.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7

Как да го спечеля ?!

Моля ви , помогнете ми ! Много си харесвам едно момче, което е с 2 години по-голямо от мен .. Не мога да си го избия от главата от миналата година ! Затова имам нужда от съвети .. как да му покажа, че го харесвам , и че той е много важен за мен ?!
    Между приятелството и любовта иам тънка стена .. аз я прескочих - ти не можа !

Повече от фен Аватара на Cellmate
    За мен директния подход си върши работа. Казвам право в очите и досега не ме е проваляло това. Пробвай ако искаш.

Разбирам, че те е срам да отидеш и да му кажеш каквото имаш. Обаче в какви отношения сте? Говорите ли си? В една компания ли сте?
    Иначе съвсем дребни неща биха му индикирали за интереса ти. Ако изпитва нещо към теб, дори погледите биха свършили работа.

О,боже от толкова отдавна не съм влизала в тоя форум се е изпълнил с тъпи теми..как да му кажеш ли?-като чели си пети клас и не можеш да му кажеш директно..
    Разпитай дали е свободен,говори с него за интереси,накрая просто питай директно и ако те отреже търси друго момче...или път той ще те потърси..и все пак го остави пирятел..

Иска ми се да излетя като птичка,
    иска си и се да отида там някъде..
    Някъде дето човек не се връщал..
    Ах,как не мога сега е рано..

Мега фен Аватара на valdesbg
    Град
    В мислите на хората

Re: Как да го спечеля ?!

Цитирай Първоначално написано от crazy66loly
    Моля ви , помогнете ми ! Много си харесвам едно момче, което е с 2 години по-голямо от мен .. Не мога да си го избия от главата от миналата година ! Затова имам нужда от съвети .. как да му покажа, че го харесвам , и че той е много важен за мен ?!
    Подостряш една касапска ножица. След това го сгащваш в някой ъгъл, казваш му с най-милия си глас "Харесвам те, тази вечер си мой" и го налазваш здраво - езика поне до сливиците, опипваш го навсякъде, съсредото чи се върху малкия му приятел и задника. После го събличаш и го изнасилваш. След като свършиш облечи се и с най-нежния поглед му кажи: "Утре пак ще дойда, не тъжи за мен".

За какво ти е ножицата ли? В случай че започне да се дърпа нещо - просто му посочи малкия приятел с нея

По директен подход от това не знам да има..

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Re: Как да го спечеля ?!

Цитирай Първоначално написано от crazy66loly
    Най-добрия вариант е да се запознаеш направо с него и да му изложиш това, че го харесваш и ако е свободен и има желание искаш да опитате да сте заедно. Та в последствие, ако имаш успех показвай каквото и да е било.

хмм ... опитай с "маги малки тайни за сочно пиле " и си го спечелила...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си