Искам да споделя нещо с вас....Аз съм едно момиче на 17 год .От вече 3 год. Обичам ужано мн едно момче на 16 г. и нищо не мога да направя зада го забравя или може би не иска да го забравя защото той е смисъла на живота ми в трудни моменти само гласът му ми е достатачен зада се почуствам добре.кво ли не съм опитвала зада го забравя : и с момче което познавам от 2 дни съм излизала и с по голям от мен бях и родния ми град съм били била далеч за дълго и нищо .По цял ден той ми е в главата мисля за него и го обичам повече от себе си ,когато не ми вдига тел. почвам да се притеснявам ужасно мн,когато деня свърши не сме заедно ми липсва все едно не съм го виждала с год. Правила съм какви ли не глупости заради него, каквото поиска го правя: яла съм безумни неща ,цветя ,пила съм кви ли не глупости ,падала съм... в последната год. съм му дала мн пари,стояла съм глада по цял ден ,зада може той да яде ...по някога е мн жесток моля го за нещо,плача още малко на коле ще му падна и нищо др път е мн мил и добър,преживяла съм мн болка и мн нощи съм плака след поредния път в който той ми се е разсърдил заради някоя глупост и ме е блокнал и си е изк. тела и въпреки вс съм си луда по него Нз дали някой е обичал така ,но никой не може да си представи къв живот водя .Най лошото става когато се скара ме заради някоя тъпотия той ме блоква от скайпа от там аз почва да му звъня той или ще ми дава заето или ще ми вдигне и ще ми вика.Нещото което мн мразя е да ми се крещи ,вика...После си изк. тел. и аз започвам да плача... по някога ми пада кръвното прилошава ми ,припадам ... Някой от фр-ките ми тръдят че той упражнява насилие в/у мен,е не физическо но психическо до някъде да Блоква ме той за ден 2 или седмица по някога в такава депресия изпадам че не искам абсолютно нищо нито хора нито музика нито ядене вода.... Някой ми казват че пр вс това зада стана по -силна нз вече кво да си мисля Обаче той никога няма да ме удари в това съм 100 % сиг. Аз го обичам за него нз ...за тея 3 год. след вс което съм направила за него според мен поне мъничко ме обича,дори като фр-ка защото ми прощава вс .Имала съм дни в който от проблеми и глупости ми е идвало да си прежа вените и той мн се ядосва когато му го кажа и вече ми е забранил дори да си го помислям ако тръгна да си правя нещо той ще ме спре малко или мн му пука за мене .Мн ме мъчи по някога ...не ми дава да го гушкам да не говорим за нещо повече за 1 прегръдка ми е искал безумни неща вкл. и пари не ми се говори за суми давала съм му това което иска а не съм получвала прегръката си от 1 год. си мечтая 1 за това нищо др не искам по вече от това ;( идва ми ида и да го прегърна пък после да става квото ще... Поняко нз ко да пр с живота си никога не бух се съмобила,не мога и да го забравя не мога май и да го имам и вс ден го гледам измъчвам се искам да го предърна ,но не може защото той не ми дава .Голяма власт има той над мен .И НЕ ИСКАМ ДА ЧУВАМ НЕЩА ОТ СОРТА : ТАЯ Е ЛУДА ,ЗАЩОТО НЕ СЪМ ЛУДА ,АЗ СЪМ ПРОСТО ЕДНО БЕЗНАДЕЖНО ВЛЮБЕНО МОМИЧЕ, КОЕТО Е ГОТОВО НА АБСОЛЮТНО ВС САМО И САМО ДА ЗАДЪРЖИ МОМЧЕТО КОЕТО ОБИЧА ДО БОЛКА
Живота ми е изпълнен с насилие,болка,тъга ,викове,забрани ,лишение от 2-3 месеца не съм имала 1 ден в който да съм била напълно и истински щастлива...
Помогнете ми....дай те ми съвет кво да правя защото съм на път да срина живота си и ме страх ... ходила съм и на психолог но няма ефект от нищо....
мс на тези който прочетоха вс това...