.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 34 от общо 34
    Цитирай Първоначално написано от happy end
    Хора да ви кажа последните новини
    Днес той тръгна с няква познавал я от 2 дена луд бил вече по нея, пак ме излъга не дойде на даскало ,а имах ме уговорка да ми даде нещо..
    Ядосах му се И ГО БЛОКНАХ нервите вече не ми издаржаха ,казах ме мн лоши неща който не мислехме и 2-та .Боли малко че се от казах от човека който обичам повеч от себе си и който ме познава по-добре и от мен самата ,но може би така е по-добре за мен. Ще го подминавам ,няма да му говоря ще ми е трудно но в тоя живот няма лесни неща няма да му простя до като не ме помоли за прошка...ще му по трябвам някой ден ама май няма да ме има....
    БЛОКНАХ ГО И СЪМ ВЕСЕЛА ЗА МОМЕНТА НЕ СЪМ СЕ ДЕПРЕСИРАЛА ЩЕ СИ ГЛЕДАМ ЖИВОТА....
    Браво! Видя ли,че можеш! Само така! Продължавай напред и да не ти пука!
    Пълна съм с психични отклонения, ама до едно си ги обичам ! ♥ :P

Повече от фен Аватара на VampireGirl666
    Спри да му тичаш след г**а,защото на него му харесва,а ти оставаш наранена.Остави го да осъзнае какво губи и да почне ТОЙ да тича след тебе.Успех и браво,че си го блокирала.Само така

НО ОТ НЕГО НЕ МОГА ДА СЕ ОТКАЖА А НЗ КАК ДА ГО СПЕЧЕЛЯ ? ИСКАМ ДА МУ ДО КАЖА КОЛКО МН ГО ОБИЧАМ !? И ЧЕ ТОЙ Е 1 ОТ НАЙ-ВАЖНИТЕ ХОРА ЗА МЕН идеи...
    Здравей!
    Аз няма да те третирам като луда, тъпа или каквото и да е подобно. Ще ти кажа, че си изключително силен човек! Но нещата, които позволяваш на това момче да прави с теб, са недопустими. Не си мисли, че съм поредната, която ти говори с клишета - не! - абсолютно съм наясно какво при казвам, защото съм преживяла подобна история, но с далеч по-сериозни последствия. Не се съмнявам, че изпитваш силни чувства към него и понятието "обичам го до болка" ми е пределно познато.
    Знаеш ли, след като си задаваш въпроси, това означава, че ти вече имаш отговора в себе си. Знаеш, че това не е редно, още повече, че ТИ самата се измъчваш. За съжаление си научила момчето, че може да прави каквото си поиска с теб. А дори и най-добросъвестният ще се полакоми да се възползва от такъв индивид в обкръжението си. След като твоето момче допуска и - още по-лошо - съзнателно те подлага на страдания, то той никога няма да бъде честен и почтен с теб. Не очаквай да намериш начин да го спечелиш! Не очаквай нищо добро от подобен манипулатор. Да изполваш слабостта на другия (в твоя случай любовта ти), за да извлечеш облаги - това е жестоко, грозно и низко! Никога няма да промениш представата, която той има за теб - просто играчка.
    Зная колко те боли и нямам за цел да те наранявам още повече с думите си, но е време да си отвориш очите! Ти си млада и абсолютно целият живот е пред теб. Прояви воля, прояви самоуважение, защото ти си се превърнала в парцал в неговите ръце. Ужасно трудно е да се откъснеш, веднъж тръгнала към дъното. Болката и страданието са силен наркотик, много по-силен и съблазнителен от трева, хероин, кокаин.. Позната ми е сладостта от това да се жертваш за любимия, но това НЕ е любов - Love doesn't make people cry!!!
    Идва един момент, в който трябва да кажеш "СТИГА!". Ако искаш да се спасиш от този Ад, стъпи си възможно най-бързо на краката. Не отлагай за утре, защото утре ще бъдеш още по-надолу. Ще ти бъде трудно, ще плачеш още много нощи, но лека по лека ще се убедиш, че си направила правилното решение да се откъснеш. Боли да кажеш НЕ, но ти си силна и можеш да преодолееш тази болка. Можеш да постигнеш всичко, което се отнася до твоето собствено аз. Само го поискай! Връзка с него няма да постигнеш - тангото се играе от двама, а при теб вторият човек липсва!
    Искрено ти пожелавам силна воля, за да можеш да се измъкнеш от този Ад!
    Ако исмаш нужда да поговориш с човек, преживял същото, че и по-лошо - аз съм насреща!

Цитирай Първоначално написано от neznaesh
    НО ОТ НЕГО НЕ МОГА ДА СЕ ОТКАЖА А НЗ КАК ДА ГО СПЕЧЕЛЯ ? ИСКАМ ДА МУ ДО КАЖА КОЛКО МН ГО ОБИЧАМ !? И ЧЕ ТОЙ Е 1 ОТ НАЙ-ВАЖНИТЕ ХОРА ЗА МЕН идеи...
    Здравей!
    Аз няма да те третирам като луда, тъпа или каквото и да е подобно. Ще ти кажа, че си изключително силен човек! Но нещата, които позволяваш на това момче да прави с теб, са недопустими. Не си мисли, че съм поредната, която ти говори с клишета - не! - абсолютно съм наясно какво при казвам, защото съм преживяла подобна история, но с далеч по-сериозни последствия. Не се съмнявам, че изпитваш силни чувства към него и понятието "обичам го до болка" ми е пределно познато.
    Знаеш ли, след като си задаваш въпроси, това означава, че ти вече имаш отговора в себе си. Знаеш, че това не е редно, още повече, че ТИ самата се измъчваш. За съжаление си научила момчето, че може да прави каквото си поиска с теб. А дори и най-добросъвестният ще се полакоми да се възползва от такъв индивид в обкръжението си. След като твоето момче допуска и - още по-лошо - съзнателно те подлага на страдания, то той никога няма да бъде честен и почтен с теб. Не очаквай да намериш начин да го спечелиш! Не очаквай нищо добро от подобен манипулатор. Да изполваш слабостта на другия (в твоя случай любовта ти), за да извлечеш облаги - това е жестоко, грозно и низко! Никога няма да промениш представата, която той има за теб - просто играчка.
    Зная колко те боли и нямам за цел да те наранявам още повече с думите си, но е време да си отвориш очите! Ти си млада и абсолютно целият живот е пред теб. Прояви воля, прояви самоуважение, защото ти си се превърнала в парцал в неговите ръце. Ужасно трудно е да се откъснеш, веднъж тръгнала към дъното. Болката и страданието са силен наркотик, много по-силен и съблазнителен от трева, хероин, кокаин.. Позната ми е сладостта от това да се жертваш за любимия, но това НЕ е любов - Love doesn't make people cry!!!
    Идва един момент, в който трябва да кажеш "СТИГА!". Ако искаш да се спасиш от този Ад, стъпи си възможно най-бързо на краката. Не отлагай за утре, защото утре ще бъдеш още по-надолу. Ще ти бъде трудно, ще плачеш още много нощи, но лека по лека ще се убедиш, че си направила правилното решение да се откъснеш. Боли да кажеш НЕ, но ти си силна и можеш да преодолееш тази болка. Можеш да постигнеш всичко, което се отнася до твоето собствено аз. Само го поискай! Връзка с него няма да постигнеш - тангото се играе от двама, а при теб вторият човек липсва!
    Ако исмаш нужда да поговориш с човек, преживял същото, че и по-лошо - аз съм насреща!

neznaesh,поклон! Много съм съгласна с теб! Преживявам подобно нещо и честно казано с поста си помогна и на мен за което благодаря!
    Пълна съм с психични отклонения, ама до едно си ги обичам ! ♥ :P

Цитирай Първоначално написано от neznaesh
    Здравей!
    Ей ДУМИТЕ ТИ МН МЕ РАЗЧУСТВАХА КЪМ КРАЯ БЯХ НА ПЪТ ДА СЕ РАЗПЛАЧА...... МН ИСТИНА ИМА В ДУМИТЕ ТИ И НЕ САМО В ТВОЙТЕ А НА ВСИЧКИ ТУК И НА ПРИЯТЕЛИТЕ МИ
    АЗ ИМАМ СИЛНА ВОЛЯ И СЪМ СИГОРНА В СЕБЕ СИ ЧЕ ЩЕ МОГА ДА ГО ПРЕОДОЛЕЯ ГЛЕДАМ САМО НАПРЕД И ПОВЕЧЕ НЕ НА ЗАД МНОГО ГОЛЯМО НЕЩО ТРЯБВА ДА СТАНЕ ЗАДА СЕ ВЪРНА ПРИ НЕГО.....
    ИСКАМ ДА СИ ПИША С ТЕБ ПРАТИ МИ НА ЛИЧНО СКАЙПА ТИ
    Готино МОМИЧЕ,КОЕТО страда -по някога заради Момчета...
    В ЛЮБОВТА РАНО ИЛИ КЪСНО ИДВА HAPPY END

Хора в понеделник мом4ето ,същото това момче ,което 1 год. не искаше да ме гушне и ми беше забранил да го правя ме гушна в понеделник и сега ко да правя в неделя казах край в момента съм мн объркана.... ае сега кажете кво да правя според вас ?
    Готино МОМИЧЕ,КОЕТО страда -по някога заради Момчета...
    В ЛЮБОВТА РАНО ИЛИ КЪСНО ИДВА HAPPY END

Град
    < 33
    Нали ти казахме вече?
    Достатъчно те е унижил
    Ако бях аз НИКОГА , ама HИКОГА нямаше
    да му проговоря! / и все пак тфа си ти , не аз ,така че си решавай /
    Actions speaks louder then words .. >.<

Мега фен Аватара на Seducti0n
    Град
    I don`t know where
    Нещата, които правиш са безумни и показват, че нямаш дори капчица самоуважение и достойнство.
    Знам какво е да не можеш да забравиш някого и да правиш опити да си близо до него, но това твоето е ненормално
    Компромисите трябва да се правят в името на нещо стойностно, иначе съсипваш и тормозиш единствено и само самата себе си.
    Момчето е пълен боклук...
    Да ти иска пари за прегръдка и да те унижава по какви ли не начини...
    Тъпо е, гадно е, гнусно е, просто отвратително.
    Кажи ми, дай ми поне една смислена причина поради, която да го обичаш до такава степен, че да забравиш изцяло за себе си, да се подлагаш на какви ли не лишения за да му угодиш на тъпите прищевки.
    Ядосах се, знаеш ли, ядосах се за дето има такива изроди.
    Тегли му една хубава майна и си гледай живота.
    Малка си, прекалено добра и глупаво наивна.
    Вземи се в ръце и преосмисли живота си, ако поне малко ти пука за теб самата!
    Майната му на този глупак...!
    Who doesn't long for someone to hold
    Who knows how to love you without being told
    Somebody tell me why I'm on my own
    If there's a soulmate for everyone

Мега фен Аватара на valdesbg
    Град
    В мислите на хората
    Хора в понеделник мом4ето ,същото това момче ,което 1 год. не искаше да ме гушне и ми беше забранил да го правя ме гушна в понеделник и сега ко да правя в неделя казах край в момента съм мн объркана.... ае сега кажете кво да правя според вас ?
    Щом си казала край - значи е край. Просто и ясно

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си