- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Бенджамин Бътън
Мислите ли, че биологически е възможно да има човек като Бенджамин Бътън и вярно ли е, че филма е направен по истински случай ? Може ли да има генетично такова объркване ?
Абсурд.
Това е тотално против всички биологични закони.
Собственост на Canis_Dirus
Ноу уей.
филмът е правен по разказ, а не по истински случай
филмът е абсолютно зле
а човешката, а и не само физиология не е способна да направи подобна мутация, поне до сега няма известни случаи...
Това е болест да съм влюбен в теб,
това е болест, вярвам на приятел.
Това е корист - целият живот,
това е грешка, но тя не се повтаря....
Филма е супер нелогичен, роди се ужким стар,а пък си беше бебе....как така е бебе, като казват, че се е родил старец? Мн нелогичен беше, че и муден на всичкото отгоре.
Може да е нелогичен,но на мен лично много ми хареса...айде сега да не търсим логика баш във филмите...
е айде пробвай да родиш старец 160 см.. как си го представяш :ДПървоначално написано от raduna
we are rockstars.
Дейш трябва да си изтегля филма,тате ми разправя за него.
Струва ми се,че ще ми хареса.
Не си го представям, те очевидно също не са си го представяли и са го омазали - роди се старо бебе, което след това поотрасна, за да заприлича на дядо и да е достатъчно голямо да държи бастуна, след което започна да се подмладява....
и какво са омазали .. по-омазано щеше да е по твоята логика .Първоначално написано от raduna
![]()
Иначе то е ясно че не е възможно .
.!.
логика няма... стареенето става под въздействието на много фактори, но най-важните според мен са КИСЛОРОД + многократното копиране на клетките и изменение в цялостта имняма как за 9 месеца тези 2 фактора да се отразят на 1 бебе
![]()
Abe pffffff filma vob6te ne e zle be alo.Mn e dobar daje oba4e ne e praven po istinski slu4ai,tva e qsno.To kato gleda6 takuv film,ne e ideqta samo da se dzveri6 pred televizora mi i da pomisli6 malko nad nego..![]()
![]()
Първоначално написано от angellove
Нека за всеки случай пак да споменем, че е правен по разказ. И може би ще спрете да философствате![]()
Saatana vittu perkele hate crew!
Има болест...синдром на Хътчинсън-Гилфорд ....бебетата се раждат и започва преждевременно да им застарява кожата .Такива деца не живеят повече от 15 години.А за филма .....няма начин да е така
http://www.lekar.bg/news-26/info-2023/%D0%94%D0%B5%D1%86%D0%B0%D1%82%D0%B0-%D1%81%D1%82%D0%B0%D1%80%D1%86%D0%B8!/
Идеята и посланието (за мен) са съвсем други, но както и да е.
Филмчето ме кефи ... А дали е възможно - твърдо НЕ![]()
Да, и филмите за вампири и върколаци са по истински случаи![]()
Първоначално написано от MuziN