Виж аз също съм влюбена да не кажа загубена, но имай поне малко себеуважение или де да знам как да го кажа... Не позволявай да прави с теб каквото си иска. Просто е глупаво! СТЕГНИ СЕ! МОЛЯ ТЕ! Не ме карай да повярвам, че си по-зле от мен... Добре де как може да му даваш пари и да правиш каквото ти каже само за едната прегръдка??? Ще ти кажа нещо което на мен лично много ми помогна! Просто си набий в главата, че МОЖЕШ БЕЗ НЕГО! ПОВЯРВАЙ МИ МОЖЕШ БЕЗ КОГОТО И ДА БИЛО! АКО НЕ МОЖЕШЕ БЕЗ НЕГО КАК СИ ЖИВЯЛА ПРЕДИ ДА СЕ ЗАПОЗНАЕТЕ???? Просто си повтаряй всеки ден АЗ МОГА ДА ЖИВЕЯ БЕЗ НЕГО! Най-добре спри всякакъв контакт с него за известно време докато се стегнеш.Блокирай го в скайпа и изобщо не му се обаждай и не го търси! Подминавай го с вдигната високо глава и моля ти се спри да се самосъжаляваш! Повярвай ми ще оцелееш и без него само повярваи, че можеш, а в това съм обедена! И не го мисли... занимавай се с нещо ... хоби,спорт.. нещо, което ти е приятно и ти отвлича вниманието.Повярвай ще се почувстваш много по-добре само след около седмица! Стана страшно дълго, но се надявам,че съм помогнала поне малко... Айде успех и горе главата!!! Можеш!