде секса ,който искаш

Голям фен
    Стъпка 1- Отиди в Амор или в някоя подобна дискотека с пияни деца и ще си намериш.
    Стъпка 2- Събери пари и отиди на някоя магистрала.
    Стъпка 3- Хвани си една циганка.
    Стъпка 4 за напреднали - Порасни и надживей възвишените си стремежи да не би случайно да изостанеш малко от Ванката и Пешо.
    Don't worry, be happy!

Благодаря на всички за отговорите. Нека модераторите да заключат темата.

Тва, че на 16 сте девствени вече за проблем ли го смятате?!

There's nothing left to lose
    There's nothing left to prove
    Surrender your love
    It's all you can do, yeah

Град
    Велико Търново
    Не е задължително да го правиш на определена възраст.
    Когато искаш тогава го прави.Никой няма да те съди...и не се води по акъла на другите,имаш си собствена глава ,с която да взимаш решения!
    Руса кукличка

4e to ako sa ti praili svirki tva se broi be tap xD
    pa az sam na 15 i iam pove4e opit ot britny spears i kevin f. zaedno xD
    eto ti savet : otivach na van , sqko sledvachto momi4e q pitach iskach li se 4ukame ili shte vleznech v policiqta kato homosexualist ili she izvadich kasmet xD
    ili prostitutki ama ne sa evtini teq dni da znaech xD
    ili pak otivai v piqno bar xD ili nochten club.. az tam kat otida vinagi zabivam po 1 hui v nqkoq xD

az sam kat valk xD samo 4akam nqkoi si preloji uslugite XD
    ili otidi v klas i sa razrevi ta ta sajalqt momi4etata i da te naduhat xDDDDDDD

Град
    Бургас
    Цитирай Първоначално написано от kasanova1994
    az sam kat valk xD samo 4akam nqkoi si preloji uslugite XD
    ili otidi v klas i sa razrevi ta ta sajalqt momi4etata i da te naduhat xDDDDDDD
    Много си опитен бе...тигре...стана на 12 вече и съвети даваш...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си